За правата на децата ни!-тема 5

• 105 092
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Da v4era gi ima6e no v kv.nadejda o6te v ponedelnik gi e imalo ,a na gore6tiqt telefon pak kazvam edin NEADEKVATNIK mi obqsnava6e, 4e prevejdali vseki den stiga da imali pari i v ponedelnik mi kaza 4e 6te gi ima do kraq na sedmicata,a v4era mi kaza do kraq na meseca po patq na tqhnata logika ako gi nqma6e v kraq na meseca v kraq na godinata li da gi 4akame?V srqda na obqd pratih email na soc.MLADOST i ot tam otgovorat be6e, 4e o6te predniqt den sa prevedeni a gi nqma6e 4e daje i na drugiqt den.V4era na obqd predi da gi prevedat maja mi govori pak sas tqh i mu obqsnqvat 4e gi bili podali kam bankite ama ot tam imalo zabavqne zavisi kam koq banka vi e kartata....E m....my s 3,4 maiki si govorihme i vsi4ki sme kam razli4ni banki a pri vsi4ki ednakvo doidoha prevodite.Vaob6te nqmam dumi......

# 376
Ако някой е пропуснал, моля гласувайте за Светлето! В подписа ми. Гласувайте за правото на майката, да защитава децата и семейството си.

# 377
  • гр Габрово
Здравейте мили мами и татковци.Искам да ви попитам следното-детенцето на мои познати е с регистрирана астма от 2003 година.Има ли смисъл да си подготви документи за ТЕЛК.Дали ще има надежда и за тях.

# 378
  • Sofia
Здравейте мили мами и татковци.Искам да ви попитам следното-детенцето на мои познати е с регистрирана астма от 2003 година.Има ли смисъл да си подготви документи за ТЕЛК.Дали ще има надежда и за тях.
Zdravei ne e nujno samo da e registrirana  ustanovena astmata a vse pak da e i kontrolirana sas lekarstva.Ako prez vsi4kite godini do sega sa vzimali lekarstva po recepturna knijka,vodeno im e dispanserno nabludenie imat registrirani pristapi i dori vlizane v bolnica da probvat.Napi6i malko pove4e za da stane po qsno kak stoqt ne6tata pri tqh.Po jelavam im pove4e zdrave i dai info leka ve4er.

# 379
Здравейте,не знам дали тук е мястото да попитам,но преведоха ли ви парите за интеграционните добавки?На мен парите по чл.8 и детските ми ги преведоха още на 18.11,но тези за интеграционните добавки още ги няма.Започнах да се чудя вече дали не съм забравила да подам някакви документи?То знае ли човек вече .

# 380
Все още никъде няма интеграционни добавки.

# 381
  • Sofia
Здравейте,не знам дали тук е мястото да попитам,но преведоха ли ви парите за интеграционните добавки?На мен парите по чл.8 и детските ми ги преведоха още на 18.11,но тези за интеграционните добавки още ги няма.Започнах да се чудя вече дали не съм забравила да подам някакви документи?То знае ли човек вече .
Mi ne si zabravila prosto gi nqma a po chlen8 edva na 24.11 vmesto na 20 mi gi prevedoha

# 382
Много странно newsm78,един два дни разбирам да има разлика при различните банки,но цяла седмица ми се вижда много.Поне сега знам за интеграционните,че грешката не е в моя телевизор Laughing.Благодаря за бързите отговори.

# 383
  • Sofia
Много странно newsm78,един два дни разбирам да има разлика при различните банки,но цяла седмица ми се вижда много.Поне сега знам за интеграционните,че грешката не е в моя телевизор Laughing.Благодаря за бързите отговори.
Ami to4no za tova zakasnenie ot edna sedmica za parite po chlen8 pisah po nagore kak me razmotavaha nqkolko dni po telefonite i na email mi bqha pratili ot soc mladost 4e sa prevedeni o6te v srqda a gi ima6e 4ak v petak i se opitaha da mi kajat 4e bilo ot razli4nite banki zabavqneto v prevoda.Prosto si izmiha racete s tqh,nqmam dumi... newsm78

# 384
Това което ми дава сили да продължа напред са две добри думи,това което ме зарежда е усмивката на моето дете,това което ме радва е ,че се събуждам сутрин и виждам слънцето,благодарна съм на дъщеря ми ,че израстнах като личност.Чувствам се добре като помагам на други деца и родители,а те пък да подадат ръка на друг. Ще продължа да се боря ,макар и да не чуя думичката Мамо.Поклон  и огромно Благодаря на всички хора които ме подкрепят.

# 385
мили мамита здравейте и от мен. сега попаднах на темата. моето дете е с ТЕЛК   83% с чужда помощ. получавам двойни детски надбавки, помоща която е 70% от работната заплата че незнам това по кои член е и интеграционите. детето е  с телк от раждането си т.е от две години.
за първи път чувам за това в БЧК. МОЛЯ ЗА ИНФО ИМАМ ЛИ ПРАВО НА ОЩЕ НЕЩА И ИЗПУСНАЛА ЛИ СЪМ ВЕЧЕ СРОКА В БЧК.
благодаря ви предварително. казаха ми за някакво отопление че мога да кандидатствам но вече е късно.

# 386
Мисля, че хранителните помощи от БЧК вече не се дават  Thinking, т.е. приключиха с раздаването на 22.11.

# 387

Цитат
за първи път чувам за това в БЧК. МОЛЯ ЗА ИНФО ИМАМ ЛИ ПРАВО НА ОЩЕ НЕЩА И ИЗПУСНАЛА ЛИ СЪМ ВЕЧЕ СРОКА В БЧК.
благодаря ви предварително. казаха ми за някакво отопление че мога да кандидатствам но вече е късно.[/color]
[/quote]
БЧК наистина беше до 22.11, а помощите за отопление са от 1.10 до 31.10 всяка година и са еднократни, мисля че следващите помощи то БЧК ще са още през януари Simple Smile

# 388
благодаря ви за отговорите!

# 389
Здравейте!
Искам да попитам дали вече почна подаването на молби за винетки за 2012г.? Или тепърва предстои, защото нямам възможност да ида до социалните за информация от там....
Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт