Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 33

• 55 027
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Като не можеш да изтриеш пост, влез в редакция и го допълни или промени.
Казвам го защото от известно време не могат да се трият.  Не ме притеснява това, че не
си ме разбрала. Тук в последно време все така става. Нещо не се разбираме и все се обясняваме.
Различни поколения, разбични възпитания, различни разбирания.
Важното е филма да ни харесва.

# 436
Истината е въпрос на гледна точка. Wink

Именно ! Peace А всеки гледа с различни очи и обикновено от върха на собствената си камбанария ! Peace

# 437
Липсват ми снимките на дтерзийса,от най хубавите моменти от серийте.Липсва ми и една съфорумка-Лисанка1

# 438
Марианче, направих го.  Hug Просто постът ти беше след моя и затова помислих, че се отнася за модела. Peace

Истината е въпрос на гледна точка. Wink
Именно ! Peace А всеки гледа с различни очи и обикновено от върха на собствената си камбанария ! Peace
Wink Peace

# 439

Ако XII век имаше своя бестселър, то несъмнено това би било романтичното предание за Тристан и Изолда. Легендата разкрива трагичната история на двама влюбени, осъдени да споделят забранена, но вечна любов. Преданието пресъздава любовния триъгълник между Тристан, неговия вуйчо крал Марк и съпругата на Марк - Изолда. Легендата за Тристан и Изолда е една от най-въздействащите романтични истории на Средновековието, по-стара и дори вдъхновила артурианснкия романс за Ланселот и Гуиневър. Смята се дори, че Шекспир е базирал своятя трагедия "Ромео и Жулиета" върху удивителния мит за Трестан и Изолда.

Това е копирано от този линк.

http://mimeto92-tristanandisolde.blogspot.com/

Легендата се разминава с филма , който сме гледали...Но ако прочетете внимателно , ще видите , че и тяхната любов е наречена забранена , а последното изречение няма да Ви хареса на някои съфоромки , защото според същата легенда и Шекспир е базир любовта на Ромео и Жулиета от този мит...Аз преди да отхвърля дадена идея , търся и други мнения в нета , не се хвърлям в директен спор...!? newsm78 newsm78 newsm78

# 440
Липсват ми снимките на дтерзийса,от най хубавите моменти от серийте.Липсва ми и една съфорумка-Лисанка1

И на мен dterziiska  Heart Eyes много ми липсва тук ! Освен епизода в снимки , тя винаги беше в час с новините около нашите любимци и винаги ни радваше с актуална информация !

# 441

И на мен dterziiska  Heart Eyes много ми липсва тук ! Освен епизода в снимки , тя винаги беше в час с новините около нашите любимци и винаги ни радваше с актуална информация !
  Добър вечер,дано тя се върне скоро  Peace
  Тристан и  русокосата Изолда-омагьосани от любовно биле,направили всичко по силите си,за да преодолеят любовта,но провалили се в това и заплатили най-високата  цена за любовта си.
   Бех не ме изненада,не изневери на себе си. Страхотен е като външност и е мъж отвсякъде като го погледнеш,но постъпките му-далеч  са от това определение.Моделът и на мен не ми хареса,ужасна е. Въпреки това се държа лошо с нея, което не говори добре за него.
   Бихтер-продължава да се измъчва /физиономията й на тангото беше показателна/. Тя обича Бехлюл и е готова да понесе много,но все още не го съзнава. А той вместо да й се извини поне,пак изкара нея виновна.Това никак не харесвам в него,винаги така извърта нещата,че все той жертва.Тя,хубаво се сърди и те наказва,но защо ти правиш същото като нея,доказва само колко е слаб,нищо друго. Струва ми се,че има сериозен сблъсък на характерите им-той иска връзката им да си остане както досега,тя иска да са истинска двойка на светло и понеже нито единия не отстъпва,започват да се въртят в омагьосан кръг.
   Нихат-как си глътна граматиката след конското на Аднан,дори и да се откаже,това не променя факта,че го продаде и предаде,много антипатичен започва да ми става.
    Бешир-за първи път го даваха да се усмихва така.
   Фирдевс-започна да подковава Нихал,а Мадмоазел й говори точно обратното и тя не знае кого да слуша-сърцето или разума.Фирдевс ще жертва невинното момиче,защото осъзнава,че никоя друга не би  го отказала от Бих.А така още повече ще го омота да има отговорност към Аднан и да се чувства длъжен,страшна комбинаторка е.
  Елиф-любовта наистина я убива,тя се измъчва с Хилми,защото не го иска всъщност и вече съжалява,но вече няма връщане.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 23:35 от charovnica

# 442
Новини за Къванч. Ще снима реклама на някаква безалкохолна напитка, за която ще вземе 1 милион долара. Който разбира повече, да превежда.

http://www.medyatava.com/haber.asp?ID=77309

# 443
Направо не е истина, че досега не се сетих за Тристан и Изолда ooooh!
А толкова се чудех защо ми е позната тази история ooooh!
nelka,   bouquet

# 444
  Браво на него,тая напитка ще да е много специална. Снежка,благодаря за информацията  Hug

# 445
  • Пловдив
Обича я, да, но като по-голям брат. Поне на мен така ми изглежда.  #Crazy

Не съм гледала много сцени на Бех и Нихал, но и аз се съмнявам каква ли "любов" изпитва към нея Thinking По-скоро други чувства. Нагласена работа. А че спи с нея, той може да спи с всяка, щом легна и с този крокодил.

# 446
Новини за Къванч. Ще снима реклама на някаква безалкохолна напитка, за която ще вземе 1 милион долара. Който разбира повече, да превежда.

http://www.medyatava.com/haber.asp?ID=77309

След участията на реклама на Head&Shoulders през 2009 и Mavi Jeans през миналата Къванч ще рекламира Yedigün(Mirinda на Pepsi).Маркетинговият директор споделя,че през 2011 ще има много нови проекти и изненади с актьора -любимец на публиката.Говори се(не е потвърдено),че за участието ще вземе 1 милион $.

# 447

Emily ,  благодаря !  bouquet  bouquet  bouquet

# 448
Snejka , emely  ,  newsm51 newsm51 newsm51 ! Благодаря за информацията и превода ! Hug

# 449
  Еmely,благодаря за превода  Hug  И аз предположих,че ще е напитка на Пепси или Кока-Кола,само те дават луди пари за реклама на стоката си от известни лица.

Общи условия

Активация на акаунт