Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 621
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Идеята е да са 4те сайта с безплатна доставка. Те са почти идентични, но имат малко по-различни продукти и промоции.

-www.feelunique.co.uk
-www.lookfantastic.co.uk
-www.hqhair.co.uk
-www.beautybay.co.uk

а, всъщност има и още един
-www.beautyexpert.co.uk

+ 1  Peace bowuu  bouquet
Не забравяйте, че и echemist оатавя безплатно до бг.

# 676
  • in a Lovesong
Идеята е да са 4те сайта с безплатна доставка. Те са почти идентични, но имат малко по-различни продукти и промоции.

-www.feelunique.co.uk
-www.lookfantastic.co.uk
-www.hqhair.co.uk
-www.beautybay.co.uk

а, всъщност има и още един
-www.beautyexpert.co.uk

+ 1  Peace bowuu  bouquet
Не забравяйте, че и echemist оатавя безплатно до бг.
Беше каквото беше...сега доставката е безплатна над 30 лири до 2кг

# 677
Привет, може ли някъде да се проследява поръчката след като е била диспачната?

# 678
  • Пловдив
Привет, може ли някъде да се проследява поръчката след като е била диспачната?
Те изпращат линк за проследяване, но само на територията на Великобритания. Другият вариант е в твоя профил, на order history.

# 679
Здравейте,

и моята пратка пристигна днес, с интерлогистика, диспачната е на 01/09/ и видях, че в България е влезнала на 09/09/2013 и се разхожда по складове, вчера са ходили на дом. адрес, но е нямало никой и се обадиха по телефона, като днес ми я донесоха в офиса  Hug
Имам мини преса, спирала и едно малко пакетче с тестерчета за подарък - беше ми за първи път и съм много доволна, благодаря че споделихте bouquet Hug
Успешни покупки на всички Hug

# 680
Ако някой има тази четка, може ли мнение и коментари  Hug

Много й се каня, ама струва ли си. Ще я взема от http://www.hqhair.com/home.dept и ще ми излезе около 18 лв. Иначе в момента я дават подарък от Look fantastic, заедно с шампоан 60 мл. при поръчка над 45 паунда.
Ама няма какво да поръчвам повече от там в момента, а от другия сайт съм си подготвила поръчка и само чакам една приятелка да каже какво иска.

# 681
Страхотна е четката! Изобщо не скубе и се чисти много лесно. Препоръчвам я.
Но защо ще чакаш , в рибката я има за 16 лв и ще ти дойде утре http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/chetka-za-razre … ngle-styler-brush

# 682
Да се наредя и аз с чакащите поръчки, само че как да разбера в пощата ли да я търся или интерлогистика ще ми я достави newsm78 Има ли някакво правило ?

# 683
Моята дойде за 10 дни и си я взех от пощата.

# 684
  • Пловдив
И моите винаги са идвали в пощата. Може би някакви уреди или поръчки на по-голяма стойност ги изпращат с куриер.

# 685
Моята я взех днес от пощата и засилих нова  Laughing

# 686
  • Варна
Момичета, как е customer service-a? Пуснах за първи път поръчка от ЛФ, ампулите Densifique...и забравих да напиша града си в адреса ooooh!  Embarassed Пощенския код го има, ама....Писах им съобщение...

# 687
  • Пловдив
Моята поръчка пристигна, този път за 13 дни.

# 688
  • София
Здравейте,
Имам поръчка пусната на 11 септември, която все още чакам. Понеже ми е първа поръчка, може ли да ме ориентирате за колко време горе-долу пристигат до БГ?

# 689
  • София
Другата седмица я очаквай. Горе долу за 3 седмици идва.

Общи условия

Активация на акаунт