Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 649
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
На мен ми даде за подаръка на Керастазе също, че не е наличен. Като направих поръчката ми даде прогнозно изпращане на подаръка октомври месец, но в крайна сметка ми го изпратиха дадения продукт сега,заедно с цялата поръчка.

Home raider , благодаря ти за бързия отговор    bouquet. Ще пусна поръчката и дано и аз да си получа подаръка Simple Smile
А при мен дуото на редкен излиза на 14,70 паунда  newsm78 след 30%-ното намаление и кода за 20%. Интересно как при други момичета пада до около 10 паунда?

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 14:08 от elly-en

# 571
При мен сутринта се получаваше цена от около 12 евро, но в момента ми дава 18 и нещо  newsm78 за този комплект на Редкен.

# 572
Аз преди малко го сложих в коша и беше 10.27 п.,но като си влязох в регистрацията и ми стана на 14.70 п. Sad

# 573
Нямам идея защо така с редкен.Може би са се светнали че е без пари.Моя не е пратен,може да се направят на луди и да го канселират.имам няколко поръчки от тях и само едната мина гладко и безпроблемно.

# 574
Има ли някаква отстъпка при първа поръчка от сайта?
Благодаря.

# 575
  • София
Благодаря.
Няма за първа поръчка отстъпка.

# 576
  • in a Lovesong
Благодаря.
Няма за първа поръчка отстъпка.
Всъщност като вляза от телефона си в сайта (мобилната версия) се показва код за -10% от първа поръчка NEWLF ... не знам дали ще хване, но може да се пробва  Peace

# 577
Записвам се да следя темата с първа поръчка от сайта - вчера, след като неуспешно опитах да платя поръчката си в BeautyBay с PayPal, поръчах абсолютно същите продукти от Look Fantastic. Не само, че струваха по-евтино, тъй като имаше отстъпка за уикенда на продуктите на Urban Decay, но и получих един куп подаръци. Много съм доволна Heart Eyes

# 578
  • Пловдив
Тони, каква е тази отстъпка на Urban Decay, код ли има?

# 579
Не, автоматично ми начисли -10 %. И аз се изненадах. Eдва днес получих имейл, че има 10 % отстъпка на продуктите от марката.

# 580
Ох, зарибихте ме, и току що се отчетох с първа поръчка, надявам се всичко да е наред, имам и подаръчета, на единия пишеше, че е изчерпан, амадано го заменят с друг, благодаря че споделяте инфото с нас   bouquet
Успешни покупки  Hug

Пратката в пощата ли идва или ти я носят на адрес  newsm78

# 581
  • Пловдив
Идва в пощата.

# 582
На мен почти всяка седмица ми изпращат код за отстъпка 15 или 20%, преди месец имах 30%.  Shocked

# 583
На мен почти всяка седмица ми изпращат код за отстъпка 15 или 20%, преди месец имах 30%.  Shocked
Тези кодове персонални ли са ?

# 584
  • in a Lovesong
Кодове има два вида:
Едните са така да се каже общи, публикуват се в сайта или в сайтове специализирани за кодове за отстъпки. Представляват нещо от сорта на TREAT20  HAIR15  NEWLF  MAKEUP20

А тези персоналните се пращат лично на имейла и се познават по това, че са много дълги. Ето например един мой стар код представлява това 4250-66D5-4842 -15% на всичко

Както писах преди няколко страници, все още не знам дали тези персоналните кодове могат да се ползват и от друг акаунт. Те че са еднократни, еднократни са, но дали са "заключени" не знам...  newsm78

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт