LaRedoute.fr - 193 - Всичко за поръчката!

• 48 309
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Карлово

Както и предполагах сандалите са ми големи - поръчах обичайния номер 38, но са доста стръмни и кракът ми отива напред, така не ляга на извивката на подметката. Сега - отивам директно в другата тема. Детето ми се впечатли и иска да и ги пазя, докато и станат, ама бая време има дотогава. Сега е на 11.   

# 316
  • Варна

Както и предполагах сандалите са ми големи - поръчах обичайния номер 38, но са доста стръмни и кракът ми отива напред, така не ляга на извивката на подметката. Сега - отивам директно в другата тема. Детето ми се впечатли и иска да и ги пазя, докато и станат, ама бая време има дотогава. Сега е на 11.   
Моля, ако някой е получил 36 н-р от тези сандали да измери стелката. Бях решила да ги поръчам, но съм м/у 35 и 36 н-р и да не се окажат големи.

# 317
  • София
Момичета какво правите с дебитните ноти,след като не могат да се плащат.Или поне никои не е успял да я плати.Блокират ли ви акаунта или не можете да поръчвате повече?Нови акаунти ли правите?
Във Франция има блокирани акаунти и то много!
Тук и да има, не съм чела да сподели някой....което е нормално.  Mr. Green Веднъж се похвалиха с ДН и ние я "изядохме", едва ли скоро някой ще посмее отново да сподели подобно нещо!  Laughing
Освен да не се пускат поръчки под 10 евро, за което вече пришки ми излязоха на пръстите да го пиша, се наблюдава тенденцията кодовете да не дават БД при артикули в кошницата под 10 евро.
Засега е новост това, но подозирам, че така ще стане занапред.
Рано или късно ще секне кранчето на недобросъвестните, лошото е, че доста от добросъвестните  ще пострадат от това!

# 318
  • Бургас
Получих последните 7 поръчки  Wink и приключвам до другото намаление, или докато не излезе нещо изгодно  Joy Снимките са от розовото яке до чувалчето Той стори  Heart Eyes

http://sisi80.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=569677;page=1;#paging

Само дънките за мъжо май ще отидат в съседната тема  Tired Един номер по-малки ще търся.
Получих си всичките подаръци, много съм доволна. Още веднъж огромно благодаря на мамите, помогнали ми с кодчета- мама Цоцолонка, JLo, EmoMM, да не пропусна някой Hug Hug Hug

# 319
ChatNoir Много моля,ако ти е възможно да дадеш колко е дължината на стъпалото,че и аз съм между 37-38 номер и се чудя кой да си поръчам.  bouquetБлагодаря предварително.

# 320
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-yatra-500.aspx?productid … amp;source=search

Помня, че се коментираха тези адидаски, но къде........е друг въпрос  hahaha
Моля, ако някой е получил да ми прати реална снимка, а ако някой има излишни 37н още по-добре  bouquet

# 321
  • София
   Вече 10 пъти пиша на адреса за проблеми с поръчката от различни браузъри и взет адреса от различни места в първи пост, но не получавам автоматичен отговор. Досега винаги съм получавала и съм нямала проблем, попълвам всичко което трябва. Някой има ли идея какво мога да направя и има ли някой друг адрес, където мога да им пиша?   bouquet

# 322
ПОЛУЧАВАТЕ ЛИ оферти от ларедут на ел. пощи или са спрели да изпращат?

Шега ли ти е въпросчето или.... Laughing

На мен лично са ми пратили към ...10 оферти за цяла година!

Алекс, когато и да пуснеш темата все ще ти благодарим за труда... Grinning

не за съжаление не е шега, и аз получавах преди, но сега от началото на годината, нищо не са ми изпращали, а имам доста направени поръчки. Преди ми пращаха и кодове и оферти за намаленията, затова питам как е при вас, последно кога са ви изпращали

# 323
  • София
Момичета, някой да е получил тази пола на Лаура Клемент - как е като размер и качество?
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-droite-long-47-cm.aspx?produc … documentid=207611

Аз я получих в черно. Като качество ми харесва. на размер също отговаря - поли си поръчвам 42 номер и ми е съвсем добре.  Peace
А този сатен дали лепи? И отдолу с подплата ли е?

