Да пълзи опитва вече августинското човече

• 25 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
При нас отбиването стана много плавно за около медец. След като заместих изцяло обедното хранене с пюре, започнах да замествам вечерното с каша с АМ, като идеята беше да започне да спи повече. Беше започнала да се буди през час-два и вече не се чувствах човек. След това постепенно започнах да предлагам АМ в едно от следобедните хранени и малката в един момент го пропи. Заместих храненията в 15 и в 18 ч. и реално беше останало сутрешното в 9 ч и около 4-5 през нощта. Естествено това плавно отбиване доведе и до плавно намаляване на кърмата, което беше и моята цел. От около 10 дни не я кърма изобщо, като проблем с гърдите нямам. През 3-4 дни леко ми се напрягат и цедя по малко с помпата. За мен беше много важно да успея да я отбия без да се налага да си спирам кърмата с медикаменти, тъй като имам мастопатия и една операция от фиброаденом и това е най-полезният за майката вариант. Определено Ния не страда от липсата на цица, но тя никога не е била особено залепена за гърдите ми. Много обича да се гушка в мен и това я успокоява и приспива без да се налага да суче. Мисля си, че противно на всички твърдения, моето дете е приемало гърдите като начин на хранене, а не на успокоение.

Кръщенето сме решили да го правим в църквата в Банско, предполагам, че ще е началото на лятото. И ние сме решили да поканим за кръстник човекът, благодарение на който Ния съществува. Той освен наш лекар, ни е и много любим и близък приятел. Освен това е човек с главно Ч и много бих искала той да е духовен баща на детето ми и тя да приеме част от неговата доброта и човечност.

# 646
Да ви попитам някой минал ли е  на 4-кратно хранене?
Напоследък Йонката става по-късно сутринта-към 9ч и тогава яде за пръв път и става 9,13,17,21ч  и да искам няма как да направя още едно хранене. До скоро ядеше 8,12,16,19,22ч,но храненията в 19ч и 22ч му идват начесто,не огладняваше добре,съответно сучеше по-малко и се разбуждаше през нощта гладен.За това ми се иска да го остава да си огладнее хубаво,че да си се нахрани достатъчно.

# 647
Момичета я дайте съвет. В момента си избирам количка лятна, че зимната е адски тежка, а и не е моя и мисля да я връщам вече. Харесах си до момента два модела

това е едната Graco Mirage Leda        http://www.youtube.com/watch?v=zoJAC5984po

http://www.youtube.com/watch?v=DjlKNnrzong   

това е другата Кенгуру Скарлет

# 648
 За кръщенето и аз не съм от много религиозните нито пък Дидко, но пък много се влияе от техните които не толкова искат нещо заради повода, колкото че така било редно , а и какво ще кажат хората  ooooh!
Аз съм кръстена на 18 г.. Прибрах се от училище и нашите ми казаха хайде докато не си се съблякла да изтичаме до църквата да те кръстим  hahaha Бяха избрали за мои кръстници техни приятели от КОМИ , и така..
Доколкото са ми обяснявали май ако не си кръстен не можеш да сключиш църковен брак и да си кръстник и да кумуваш или да си кум в църква Thinking ако някой знае точно да сподели  Hug
Вики не бързам да я кръщаваме, особенно пък заради угодията на някой си.. Той Дидко пък риташе и църковен брак да сключваме и кръщене да правим, като си идем лятото, но го убедих, а и мисля че е така.. че не е хубаво да се правят подобни неща, толкова скоро след смъртта на брат му.. признавам си че не съм наясно, просто печеля време, а и важното е че и той не е наясно та се връзва  Mr. Green
Може да свършим тези мероприятия и догодина.. не са ми спешни  Whistling
Някой който е в час да хвърли инфо по тези въпроси , редно ли е след кончина на близък роднина да се правят подобни неща, благодаря предварително  Hug

# 649
Доколкото са ми обяснявали май ако не си кръстен не можеш да сключиш църковен брак и да си кръстник и да кумуваш или да си кум в църква Thinking

