Първо ЧЕСТИТО на всички малки пораснали рожденници, които изпуснах-желая им много здраве, радостни моменти и щастливи игри! Колко много са пораснали човечетата...Страхотни тортички сте изпапкали! ЧЕСТИТО и на днешните рожденници! Да са здрави и радостни деца!

Не съм влизала цяла вечност, никакво време нямам, даже и да ви чета. Попътувахме малко насам натам-ние като се постопли времето и ставаме като номадите-зарязваме родна София и изчезваме по различни места.
От 3 дни Дани е с хрема, засега е добре, надявам се по-леко да мине. Аз си го разболях детето-един от ветровитите дни съм се юрнала по магазините като невидяла, а то бая хладно си беше...

Дребния е много стабилен-от вчера прави крачки самичък, ама е щура глава хич не мисли а се сили да тича направо...

По въпроса за кг- и моя е от жилавите дребосъци, сигурно е вече към 9 кг. Екстра си е, според мен, и аз никак не съм едра. А си яде добре.

И аз скоро ще започна да взимам кухня от Ян Бибиян и Хер бебе, засега съм си взела ваучери за Хер бебе , която ми хареса повече от нея ще взимам.

Жалко, че не можах да дойда на срещата...ама с хремав Дани си бяхме вкъщи, а и честно съвсем бях забравила покрай мойте си грижи.

megan@, tini-mini, ЕliMeli силно стискам палци за вашите момченца-да са здравички и да нямате вече такива проблеми! Само не се отчайвайте, идва хубаво време, ще закрепнат малчовците!

Хубав ден на всички!