Още не съм я носила и не мога да кажа дали лепи. Няма подплата.

# 324
  • София
   Вече 10 пъти пиша на адреса за проблеми с поръчката от различни браузъри и взет адреса от различни места в първи пост, но не получавам автоматичен отговор. Досега винаги съм получавала и съм нямала проблем, попълвам всичко което трябва. Някой има ли идея какво мога да направя и има ли някой друг адрес, където мога да им пиша?   bouquet
Нали от формата за контакт им пишеш, а не на конкретен мейл?

ПОЛУЧАВАТЕ ЛИ оферти от ларедут на ел. пощи или са спрели да изпращат?

Шега ли ти е въпросчето или.... Laughing

На мен лично са ми пратили към ...10 оферти за цяла година!

Алекс, когато и да пуснеш темата все ще ти благодарим за труда... Grinning

не за съжаление не е шега, и аз получавах преди, но сега от началото на годината, нищо не са ми изпращали, а имам доста направени поръчки. Преди ми пращаха и кодове и оферти за намаленията, затова питам как е при вас, последно кога са ви изпращали
Аз получавам от време не време някой код за БД над 29 евро, и то само на акаунт, който не ползвам. На основните акаунти кодове не получавам, и то отдавна. Някой мейл за частно разпродажба и това е... Tired

# 325
http://www.laredoute.fr/vente-robe-en-dentelle.aspx?productid=32 … color=1&qsf=1
Роклята е страхотна, но според мен е доста уголемена.
Поръчах 38 р-р и ми се гледа бая голяма, ако някой иска размери ще я премеря  Peace

# 326
Момичета какво правите с дебитните ноти,след като не могат да се плащат.Или поне никои не е успял да я плати.Блокират ли ви акаунта или не можете да поръчвате повече?Нови акаунти ли правите?
Във Франция има блокирани акаунти и то много!
Тук и да има, не съм чела да сподели някой....което е нормално.  Mr. Green Веднъж се похвалиха с ДН и ние я "изядохме", едва ли скоро някой ще посмее отново да сподели подобно нещо!  Laughing
Освен да не се пускат поръчки под 10 евро, за което вече пришки ми излязоха на пръстите да го пиша, се наблюдава тенденцията кодовете да не дават БД при артикули в кошницата под 10 евро.
Засега е новост това, но подозирам, че така ще стане занапред.
Рано или късно ще секне кранчето на недобросъвестните, лошото е, че доста от добросъвестните  ще пострадат от това!
Аз имам дебитна нота за 3.80, защото ми отказаха доста неща от поръчката. За 4-5 години редовно пазаруване ми се случва за първи път и нямам идея как да я платя, четох, че не се получава някак плащането им.

# 327
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-yatra-500.aspx?productid … amp;source=search

Помня, че се коментираха тези адидаски, но къде........е друг въпрос  hahaha
Моля, ако някой е получил да ми прати реална снимка, а ако някой има излишни 37н още по-добре  bouquet

тези маратонки ги дебна от януари и все си седщт налични след N брой седмици. Моля, някой ако е наясно дали изобщо ги пускат налични по някоя част на денонощието, да сподели Praynig 
Имаше скоро получили ги, ако каже по кое време ги е хванал налични ...

Да се похваля с получена днес поръчка от 2 февр., паркта на типстър, която беше на 5.5 (няма е налична в момента) поръчах 36 номер, че само такъв имаше, но тя пък ми заспа. инъче съм 38, че даже и 40 за връхна дреха. Страхотна е, тънка, но подплатена, идеална за пролет и есен

# 328
Здравейте вчера ролучих тези балеринки 37 номер, но уви не ми станаха, ако някой има по голям номер да се обади  Peace. Отиват в другата темичка  newsm45, а толкова ми харесват и най важното, че са от стествена кожа, а за 7 евро са идеални  smile3511 smile3511

# 329
  • Sofia

Моля, ако някой е получил 36 н-р от тези сандали да измери стелката. Бях решила да ги поръчам, но съм м/у 35 и 36 н-р и да не се окажат големи.

Стелката е 23.5 см.

Общи условия

Активация на акаунт