Не може нито едно от нещата ако не си кръстен  Peace

# 650
Не може нито едно от нещата ако не си кръстен  Peace

Да, и аз така знам.
Точно затова реших да разреша на свекърва ми да заведе Андреа и да я кръсти. Може детето да реши да стане след години кръстник или кум на някой и да установи в последния момент, че няма да може защото не е кръстена. От друга страна пък можеше да оставя, като порасне и сама да реши. Най ме хвана яд, защото установих в последствие, че баба й го прави не защото е много вярваща, а заради хорското мнение. Даже не си беше направила труда да проучи какво точно представлява и се прави и имаше изненади в последния момент. Аз не исках да присъствам, защото не съм вярваща,  и щеше да е малко лицемерно. За мен това си е чиста глупост. (Уважавам обаче мнението и важността на религията за хората, които наистина знаят защо са вярващи.) Та разхождаме се ние с таткото извън манастира и ми звънят да ми кажат да отида там, защото не можело без присъствието на майката. А после хора, които гледаха снимките от кръщенето ме питаха защо после не сме облекли детето с нови дрехи, то така се правело.....та така нашата баба, дето е вярваща и разбира от кръщенета колкото мен, но... какво ще кажат хората.....снахата и сина не искат да си кръстят детето. Вече си взех поука, да не угаждам на бабата без да го премисля добре. smile3511

# 651
Момичета я дайте съвет. В момента си избирам количка лятна, че зимната е адски тежка, а и не е моя и мисля да я връщам вече. Харесах си до момента два модела

Втората не е ли малко зимна за лятото Rolling Eyes

# 652
  • Miami
Аз не съм кръстена.  Жорко го кръстихме миналата година на Гергьовден, беше почти на 2 години. Няма да ви казвам какъв рев беше  ooooh! Абсолютно през цялото време е ревал и викал мамаааа. Попа само като се приближи до него и той започваше да крещи, като го взе да му мие краката  и като започна да рита това дете, чак блъсна казана. Попа държи него с една ръка, а с другата казана. Аз се припотих сто пъти, нямах търпение да свърши всичко.
http://korfi.multiply.com/photos/album/18/18#photo=20 ето от тук нататък са истериите в църквата, то детето вика мама, ама мама снима  Laughing
За това сега съм решила Никол да я кръстим най-късно до 1 годинка.

# 653

И двете са летни, като на Кенгуру има и бонус чувалче за краката. Идеята ми е да мога да я използвам и зимата и другото лято. Искам да взема една количка и да не се занимавам повече, че нито имам излишно време, нито излишни пари, нито излишни нерви. Гледам да е мксимално най - доброто за ограничения бюджет, с който разполагам.

# 654
Леле, Кори, милото дете какъв ужас изпитва, дожаля ми за него  Crazy

Може и да си променя мнението за по-късното кръщаване  Whistling

# 655
  • По широкия бял свят
При нас с каката беше същия екшън на кръщенето, въпреки че беше на 10м. По късно разбрах, че се страхува от мъже с бради.  doh Един час след като всичко приключи продължаваше да хлипа. Баща ми така ни нахока, че такова нещо се правело като порасне детето и т.н. Така, че няма гаранция дали детето ще е голямо или малко.

Някой има ли идея колко вода трябва да изпива бебето на 7м? newsm78

# 656
Леле, Кори, милото дете какъв ужас изпитва, дожаля ми за него  Crazy

Може и да си променя мнението за по-късното кръщаване  Whistling
колко беше разстроен милия  Laughing  и аз затова знам че е по-добре до годинка.
Аз иначе вярвам в християнските ценности , мъжа ми иска кръщене заради масите после  и банкетите Grinning

агнесана, Гракото ми хареса повече. Нз цената колко е на Cangaroo ( tazi ,koqto si показала)  ама тя подобна на мойта) , ако избереш нея по добре да ти кажа марката и си вземи като моита- комбинирана е - 250 лв , щом искаш да я ползваш и зимата.
Моята идея е да взема максимално лека и ОПростена количка, сгъваща се на чадър.  затова и ще  търся от продавалника- има ги към 50 лв

П.П научих Ивчето да яде жълтък- давам му с пръсти, а той много обича да дъвче  Grinning

# 657

Според д-р Папазова, тази която води здравната рубрика в "На кафе", човек трябва да изпива по 30 мл вода на килограм тегло, отнася се и за бебетата. Значи бебче 8 кг трябва да пие по 240 мл.

# 658
  • По широкия бял свят

Според д-р Папазова, тази която води здравната рубрика в "На кафе", човек трябва да изпива по 30 мл вода на килограм тегло, отнася се и за бебетата. Значи бебче 8 кг трябва да пие по 240 мл.

Ауууууууууууууу, мисия невъзможна за нас.

# 659

И двете са летни, като на Кенгуру има и бонус чувалче за краката. Идеята ми е да мога да я използвам и зимата и другото лято. Искам да взема една количка и да не се занимавам повече, че нито имам излишно време, нито излишни пари, нито излишни нерви. Гледам да е мксимално най - доброто за ограничения бюджет, с който разполагам.
2-рата ми харесва повече,но не ми   харесва това,че е с 4 двойни колела,нама ли да ти прави проблем това ?
Кори много ти е хубаво детецето Party

Общи условия

Активация на акаунт