Да пълзи опитва вече августинското човече

• 25 449
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
red shoe, моят хубостник е страшно хитър и като разредя повече сока, не пие. Иначе, да, има и други сокчета, ама още не съм въвела съответните плодове, така че ще поизчака Wink

# 676
Репликата по-горе направо вдига адреналина.Разбира се, когато е бил на работа, уморен е, не виждам нищо лошо да подремне час примерно, но после трябва да се включи .Що за безотговорност и безобразие е другото-патриархатът е отминал отдавна...
Аз да се оплача-днес скайпа ми хвана пътя.Та го преинсталирах, та регистри чистих, е, не, та не.Дава ми някаква грешка в уиндоуса и направо ме вбесява.Сега какво-да намеря време да преинсталирам тъпото ХР?! Някой по-светнат да даде съвет, моля.

# 677
Cambozzola, jenap и при нас имаше огромно негодувание към водата в периода, в който се кърмехме. Когато се опитвах да дам на Ния правеше такава погнусена физиономия, че чак ми ставаше неудобно какво гадост давам на детето Laughing Опитвала съм и с разредени сокове, с концентрирани, с чайове - без никакъв успех. От както е на храна и АМ започна постепенно да приема вода, най - често след хранене. Не изпива големи количества, но определено когато е жадна пие, когато не й се пие - няма сила, която да я накара. Явно човечетата ни наистина ще могат да оцеляват, въпреки грижите на родителите си и сами да определят кога какво да консумират Laughing

# 678
Cambozzola - мерси /на тази снимка даже не си личи колко е рошав/! Милия толкова му порасна косата , че му влиза в очите,ушите и.... отзад има киче поне 15 см като на Гацо Бацов. Но идея нямам евентуално лятото как ще се престраша да я подстрижем, това си му е чара. Усещам как ще стане като с брат ми - подстригахме го към 3-4 год - и след това реавахме 3-4 дена  Joy и после си остана с дълга коса /а сега е 1ви номер/.
Мишлето, реплики като тази мекарат да си говоря и самонавивам сама цял ден  #Cussing out Балканския синдром скоро няма да се изкорени явно.
Относно течностите също сме на муза - единия ден изпива 200 мл, следващите три дена сборно 50мл .

# 679
Едно бързо въпросче-забравих вчера да купя зеленчуково пюре, нямам и месно, но плодови бол, та може ли на обяд да заместя с оризова каша? Или мляко да дам?

# 680
Някой има ли идея колко вода трябва да изпива бебето на 7м? newsm78

Според д-р Папазова, тази която води здравната рубрика в "На кафе", човек трябва да изпива по 30 мл вода на килограм тегло, отнася се и за бебетата. Значи бебче 8 кг трябва да пие по 240 мл.

Ауууууууууууууу, мисия невъзможна за нас.
А аз на 100 се радвам Rolling Eyes.

Как бихте изкоментирали репликата- "Аз съм мъж,ходя на работа,жената е тази която трябва изцяло да се грижи за детето!Като се прибера имам нужда да си почина,от лично време за себе си."  newsm78

това си го чувам редовно......... Joy ззатова ми се иска  да не коментирам на глас ,запазвам си го за себе си.. #Cussing out... добавям и :" имам нужда да си почина"/ все едно аз нямам,а??........

# 681
момичета има ли някой с хашимото или проблем със щитовидна жлеза,нека ми пише на лични.Благодаря предварително

# 682
Едно бързо въпросче-забравих вчера да купя зеленчуково пюре, нямам и месно, но плодови бол, та може ли на обяд да заместя с оризова каша? Или мляко да дам?
аз бих дала кашата, защото също е твърда храна

# 683
Олее, тази реплика, за която пита мишлето наистина мен би ме изкарала извън строя. Ще хвърчат глави и предмети вкъщи, но моя мъж знае, че ако каже такова нещо ще стане много страшно. А и слава Богу майка му го е научила, че няма мъжка и женска работа и той умее да прави всичко. Не искам детето ми един ден да си спомня, че мама ми обръщаше внимание, а тати вечно беше изморен. После защо имало изнервени и истерични майки. Ами че ако тая жена е 24/7 на разположение на детето и няма никаква помощ и подкрепа, ще истеряса не ами.....
Четох скоро една статия за бащите и децата. Накарали група деца да играят игра, в която всяко дете трябва да е някой член от семейството. Нито едно момченце обаче не искало да играе бащата и когато все пак някое дете склонило, седнало на дивана и казало - изморен съм, дайте вестника и включете телевизора.  ooooh! ooooh! ooooh! А прави ли ви впечатление например на "Кой е по-по-най" (така ли се пише тва?) винаги на въпросите какво работи мама/тати, децата отговарят "Изкарва парички". Преди като че ли не беше така...
А колкото до почивката и времето за себе си - та майката няма ли нужда от такива?! Тя кога точно почива и кога точно има време за себе си?  ooooh! newsm78

Золка, никакъв проблем няма да дадеш кашата според мен? Защо се притеснявате толкова Simple Smile Щом това имаш в момента, това ще дадеш, на бебо нищо няма да му стане, освен че ще е сит  Hug

# 684
Золка и каша и само мляко да е няма проблем.Аз след захранване съм изкарвала по цял ден само на кърма,наложи ми се и малката си беше ОК.Ако искаш да е по-ситичка Хриси-дай кашата.
Репликата е супер тъпа по принцип,дори не ме вбесява.Просто на моменти и двамата родители се чувстват уморени,ако сами се справят с гледането на бебо и трябва да се опитват да се разбират.А родител значи и човек,който се включва в родителстването с грижи и внимание все пак,а не някакъв човек прибиращ се на ХОТЕЛ,за чийто екстри си плаща.  Grinning
Мими,по принцип няма проблем след като е починал близък да се прави и радостно събитие,но заради самите близки се избягва.Аз така знам.
Аааа Гракото-количката и аз съм си я харесала тази,но засега се въздържам.Нашата ни кефи по принцип и е с 3кг.по-тежка от Гракото и само го мисля,но засега си оставаме с пъшкането по стълбите и същата количка:)
С водата сме супер зле-все едно отрова давам и се опитвам да удавя детето-така се дави и плюе.Лекарката ,а и още няколко майки казаха,че доста деца са така и с времето ще си дойдат нещата по местата.
Айде на друга манджа не мога да се сетя да съм мирудия ! Laughing Или поне засега .... newsm78

# 685
Zolka, давай си спокойно кашичката Laughing Да й е вкусно на Хриси
Аз имам Хашимото, в момента съм в хиперфункция. moli84, кога ти го откриха.
По въпроса с кръщенето мислехме да е до годинката, но се очертава цяла сватба (просто имаме много приятели, които искаме да присъстват) и не знам дали ще се организираме, че всеки е в чужбина. Мислим да е в църквата, в която сключихме църковен брак.
Божидара вече официално пълзи напред и се изправя на коленца в кошарата. Мисля д асвалям скоро нивото, но пък за моя кръст май  няма да е добре.
Исках да попитам дали има проблем да давам пюрета с млечен протеин при положение, че си пие АМ? И този протеин всъщност въвежда ли се някак?

# 686

240 ml вода? не мога да си го представя това нещо! а и моята антония е 9 кг вече.. още не съм давала сокове, но ще взема да се пробвам дали ще поиска! поне по 2 пъти на ден хълца това бебе и не ще, и не ще да пие водичка...

^VALINA^, браво на божидара! и се изправя вече, много самостоятелна девойка! Wink

момичета, давате ли пюрета в йогурти? някой има ли информация какво точно представляват тези йогурти в бебешките пюрета и кога е удачно да се въведат - след някакви други млечни продукти..?
благодаря предварително!
Simple Smile

# 687
Zolka, давай си спокойно кашичката Laughing Да й е вкусно на Хриси
Аз имам Хашимото, в момента съм в хиперфункция. moli84, кога ти го откриха.

не на мен, на моя приятел, преди около 2 седмици, той затова и не ми помага много, чувства се мн уморен и още хиляда други гадни симптома..

# 688
Привет!
Отдавна не съм писала, ама бяхме на планина 3 седмици Simple Smile Изчетох набързо обсъжданите теми, та и аз да се включа.

Либи, страхотна първа страничка!   bouquet

Аз не смятам да кръщаваме Вики, ние с мъжа ми не сме вярващи, а и според мен религията е въпрос на личен избор. Смятам да запозная Вики като порасне с различни религии и той ще направи избор или ще вярва в доброто като мама Simple Smile
Иначе скоро бяхме на кръщене в Троянския манастир - наистина е много хубаво там.

Да ви попитам, давате ли млечни каши на кърмачета? И ако има АМ в купената каша - само от една марка каши ли купувате или това няма значение?

Слънчев ден от нас! Изчезвам, че Вики се събужда Simple Smile

# 689
момичета, давате ли пюрета в йогурти? някой има ли информация какво точно представляват тези йогурти в бебешките пюрета и кога е удачно да се въведат - след някакви други млечни продукти..?
благодаря предварително!
Simple Smile

С каката въведох пюретата с йогурт и извара, както и сиренето на 8 навършени месеца. Ако ти си въвела вече сиренето, можеш и тях да даваш. Можеш с тях да започнеш да въвеждаш млечните продукти. Много са вкусни и стават за едно ядене, например вместо попара сутрин или следобяд вместо каша. Консултирай се и с вашия педиатър от кога да ги започнете, но това определено си е въвеждане на млечни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт