Да пълзи опитва вече августинското човече

• 26 271
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Либи честит рожден ден, мила! Пожелавам ти много здраве преди всичко, радост, щастие и повече усмивки на лицето ти. Подозренията ми, че си от рибешката зодия се оправдаха напълно  Hug / и аз съм риби на 02.03./
Момичета, благодаря ви много за подкрепата във връзка с очето на Габи.
Аз въведох глутена с овесени ядки. Нещо обаче не ми идва на ум как да ги комбинирам в солен вариант защото сме с алергия и не можем да ядем масло и сирене.  newsm78
Още едно питане - съхранявате ли повече от два дни недоядено пюренце или го хвърляте. Нали се редува месно и зеленчуково, но Габи изяжда по 160 мл и ми остава.
Само ще направя едно уточнение за бисквитките Плазмон - те са с мляко /но не АМ/ и съдържат глутен. Установих, че има и безмлечни, но те пък съдържат яйце и който не го е въвел може би трябва да се подходи с внимание.

# 331
  • София
И аз съм рибка - 09.03 Simple Smile Празнувам винаги, годините хич не ме плашат и не ми тежат - обикновено празнувам по седмица Blush с любимия, с родители, приятели, колеги. Обикновено сме на ресторант, че няколко пъти пробвах вкъщи и се скапах от приготовления, та по ми харесва да съм свежа и отпочинала на този ден.

# 332
пребледнявам разтрепервам се много ме е страх да не се задави,както и стана де с въпросната бисквита Sadа някой пробвал ли е тези незнам как се казват,гледах едни "накрайници" с мрежа дето си смучат плодовете от тях?
Лека вечер...........

Bubenceto21 аз имам такава мрежичка, но нищо не излиза през дупчиците. Аз слагам например ябълки, Вая си смуче, но излиза само сокче. Добра чесалка и занимавка е, но не и за ядене на плод.

# 333
Благодаря ви за чудесните пожелания, момичета  Hug Hug Hug

И аз започнах глутена с овесена каша, която София мрази  Joy
Бях й купила едни супички на Гербер, които са с пилешко и овесена каша, това е нашия солен вариант. Тях ги яде.
Аз дадох две бисквити Плазмон и чак тогава видях, че са с мляко. Защо правят бисквити, на които пише +4 месеца с обикновено мляко?!? Егати...

И ние по цял ден сме навън, но аз нещо тези дни се чувствам ужасно и днес направо ми идва да си остана в нас и да лежа, боли ме кръста зверски.  ooooh! Цикъла ми стана просто кошмарен...

За това как да въведа ръж и аз се чудех. Още не съм намерила решение.
По колко време давате отделните видове зърнени култури? Аз вече 4-ти ден давам овес, но не знам колко време трябва да мине, за да дам друго?

# 334
Само ще направя едно уточнение за бисквитките Плазмон - те са с мляко /но не АМ/ и съдържат глутен. Установих, че има и безмлечни, но те пък съдържат яйце и който не го е въвел може би трябва да се подходи с внимание.

Бисквитите, които аз давам на Плазмон със сигурност са без глутен (пише го на кутията с големи букви Simple Smile), но наистина съдържат мляко. Аз вече започнах да не се вглеждам толкова детайлно за всеки хранителен елемент, внимавам с алергените и залагам на доказани марки храни. Глутен ще въвеждам след месец, а иначе Ния яде доста зеленчуци, заешко, пилешко и пуешко месо, но жълтъка твърдо го отказва - това е единствената храна, която определено й е много гадна и неприятна. Мисля, да не я насилвам, вярно, че в жълтъка има много полезни хранителни вещества, но се надявам по - нататък да го прояде.

# 335
Либи, ако измислиш нещо за ръжта (така ли се ленува  Thinking ) пиши  Grinning

мимози, жълтък и смесен в пюрето ли отказва?

Аз не мога да се нарадвам на лятната количка и не за друго, ами на Калоян ужасно му харесва да седи  нея и въобще не плаче. В другата ако е буден беше абсурд да седи, направо истерясваше вътре.

