Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 354
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте на всички! Моята Мая става днес на 1 годинка!  newsm38   
Как мина времето, направо не мога да повярвам! Много съм щастлива, моля се да расте здрава и щастлива! Пожелавам същото и на другите мартенски и априлски деца, с чиито майки тръпнехме в очакване да ги зърнем, а сега вече спретваме рожденни дни!  Hug
И да ви кажа нещо смешно.  Grinning  Аз сънувах преди седмица, че трябва да направя три кекса в деня преди РД на Мая и вчера цял ден се занимавах с брашна и захар! Не ми остана време да си изчистя и украся къщата, та се наложи да стоя до нощите! Но кексовете станаха супер!  Peace
Благодаря на всички за поздравите! Да сте живи и здрави!  Hug

# 556
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИЛИЯ, КАЛОЯН, МАЯ И БОЖИДАРА! РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЦА!
zar4e, нямаш грижи!  Hug Толкова обичам да снимам, че цяла колекция пролет-лято Елия ще направим!  Wink Само ако имаше кой да ми подари по-хубав фотоапарат... Confused
Ох, и на мен сега само Комсед ми е в главата, а ми е толкооова далеч...Е, до там вече пеша с количката няма да стигна. Я, кажете подлеза при Плиска с онези коловозчета ли беше за количките? Нещо такова ми се мотае... newsm78
Марги, навести ни пак скоро... Hug
bibi, elf1980, леко да мине пробиването на ушенцата на девойките ви...
Като казах ушенца, баткото ни вече е на АБ с болки в ухото...а на Теа носа отново потече...неспирен купон! Crazy
Към 13 ще бъдем в Южния като обещавам, че няма да завирам носа на Теа в никого...ако някой се престраши, там сме! Sunglasses

# 557
ЧРД на ЛИЛИЯ, КАЛОЯН, МАЯ И БОЖИДАРА и на патерица на БОЯНА. Бъдете живи и здрави дечица и много усмивки да греят на личицата ви.

Честит Имен ден на всички с имената Благовест, Благовеста, Благой, Блага, Благо, Евелина, Габриела.   bouquet

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 10:34 от Galeto.

# 558
Честит първи рожден ден на Калоян, Мая, Божидара и Лилия!
Да са живи и здрави, весели и безгрижни деца!
   bouquet

# 559
Честит Първи Рожден Ден на всички малки рожденици днес!!!! Да са здрави и много късметливи, да са радост на мама и гордост на тате с делата си!!!!

Честито Благовещение.

Страхотни снимчици от срещата. Много са сладки малките мишлета.
Аз вече абсолютно нямам време за писане, но пък чета редовно. На Алекс му се появи алергия към памперси молфикс, които бях взела, защото нямаше Памперс в магазина и сега се лекуваме. Гадна работа, но дано мине по-бързол

Да се похваля, че от вчера сме на кухня и много му допада. Похапва си с апетит.
Страхотни неща сте купили от Комсед. И аз в събота ще отскоча до там.
Моля, дайте ми идея за подарък за племенниците ми - на 2 годинки са и са близнаци - момче и момиче. Вече се изчерпах откъм играчки.

Желая хубав ден на всички

# 560
Честит рожден ден на днешните празнуващи мъничета ЛИЛИЯ, КАЛОЯН, МАЯ И БОЖИДАРА ! Да са живи и здрави и много послушни

Честито Благовещение на всички. дано днес има само хубави новинки тук и всички болнички да оздравяват бъъъързо.

ние след малко ще ходим за кухнята на галито. днес за първи път ще я пробва и да видим дали ще му харесва.

лек ден на всичкиии

# 561
Честит рожден ден на Калоян, Мая, Божидара и Лилия! Да са живи и здрави и мноооого щастливи Simple Smile

marini, подлезът на Плиска е с "влакови" релси (че нали има и гранитни, дето са доста по-хубави). Аз понеже няма как да мина оттам, минавам по подлеза на ул Латинка при ресторант Българка. Там си е  наклон за велосипеди.

# 562
Честит рожден ден на Мая, Божидара, Лилия и Калоян! Нека растат безгрижно и щастливо!

На голямата ми дъщеря пробихме ушите точно, когато беше на една годинка /и тя като Бояна е родена през март/. Изтърпя манипулацията геройски, не се разплака въобще, но след няколко часа явно започнаха да я дразнят обиците и да я боли. Няколко месеца подред не даваше никой да й докосне ушите, веднага почваше да реве. Ама тя е доста своенравно хлапе, така че предполагам, че я е боляло първите 1-2 месеца, а не всичките 7 или 8 през които мрънкаше ако някой й доближи ушите. Напоследък доста чудене му хвърлих дали да пробиваме ушите на Бояна, но въпросът се реши от самосебе си. След два рождени дни този месец, специални тоалети за малките фръцли и куп подаръци, не ми останаха пари за никакви обици. Mr. Green

Чета, че се кахърите, че бебчетата ви още нямат зъбчета. Нали знаете, че колкото по-късно се появят, толкова по-добре. Бояна вече има 7 зъба, които бяха страхотно изпитание и за нас, и за нея. Първото се появи, когато беше на 9 месеца, след което тръгнаха 5 зъба наведнъж. Shocked Направо се побърка милото ми дете. Нямаше никакъв апетит през деня, но затова пък върна нощното хранене, от което се отказа още докато беше на 1 или 2 седмици. Докато израснат тези зъби сме спали по 2-3 часа на нощ.

Моля, дайте ми идея за подарък за племенниците ми - на 2 годинки са и са близнаци - момче и момиче. Вече се изчерпах откъм играчки.

Фонтанът на Плейскул. Моята дъщеря вече е на три години, но все още й е много интересен и може да се забавлява с него по цели 30-40 минути, което си е рекорд. Ние й го купихме за първия рожден ден, но повече го хареса, когато стана по-голяма.
http://www.hasbro.com/playskool/en_US/shop/details.cfm?guid=7A5C … 28&src=endeca - тук е в розовата гама, но го има и в други цветове.

# 563
  • София
Иха днес цели 4 рожденника  smile3510 Да са живи и здрави Лили и Коко, Мая и  Божидара!!!

Сега се качват и моите снимки в албумчето  Mr. Green срещичката беше супер  Hug

# 564
Честит рожден ден на Калоян, Мая, Божидара и Лилия! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 565
чЕСТИТ шЪРВО РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕшНИТЕ СЛЪЦА! ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ И щАСТЛИВИ ДЕЦА!

чЕСТИТО БЛАГОВЕщЕНИЕ!

чета че чак сега почвате кухните.ние ходим от 10я месец-хапва си ги(пу пу пу),много лесна работа е това Mr. Green
а за зъбетата-хич да не ви пука,че още нямат - ще израстнат няма къде да идат,пък и както е казала Марги-колкото по0късно толкова по-добре! на нас първия изби на 7 1/2, и после още 5 през седмица и така се седи сега със 6 зъба!
Лек ден на всички,ние сега спинкаме,после манджичка и разходкаааа!
  bouquet

# 566
ЗДравейте и от нас !Честит рожден ден на днешните рожденници да растат весели здрави и щастливи деца .Честито и на тези които сме пропуснали.Ние имаме два зъба които избиха на 7 месеца и от тогава нищо.Ние сме малко болни кашля и малко и е зачервено гърлото пием "проспан" дано не се усложни.Мисля и ние да излезем на разходка но при нас малко духа вятър че ще мисля пак.Не съм я записвала още на кухняно мисля след годинката мого ни едалеч така че сигурно ще ни я носят в къщи.На каката ушите ги пробихме на 1 г. но сега като че ли не смея ще почакам още малко .
може ли да ми дадете паролата за албумчето искам и аз да ви видя МОЛЯ Praynig

# 567
Мили момичета, безкрайно ви благодаря за пожеланията за първия рожден ден на моето малко момче  Hug
Много съм щастлива, моля почерпете се:

Поръчахме торта с Мечо пух, украсихме къщата, сега приготвям за празненството довечера /семеен кръг  Mr. Green/ , ако всичко е наред другата седмица ще се престраша да правя детско парти  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Биби, мила, и аз помня много добре тези дни в болницата, всичко ми е като че беше вчера, наистина раждането ми беше леко, помня как вечерта ме заведохте в неонатологията да видя бебчо  Mr. Green и отново мноооооооого ви благодаря за подкрепата тогава   Hug Hug
Целувки на всички сладкишчета!!!!!!!

# 568
  • София

Принцеса с обеци.

Майка й май бра повече страх от нея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За близнашкия, 2-годишен подарък  Mr. Green не зная какъв ви е бюджетът, но моите утрепаха мнооого часове между 2 и 4 г. на това http://store1.data.bg/plamicveti//snimki/1g5m/6.jpg
http://store1.data.bg/plamicveti//snimki/1g5m/7.jpg
и това :
http://store1.data.bg/plamicveti//snimki/1g7m/8.jpg - тази става и за 1 и за 2 и за 3 деца
http://store1.data.bg/plamicveti//snimki/1g7m/11.jpg
п.с. има и по-евтини варианти от Чико

# 569
Честити обички на принцеса Леа. много е сладка, пу пу пу. вече не е бебе, а малка госпожичка.

и ние имаме такава пързалка, наистина много й се радва дребчо, още малко като се стопли ще си я сложим в райграса, че да може навън да си играе с братовчедката през поч.дни.

галито си хапна днес от детската кухня. хареса му, само че супата ми те 2 пръста.....за нашето магаренце ще стигне само за едното зъбче...хи хи хи, кремчето го пробва, хареса му, но ще му давам по-мъничко, че още не е ял нещо с прясно млекце

цунки на всичкииии

днес избрахме подарък с галито на малкото ни априлско сладурче. двоумях се между две играчки, но галито каза това да бъде.....та се надявам и на тях да хареса, че сега ще му купувам и на него такава играчка.
другата седмица ще го пускам, че не знам колко ще пътува....по-добре да пристигне раничко и да си го отворят на деня.

хайде отивам при бръмбъра

Общи условия

Активация на акаунт