Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 33

• 55 023
  • 747
  •   1
Отговори
# 630

Клипче за първия секс между Нихал и Бехлюл

Той казва на Нихал ,че тя е най-специалната жена за него и че никога не му е било толкова  добре в леглото
Казва на Бихтер ,че Нихал е най -специалната жена за него
Но истината сценаристите ни я показват в погледа /на разочарование и презрение/ на Бехлюл към  Бихтер , злобееща  за прислугата ,а той и обърна гръб и седна до Нихал.

http://www.youtube.com/watch?v=-SdJ9QGrv1Y&feature=related

Помислих , че тази вечер може да си "бяла и добра" , но не би ...!? smile3556

Аз съм  коментирала друго клипче............................................
 Какви са ти емоциите в момента ,и какво си гледала ти ,аз нямам вина
и все пак съжелявам Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 02:42 от silvia_maria

# 631
# 632
  • Пловдив

Добро утро.
Специални благодарности на най-работното момиче от темата alexandra_l.

# 633
  • Пловдив
И за да е хубав и днешният ден, нека всички помолим silvia_maria да си промени начина на писане.
На мислене - то се вижда, всеки да мисли както му е приятно. Това според мен е единствената форумка, която разваля добрият тон. Щях да я нарека дама - но веднага разбрах, че ще сбъркам.
Дори извиненията които отправя, не могат да изчистят набързо подхвърлените не на място думи.

# 634
# 635
Добро утро Simple Smile

В снощната серия Аднан най- после разбра за чувствата на дъщеря си към Бехлюл. И сега ще ми е интересно как ще постъпи. Дали ще затвърди мнението ми, че се е провалил като родител, ако премълчи и не вземе никакво отношение. Честно казано аз не бих дала дъщеря си за съпруга на мъж като Бехлюл.
Иначе много харесвам Аднан като човек и съпруг, но като баща- не. Та да видим какво ще предприеме...Като начало най- малкото, което може да направи е да поговори с Мадмоазел за това. Ще видим..

# 636
Добро да бъде!     bouquet
Много беше интересен начина по който показаха Нихал през очите на Аднан.  Peace
Фирдевс-няма спирка тази кобра-няма срам да извлича дивиденти и ползи даже когато другите страдат-абсолютен лешояд!  #Cussing out Много ми е странно като каже някой, че "като всяка майка искала най-доброто".........просто- Shocked Shocked Shocked.
Неволно правя аналог с моята майка, а и с другите нормални майки, които познавам и дават най-доброто за децата си-грижи, внимание, помощ, всеки спестен отруден лев, който са изкарали-е, няма нищо общо с чудовището Фирдевс и нейните "грижи"  Money Money Money!  Sick
Бехлюл-много ми беше нагъл и самодоволен като каза на Бихтер, че нямало да "издържи без него....."    #2gunfire
Ах, Бихтер, защо нямаше по-силна воля и инат!!!!  #Cussing out

П.С. Аз не мисля, че Аднан се е "провалил" като родител.  Thinking Има две нормални деца, симпатични/е, всекиму според вкуса...  Laughing/ ,образовани.......  Peace

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 08:51 от biskit

# 637
  • до една звездичка
Добро утро и от мен.
Абе, момичета, да ви питам нещо, което не схванах май напълно...
В крайна сметка, Нихал припадна ли, или просто се метна на килима, за да провери каква, аджеба, ще бъде реакцията на Бехлюл към нея, след всички глупости, с които Фирдевс й напълни главата?

# 638
Не знам, това не го гледах, само го слушах, че приготвях вечеря........  Embarassed
Който е видял да каже и на мен ми е интересно, но сигурно е припадък, онази дъртофелница направо я побърка............  #Cussing out

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 09:22 от biskit

# 639
Добро утро.  bouquet

Не са давали подробности, освен ако не съм изпуснала. Само Бюлент се развика, че Нихал е припаднала. Не ми се вярва да припадна нарочно.

Какво е направила silvia_maria, освен че е по-рязка и категорична в постовете си ?

dterziiska, радвам се, че се появи. Hug

Приятен ден!

# 640
  • до една звездичка
Какво е направила silvia_maria, освен че е по-рязка и категорична в постовете си ?

Абе и аз не разбрах точно... В какво толкова го обвинявате това момиче, че на всяка страница на някого му пречат постовете й?

# 641
Бюлент се развика, че Нихал е припаднала. Не ми се вярва да припадна нарочно.

И аз не мисля, че е нарочно. Ако беше така щеше да го направи в присъствието на Бехлюл, за да провери реакциите му.

Не е добър родител Аднан. Примери: Нихал и Бехлюл. И двамата са разглезени и несамостоятелни. Вярно, че ги образова, но това не е достатъчно, за да си добър родител според мен.

# 642
  • sofia
Спред мен пък баш нарочно си припадна. Малко преди това Фирдевс и обясняваше как като припаднала един път, Бехлюл адски се притеснил и видиш ли ти колко е влюбен той ...
Може и да греша , де, но такова е моето усещане.

# 643
  • до една звездичка
И мен това ме води към тази мисъл... Може и да греша, но...

А и разсъжденията на Аднан по темата: всеки път има някаква причина, преди изпита, при стрес, а сега, просто ей така, без причина...

Явно сценаристите го оставиха на свободната ни интерпретация, или пък по-нататък ще стане ясно.

# 644
Бюлент се развика, че Нихал е припаднала. Не ми се вярва да припадна нарочно.

И аз не мисля, че е нарочно. Ако беше така щеше да го направи в присъствието на Бехлюл, за да провери реакциите му.

Не е добър родител Аднан. Примери: Нихал и Бехлюл. И двамата са разглезени и несамостоятелни. Вярно, че ги образова, но това не е достатъчно, за да си добър родител според мен.

Разглезени са, защото са "богаташки деца" и не знаят какво е лишение...., а не им се е и налагало."Провалил" е силна дума според мен -за такъв родител ще кажа ,че е ако детето му е в затвора, наркоман и т.н.
Ако се приеме, че Бехлюл му е "издънката" тогава по-съм съгласна.И аз исках да питам-какво трябваше да направи като "родител" Аднан за да бъде Бехлюл по-отговорен или това идва от гените му?
Моят отговор е: Да не се задоволява всеки каприз, като скъпи подаръци, коли и т.н., да има поощрения само когато ги заслужи...

Спред мен пък баш нарочно си припадна. Малко преди това Фирдевс и обясняваше как като припаднала един път, Бехлюл адски се притеснил и видиш ли ти колко е влюбен той ...
Може и да греша , де, но такова е моето усещане.

Звучи ми много логично!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт