Да пълзи опитва вече августинското човече

• 25 462
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
еее, успя днес Йони сам да яде броколи и морков.обядвахме заедно (в 11 часа).олекна ми малко ,че ще успее да се научи да се храни сам.ние днес само викаме и баукааме.научил се е наши я да хленчи като не му харесва нещо.мне смешен така -точно като малките деца

# 691
Един бърз въпрос - купила съм пилешко на Пласмон, но в него има царевичноп нишесте. ок ли е да го дам? има и слънчогледово олио и сол Sad

# 692
Здравейте момичета,
пиша много рядко,но пък за сметка на това Ви чета редовно и извличам много полезни неща.Но днес съм малко притеснена, правихме изследванията за 6 месец и излезе, че са ни високи тромбоцитите - 730, нищо не ми говори това.Звънях на педито,тя ми каза че ще ги погледни в нета и ще ми звънне,но на мен ми е притеснено.При някой случвало ли се е подобно нещо или да сте чували на какво се дължи?? Благодаря Ви превърително

# 693
Аз съм решила да кръстим Борко, тъй като аз и моето семейство сме вярващи. Не бих казала същото за семейството на мъжа ми. Но мисля, че това е нещо, което се възпитава и идва от семейството. Точно по тази причина смятам за хубаво да го кръстим сега, докато е малък. Така ще знам, че ще съм му дала това, което е било дадено и на мен като бебе от родителите ми. Един вид да се закърми с правата вяра. Бях го чула някъде. Да не вземе някой да ми се обиди сега.

Имам нужа от вашата помощ. Борко се буди всяка нощ към 4-5 с рев и докато не го взема в леглото не мирясва. Пробваме татко му да го успокоява, дава биба, чай...какво ли не, а аз се правя, че ме няма - лежа неподвижно в леглото и се правя че спя. Е, да ама не. Направо откачаме  #Cussing out Дайте идея как да преборим този ужасен каприз.

# 694
Един бърз въпрос - купила съм пилешко на Пласмон, но в него има царевичноп нишесте. ок ли е да го дам? има и слънчогледово олио и сол Sad

Ако дадеш само 1/3  или половината омешано с някое зеленчуково мисля, че не е проблем и не е фатално.

Тук има схема на въвеждане на храни при деца кърмени до 6м и захранвани след това, може да е полезно, ако не сте попадали на нея вече:
http://zabliznacite.wordpress.com/2010/09/27/shema-za-zahranvane … -mesecha-vazrast/

# 695
Имам нужа от вашата помощ. Борко се буди всяка нощ към 4-5 с рев и докато не го взема в леглото не мирясва. Пробваме татко му да го успокоява, дава биба, чай...какво ли не, а аз се правя, че ме няма - лежа неподвижно в леглото и се правя че спя. Е, да ама не. Направо откачаме  #Cussing out Дайте идея как да преборим този ужасен каприз.

Да му слагаш в леглото до него дреха от теб. Бебето познава миризмата на мама и все едно тя го е гушнала. Това го чух от приятелка, която го прилагаше и помагало.

# 696
Имам нужа от вашата помощ. Борко се буди всяка нощ към 4-5 с рев и докато не го взема в леглото не мирясва. Пробваме татко му да го успокоява, дава биба, чай...какво ли не, а аз се правя, че ме няма - лежа неподвижно в леглото и се правя че спя. Е, да ама не. Направо откачаме  #Cussing out Дайте идея как да преборим този ужасен каприз.

Да му слагаш в леглото до него дреха от теб. Бебето познава миризмата на мама и все едно тя го е гушнала. Това го чух от приятелка, която го прилагаше и помагало.

Правила съм го - директно си събличам горницата на пижамата и му я давам да си я гушка, но тц... Нищо не пречи пак да започна да го правя.

# 697
Мама Зайка Байка, да не го боли нещо? Колики, зъбки? Бобо правеше същите номера, явно бяха по-болезнени газове заради карфиола. Когато го спрях, преминаха и сега всичко е ок.

# 698

Понеже това за количеството вода аз го написах, пак да кажа, че е според теорията н д-р Папазова, може да има други публикации и теории, но не съм попадала на тях. Според тази лекарка пиенето на много вода е едно от най-важните неща за здравето. Аз лично харесвам рубриката й и я гледам.

Калоян също ако изпие 100 мл на ден и се радвам и то не чиста вода Rolling Eyes

# 699
Аз съм решила да кръстим Борко, тъй като аз и моето семейство сме вярващи. Не бих казала същото за семейството на мъжа ми. Но мисля, че това е нещо, което се възпитава и идва от семейството. Точно по тази причина смятам за хубаво да го кръстим сега, докато е малък. Така ще знам, че ще съм му дала това, което е било дадено и на мен като бебе от родителите ми. Един вид да се закърми с правата вяра. Бях го чула някъде. Да не вземе някой да ми се обиди сега.

При нас помага вклюване на сешоар, но веднага като се събуди. Ако се опитам първо с люшкане или нещо друго се събужда и става зле.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 18:00 от jenny_dim

# 700
  • София
Ние чиста вода отказваме,разреждам със сок 60:40 или 70-80:40,в полза на водата,но като е повече отказва да пие.

# 701
moli84, умората е един от симптомите. Предполагам е с понижена функция тогава. Ако искаш, пиши ми на лични. Аз съм минала и през хипер и хипофункция.
Вода Божидара пие, но далеч от количествата, които би трябвало. Давам й след всяко хранене и след сън. Тя сама си пие с шишето или преходната чаша. Вземам й ги, когато усетя, че почва да се лигави само.
Между другото кисела пробвах да й го направя и с АМ и стана хубаво Simple Smile

# 702
moli84, умората е един от симптомите. Предполагам е с понижена функция тогава. Ако искаш, пиши ми на лични. Аз съм минала и през хипер и хипофункция.
Вода Божидара пие, но далеч от количествата, които би трябвало. Давам й след всяко хранене и след сън. Тя сама си пие с шишето или преходната чаша. Вземам й ги, когато усетя, че почва да се лигави само.

Как точно правиш кисела с АМ?

# 703
Аз никога не съм предлагала вода смесена със сок или захар. Винаги чиста вода. От седмица и нещо някъде започна да си пие водичка и нямам никакъв проблем, стигаме до 150 - 160гр на ден някъде, като ако съм по упорита ще е и повече. Той просто му е кеф са си играе с шишето и да хапе биберона и аз му го прибирам, да се научи че това не е за игра. Ако му предлагам по често ще пие повече. Не съм фен на смесването на водата или пък захар в попарата или пюрето, както практикуват някой от приятелките ми. В крайна сметка рано или късно детето си свиква с вкуса какъвто трябва да си е.

# 704

Как точно правиш кисела с АМ?

Ами направих си й АМ - 90 мл вода  с 3 лъжички и го сложих на котлона да заври. Размих нишестето в 40 мл студена вода и го прибавих към АМ-то. То си се сгъсти и си стана пак като кремче. Прибавих си и малко плодово пщренце и направо не смогвах с лъжицата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт