Електронни библиотеки

• 511 682
  • 827
  •   1
Отговори
# 450
  • Враца
TUEBL- малко им е странна търсачката - търсих нещо, не го намерих, после го намерих през друг линк. Но има доста неща

# 451
  • USA, Steak State
Поръчах си Paperwhite и го чакам на 3ти октомври.

# 452
  • София/Осло
И аз тук при вас.
На този етап мога да бъда полезна само с този линк.
http://calibre-ebook.com/
От тук си преработвам pdf на epub за iphone-a
Може на някой да му е полезно.

# 453
TUEBL- малко им е странна търсачката - търсих нещо, не го намерих, после го намерих през друг линк. Но има доста неща

Работи чудно при търсене по автори.  Peace

# 454
От много време търся творбите на Ъруин Шоу на английски, но поне за не мога да ги намеря в нета. Някой случайно да е попадал на тях с линк?

# 455
  • София
пробвай в проекта Гутенберг. с линк конкретен не мога да помогна, но там има доста литература "класическа"

# 456
  • София
Момичета, това е линк към Стъкларят от Мурано, формата на файла е тхт, http://tranzit.dir.bg/load.php?id=ADuEkzvlYd4nJ10P1329801.
Свалих го от ескейп, но там беше в ПДФ и това, което пускам е конвертирано набързо. Няма глави, не съм проверявала как програмата е преобразувала текста...

# 457
Ох, минавам да споделя пълния си потрес от книгата "Песента на Кали", която дръпнах от Читанката  Close Направо сън не ме хваща след тия извращения и трагедии Close Twisted Evil Sad #Crazy, препоръчайте ми нещо свежо, леко, оптимистично с цел да се нормализирам  Crazy ако може в epub формат  Peace

# 458
Тема в която се записвам да чета   bouquet

# 459
Здравейте. Поръчах си новия Kindle Paperwhite и се записвам да ви следя.

# 460
Ох, минавам да споделя пълния си потрес от книгата "Песента на Кали", която дръпнах от Читанката  Close Направо сън не ме хваща след тия извращения и трагедии Close Twisted Evil Sad #Crazy, препоръчайте ми нещо свежо, леко, оптимистично с цел да се нормализирам  Crazy ако може в epub формат  Peace

Не съм чела тази книга, но ако си падаш по трилъри, може да прочетеш нещо на Нелсън Демил или Лий Чайлд. Лесни са за четене, приятни и с много свежо чувство за хумор (поне за мен).
А нещо съвсем неангажиращо и разтоварващо - чиклит. Мариан Кийс или Софи Кинсела.
В темите Интересни книги в електронен вариант и Чиклит! има интересни предложения, за всекиго по нещо.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 01:07 от Вейда

# 461
Ох, минавам да споделя пълния си потрес от книгата "Песента на Кали", която дръпнах от Читанката  Close Направо сън не ме хваща след тия извращения и трагедии Close Twisted Evil Sad #Crazy, препоръчайте ми нещо свежо, леко, оптимистично с цел да се нормализирам  Crazy ако може в epub формат  Peace

Не съм чела тази книга, но ако си падаш по трилъри, може да прочетеш нещо на Нелсън Демил или Лий Чайлд. Лесни са за четене, приятни и с много свежо чувство за хумор (поне за мен).
А нещо съвсем неангажиращо и разтоварващо - чиклит. Мариан Кийс или Софи Кинсела.
В темите Интересни книги в електронен вариант и Чиклит! има интересни предложения, за всекиго по нещо.  Simple Smile

О, то си имало специална тема за интересните електроннни книги! Мерси за инфото, задължително ще погледна там!  Hug

# 462
Госпожичка Клавил много много благодаря за тази програмка - наистина ми е полезна  Hug Hug Hug  bouquet
Вени***  благодаря и на теб  Hug   bouquet за "Стъкларят от Мурано", успях с горната програмка да си я кача на айфона, а отдавна си мислех да я прочета

# 463
Скоро си дръпнах от читанка Синухе Египтянина на Мика Валтари, някой дали я чел, бяха ми я похвалили веднъж, но още и се чудя

# 464
  • София
Скоро си дръпнах от читанка Синухе Египтянина на Мика Валтари, някой дали я чел, бяха ми я похвалили веднъж, но още и се чудя

И при мен чака ред Simple Smile, но който я е чел, всеки я е похвалил.

Общи условия

Активация на акаунт