# 336

Дааа, аз само така го давам - отделям две-три лъжички и ги смесвам с 1/4 жълтък. Прави такива отвратени гримаси, че ми става жал. Сравнявам го все едно на мен да ми натъпче някой в устата пача Laughing

# 337

Дааа, аз само така го давам - отделям две-три лъжички и ги смесвам с 1/4 жълтък. Прави такива отвратени гримаси, че ми става жал. Сравнявам го все едно на мен да ми натъпче някой в устата пача Laughing

А ако го смесиш в цяло пюре? Не вярвам да го усети тогава.

# 338
  • Варна
Здравейте, мили августинки! Hug
Много ви благодаря за пожеланията и позитивните мисли! Много мило ми стана   bouquet Благодаря и на всички момичета, които ми писаха на лични за подкрепа. Аз ви следя от време на време и се радвам на вашите мъници.. Някак си вие и вашите бебчета са връзката ми с моето ангелче..
Прегръщам ви и ви желая прекрасни пролетни дни, пълни с приятни емоции с вашите бебчовци!

Либи, честит рожден ден на патерици!   bouquet

# 339
Здравейте и от мен,четох,четох очите ми се насълзиха и зачервиха!В една от темите попаднах на статия за глутена,но така или иначе неразбрах как точно се дава и от кога?Ние сме на 6 месеца,родих на 31.08.2010г.Може ли някой да ми обясни с две изречения,като на прост човек  Blush

# 340
  • София
На патерици Честит Рожден Ден на Либи,само хубави новини да получава и чува,да е много щастлива,обичана,много здраве на нея, и цялото й семейство.

# 341
Либи, честит праник. Желая ти да си все така силна, но и да няма причини да тестваш силата си. Здраве на теб и всички в къщи и много усмивки по лицето ти.

Аз да се похваля най-накрая... моята бебка увеличи кол-вото изядено пюре. От няколко дни на обяд изяжда по 130мл, а днес и 160мл., а след обяд с кашата също стигаме до около 100мл. с 60мл. плодово пюре. И не давам да цока след това! Обаче да ви кажа точно за тези няколко дни кърмата си намаля, това природата е страшно нещо... Simple Smile
От шише още не пием както трябва, но пък давам вода с чашка Simple Smile)
Хубава вечер на всички!!!

# 342
 newsm44 newsm44 newsm44 моя син от неделя порка яко вода. Мислех че е моментно, както с чая за колики, но не. Явно жегата си оказва вличние и детето жабясва. То днес такова слънце имаше, че като се пибрах се чудех кой по дяволите ми пробива главата с бургия...
Купих му днес бисквитки на Плазмон без глутен и мога да ви кажа, че детето много си ги уважи. Целия стана в каша от тях, но поне с кеф гриза и се забавлява, а аз се примирих че постоянно ще сменям нацапани дрехи. Иначе ние се храним без лигавник - няма фира от манджата, всичко влиза по предназначение в устата  Crazy
Имаме си вече проходилка и голям кеф в нея. Ходи си детето и това си е. Особено като види баща си и се залепя за него...а аз малко ревнувам.
Чакаме вечер тати да се прибере от работа и пищим от радост като го видим, а мама като беше на лекции цял ден и като се прибрах вечерта и само ме погледна и продължи да играе с баща си. Не е честно пък  #2gunfire

# 343
Хайде и ние се присъединяваме към бебетата ядящи и друга храна освен мляко Simple Smile.
Започваме с най-запичащите, защото гадния антибиотик ни докара разтройство Sad
А бисквитката на Плазмон, сега докато вечерях беше унищожена до край и имаше само 3 малки изплюти парченца. Като го няма таткото, да вика отстрани: ле ле, ще се задави, ще умре, ще повърне и детето си я хапна без проблем и даже не омаза наоколо. Сега спи на стола за хранене, то дъвченето било изтощително  Mr. Green

# 344
Сега спи на стола за хранене, то дъвченето било изтощително  Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532

Сладур.

Ние пък днес за сефте от много време насам като се прибрахме от разходка и се гушкахме. Човека си иска леглото и да спи сам, но сега незнам какво го беше прихванало и голямо пищене, че го гушнах и натиснах на спалнята да заспива. Та така... гушкхме се. Голям кеф било.

Общи условия

Активация на акаунт