Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 647
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
И на мен ми дойде персонален код на имейла за 10 %, но не ми го хваща. Да не би да е за определени неща? Аз пробвам с преса за коса.

# 586
  • in a Lovesong
И на мен ми дойде персонален код на имейла за 10 %, но не ми го хваща. Да не би да е за определени неща? Аз пробвам с преса за коса.
По принцип под кода пише какво изключва и почти винаги изключва секцията electrical  Peace

# 587
На мен пък са ми пратили код we miss you 15% off , а аз имам поръчка от миналата седмица  Thinking

# 588
на мен пък we miss you 10% off  Crossing Arms  Simple Smile

# 589
  • in a Lovesong
И аз имам от миналата седмица ... дано скоро им залипсвам  Mr. Green

# 590
Записвам се да следя темата с първа поръчка от сайта - вчера, след като неуспешно опитах да платя поръчката си в BeautyBay с PayPal, поръчах абсолютно същите продукти от Look Fantastic. Не само, че струваха по-евтино, тъй като имаше отстъпка за уикенда на продуктите на Urban Decay, но и получих един куп подаръци. Много съм доволна Heart Eyes
А тази мини преса за коса появи ли ти се като подарък в кошницата? Аз сега имам неща за 200 евро, но не ми предлагат пресата. А пък пише ,че се получава при поръчка над 65 паунда.

# 591
  • in a Lovesong
Записвам се да следя темата с първа поръчка от сайта - вчера, след като неуспешно опитах да платя поръчката си в BeautyBay с PayPal, поръчах абсолютно същите продукти от Look Fantastic. Не само, че струваха по-евтино, тъй като имаше отстъпка за уикенда на продуктите на Urban Decay, но и получих един куп подаръци. Много съм доволна Heart Eyes
А тази мини преса за коса появи ли ти се като подарък в кошницата? Аз сега имам неща за 200 евро, но не ми предлагат пресата. А пък пише ,че се получава при поръчка над 65 паунда.
Това с пресата и другите подаръци беше за уикенда  Peace

# 592
  • София
Аз да се оплача, че поръчката ми от 12.08 още не е дошла Sad(
Някой да има получени пратки от тази дата?

# 593
  • Пловдив
На мен последната ми пратка дойде чак на третата седмица.

# 594
  • София
КАто цъкна на тракинга и ми дава това

Wed 14/08/2013 09:06: Your order has been processed at the UK export facility. It is now on route to the receiver.
    Tue 20/08/2013 11:00: Your order has arrived at the interim distribution point for onward relay to the destination country. We expect delivery within a few days but no further tracking information is available.

При мен вече тая е 4-тата и съм леко притеснена, че са 2 поръчки за не малко пари:(((

Ще пускам диспут ако не дойде дойдат до другата седмица. ooooh!

# 595
  • София-Младост

Wed 14/08/2013 09:06: Your order has been processed at the UK export facility. It is now on route to the receiver.
    Tue 20/08/2013 11:00: Your order has arrived at the interim distribution point for onward relay to the destination country. We expect delivery within a few days but no further tracking information is available.
Отивай я търси в пощата. Според мен още на 20.08. е получена в България и до 1-2 дни обикновенно би следвало да е в твоя пощ.клон.

# 596
  • Пловдив
При мен дойде две седмици след като излезе последното съобщение в тракинга. Отиди в пощата и провери.

# 597
  • София
Последното съобщение е от 20.08, значи тая седмица ми е втората.
Много се надявам да нямам разправии, защото и с предната ми поръчка имаше проблем и да не си помислят, че ги мотая нещо и да не ми върнат парите, ако не дойде.  #Cussing out

Ще ходя да проверя все пак днес в пощата.
Ония ден ми пристигната неща от КОрея за 1 седмица, а от тук чакам вече 4 #2gunfire

# 598
  • София-Младост
beliz
Дано те чака в пощата  Peace
До сега съм поръчвала 3-4 пъти и винаги за седмица са при мен.

# 599
  • in a Lovesong

Отивай я търси в пощата. Според мен още на 20.08. е получена в България и до 1-2 дни обикновенно би следвало да е в твоя пощ.клон.

Вижте пък моя код какво показва... какви са тези дати дето ги пишат не знам  ooooh!

Thu 29/08/2013 10:31: Your order has been processed at the UK export facility. It is now on route to the receiver.

Thu 06/09/2012 11:00: Your order has arrived at the interim distribution point for onward relay to the destination country. We expect delivery within a few days but no further tracking information is available.

Общи условия

Активация на акаунт