Ние днес бяхме на нефролог - малката има възпален пикочен мехур и възпален десен бъбрек. Изписаха ни АБ за 8 дена и след него някакво друго лекарство (още не съм го намерила -правели го, но май само е една аптека) за още 12 дена. Докторката каза, че от всички злини нашата е най-малката. За 5 мин. преглед си взема 50-те лева и общо взето нищо не ни обясни, бързаше да ни изпрати, че отвън чакаха още 10 човека, а преглежда само 1 час. Но като е единствената може да си го позволи, защото другата алтернатива е в София. И така, важното е, че малката изглежда много добре и видимо няма симптоми.
Иначе и ние сме като изтървани - днес излязохме в 10 ч., в 3 ч. се прибрахме да сменим тоалета и айде във Варна на лекар, после на гости и се прибрахме в 8:15 ч., баня, ядене и в 21 ч. заспааа! Тишо ми вика, че ме е страх да се прибера в къщи - ми как няма да ме е страх, знам ли дали няма пак да се застуди и да трябва да стоя между тези 4 стени. Иначе днес при нас беше 22 градуса, направо не се дишаше, едно силно слънце, такъв кеффф!
За яденето - ние си ядем по 160-190 гр. пюре на обяд, редувам месно и зеленчуково, за сега само пиле съм въвела. Още се ослушвам за жълтъка, но и това ще дойде!
Либи, честит рожден ден на патерички! Да си жива и здрава и хич не им се муси на годините, защото чрез тях си се превърнала в човека, който е обичана жена и майка!
.Пилешкото само по себе си е источник на алергени.Пише го също и във всеки каталог за бебешки храни.
Ходих на една служебна конференция. Добре, че мъжа ми ме изрита да ида, иначе щях да я пропусна. Сутринта ми беше едно странно и мъчно, като ги оставях моите мъже, но срещата с колегите ми дойде добре. Видях и чух доста нови неща. Иначе казано съчетах полезното и приятното 
,ама не сме се и разбързали за никъде
Аз я смесвам с малко пюре и ми идва малко сложно да мъкна всичко,така че може и да изместя кашата с плодовото пюре за 19ч,а в 16ч да си го кърмя,че ми е най-лесно и удобно

на всички бебчета!
хем да откраднем пак малко време с таткото