Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 33

• 55 027
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  Как смятате: не подходи ли по най-първичния начин Бихтер, когато се нахвърли да целува съпруга си за да предизвика по някакъв начин Бехлюл? За мен беше като "Аз ще принадлежа на този, който плаща най-много за мен"?
   Дали Нихал не бръмчи и разпитва около Бехлюл от желание да знае всичко, защото преди брака на баща й в семейството всеки е знаел всичко за всеки и това е било в реда на нещата?
   Видно е, че Мадмоазел обича Аднан - защо толкова години не е направила нещо за да покаже любовта си и да опита да го привлече?

На въпрос №1-да, лично на мен такова "връщане" ми простее......  До вчера бягаше от мъжа си, днес му се натиска публично....Tired Но целувката беше и заради момента в който Бех. целуваше Елиф пред очите и.......  Rolling Eyes
№2-Не, Нихал просто си е леко досадна и обсебваща!  Mr. Green
№3-Мадмоазел е дама и чака друг да я забележи, а не тя да се опитва да направи нещо......Но, на мен лично ми е много суховата и обрана, абсолютно интровертен тип..........  Thinking

# 331
E тя каква стана,Бихтер се омъжи за Аднан напук на майка си,а сега остана при него напук на Бехлюл  #Crazy или пък не съм права... newsm78

# 332
Защото явно е разбрала, че той, дори и вече вдовец, няма да я забележи. И е избрала сигурния начин да е до него всеки ден, макар от разстояние. С което се обрича на самота и не живее своя живот, а нечий друг.
Не, тя на няколко пъти щеше да си тръгне от там. Веднъж я спря Аднан, след това Мадмоазел си спомни обещанието, което е дала на майката на Нихал на смъртния й одър, а именно, че децата са поверени на нея и тя трябва да ги обича и да се грижи за тях.

# 333
Защото явно е разбрала, че той, дори и вече вдовец, няма да я забележи. И е избрала сигурния начин да е до него всеки ден, макар от разстояние. С което се обрича на самота и не живее своя живот, а нечий друг.
Не, тя на няколко пъти щеше да си тръгне от там. Веднъж я спря Аднан, след това Мадмоазел си спомни обещанието, което е дала на майката на Нихал на смъртния й одър, а именно, че децата са поверени на нея и тя трябва да ги обича и да се грижи за тях.

Съгласна!  Peace И защото ако не тя , кой ще се погрижи за тях?  Rolling Eyes Тя разбра, че ще се грижи отново тя, а не Бихтер с неуравновесените си настроения и желания...  Sick

# 334
Ще ми се някои форумки да не се изживяват като учителки със забележки и призиви! Не си спомням някой да ги е упълномощил. newsm78
А кой трябва да ги упълномощава? Shocked

salve, biskit, Slawena,  Hug

# 335

И от мен  Hug + Снежи

# 336
  • Пловдив

Странно ми е това, защото ако дори близък приятел ти повери децата си, но все пак те си имат родител - значи ли, че обричаш живота си само на тях и трябва да се откажеш да търсиш личното щастие ? Мадмоазел е можела да създава връзки, да създаде свое семейство и да има свои деца- с някой мъж. Има право. Което тя е направила, аз й се възхищавам, не всеки би се посветил. А никой няма правото да те закълне да му довършваш делото- било да му гледаш децата, или да му продължиш дейността, в този смисъл едно предсмъртно желание не бива да обрича така. Всичко е въпрос на избор на Мадам, тя така е пожелала.

# 337
....Много лично се интересуваш ,но ще ти кажа ..... за баба ми ,Тя казва:
"Другите ,като ги боли- не ги боли много,
мен ,като ме боли -  много ме боли"

-не ти ли звучи познато за някои от героите в сериала?...

Може би си права ,че това при Бехлюл си е похот към  Бихтер .
Нихал досега ми бе безлична и тези припадъци според мен са  здравословен проблем при нея , не капризи  като при Бихтер.
Греша ли?

# 338
Съгласна!  Peace И защото ако не тя , кой ще се погрижи за тях?  Rolling Eyes Тя разбра, че ще се грижи отново тя, а не Бихтер с неуравновесените си настроения и желания...  Sick

Бихтер е заета с къде, къде по-важни дела, за да се занимава с отглеждането на деца  tooth

# 339
  • Пловдив
Нихал досега ми бе безлична и тези припадъци според мен са  здравословен проблем при нея , не капризи  като при Бихтер.
Греша ли?

Може би донякъде са каприз (подсъзнателна реакция, когато не става на нейното, да привлече внимание), а донякъде са и от неукрепнала психика (защото тя загуби самообладание и на изпита).

# 340

Бихтер е заета с къде, къде по-важни дела, за да се занимава с отглеждането на деца  tooth

Ми така де, тя деца не е раждала... Joy
В тази връзка се замислих, а каква ли майка щеше да е ако имаше нейни собствени деца?!

# 341
svetla, естествено, че никой никого не може да задължи. Всеки сам решава как да постъпи. Просто се сетих, че на доста пъти тя решава да си тръгне и всеки път се сеща за думите на Инджи, и естествено решава да остане.
Та сценаристите се опитват да ни покажат защо въпреки всичко, сторено от Нихал и другите към нея, тя решава да остане newsm78

silvia_maria , относно припадъците: в момента, в който Бехлюл се "завърта" около нея, припадъците като по чудо спират smile3521

# 342
Бихтер-иделната майка,но ако има всеотдайна бавачка като Мадмоазел ,или лоша ,ако го остави баба Ферди да гледа  бебока  Crazy

Бехлюл,без рецепта в аптеките-идеалното лекарство за депресивни състояния,/прочетете листовката за повече информация/. Mr. Green

# 343
  • Пловдив

Ми така де, тя деца не е раждала... Joy
В тази връзка се замислих, а каква ли майка щеше да е ако имаше нейни собствени деца?!

Като собствената си майка- Фирдевс.

# 344
Може би донякъде са каприз (подсъзнателна реакция, когато не става на нейното, да привлече внимание), а донякъде са и от неукрепнала психика (защото тя загуби самообладание и на изпита).
На изпита припадна, защото предния ден не беше хапвала нищо. Самото напрежение, добавете и глада, и безсънието и сте готови.

Общи условия

Активация на акаунт