Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 350
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ехо, здрасти на всички! Hug

Първо ЧЕСТИТО на всички малки пораснали рожденници, които изпуснах-желая им много здраве, радостни моменти и щастливи игри! Колко много са пораснали човечетата...Страхотни тортички сте изпапкали! ЧЕСТИТО и на днешните рожденници! Да са здрави и радостни деца!   bouquet 

Не съм влизала цяла вечност, никакво време нямам, даже и да ви чета. Попътувахме малко насам натам-ние като се постопли времето и ставаме като номадите-зарязваме родна София и изчезваме по различни места.

От 3 дни Дани е с хрема, засега е добре, надявам се по-леко да мине. Аз си го разболях детето-един от ветровитите дни съм се юрнала по магазините като невидяла, а то бая хладно си беше... Embarassed Confused

Дребния е много стабилен-от вчера прави крачки самичък, ама е щура глава хич не мисли а се сили да тича направо... Laughing За мен този период е супер труден...като проходи е далеч по-лесно за мен...Явно ще съчетаем рожденния ден с прощъпулника... Laughing Иначе умения нямаме много- показва колко голям ще порасне, маха с ръчички за здрасти и чао, може да погали всеки от нас като му кажем, пляска за браво- ей такива елементарни работи е научил... Peace

По въпроса за кг- и моя е от жилавите дребосъци, сигурно е вече към 9 кг. Екстра си е, според мен, и аз никак не съм едра. А си яде добре. Peace

И аз скоро ще започна да взимам кухня от Ян Бибиян и Хер бебе, засега съм си взела ваучери за Хер бебе , която ми хареса повече от нея ще взимам. Peace

Жалко, че не можах да дойда на срещата...ама с хремав Дани си бяхме вкъщи, а и честно съвсем бях забравила покрай мойте си грижи.  Embarassed

megan@, tini-mini, ЕliMeli силно стискам палци за вашите момченца-да са здравички и да нямате вече такива проблеми! Само не се отчайвайте, идва хубаво време, ще закрепнат малчовците! Praynig Peace

Хубав ден на всички! Hug

# 571
Здравейте мацкииииииииииии!!!!!!! Hug Hug Hug

И ние днес бяхме на консултация и сме цели 9,100кг. и 75см...............бая сме пораснали май.........

за срещата наистина бяхте големи сладури-и мами и бебоци.............аз бях с най-голямото си бебе за малко -другия път с бебе Ема:)))))))))))

за Рожденния и ден ще ви  пратя по-късно линк с местоположението на полянката............пишете ми на лични кой ще дойде да подивее с нас сред природата:)))))))))))...на 14.04.2011г.-четвъртък ако даде Дядо Боже слънчице

# 572
Здравейте,мили мами!!!!Не ми остава никакво време тези дни ,но намерих 5 мин сега да 4еститя рожденните дни на вси4ки пораснали де4ица предните дни !:)
а днес специално искам да 4еститя ;
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИ НА Winnie the Pooh !!!!!
Мили4ка ,пожелавам на малкото съкровище да има най-хубавото и безгрижно детство и все така да ви радва и да ви кара да се смеете всеки ден ! Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДРУГИЯТ  РОЖДЕННИК ДНЕС Коко  на Меган !

[/size]ДНЕС е и Благовещение!Пожелавам на вси4ки ни да сме здрави  и много щастливи !
Ние сме добре ,по цял ден сме навън ,времето е 4удесно последните дни,ходим по паркове,люлки,гледам да използвам да се разхождаме пове4ко:)
Приятна ве4ер на всики!
Целувки от нас!

# 573
Честито на рожденниците и на именниците!
Днес бяхме на консултация и резултата е 10.9кг. и 75см.Казахме,че си вземаме по две манджи за да имаме и за вечерта и ни казаха че така се поддържат бузанките. baby_neutral
От една седмица и двете кихат порядъчно и тази нощ бебо Лори доста плака,като и чух и ларингса а и нослето и мъркаше,но на сутринта беше значително по добре.На консултацията докторката каза ,че са и чисти гърдичките и гърлото е наред.Надявам се ,че ще се справи бързо със гадните вируси.

# 574
Някой ще ходи ли утре към Южния?   Flutter

# 575
  • последна надежда
Здравейте....
Марк заспа и сядам да пиша  Crazy

БДЖ са пуснали влак със реставриран парен локомотив до Банкя. Влакчето тръгва всеки ден от 12,10 от централна гара. Има престой 1 час в Банкя и се връща обратно. Баща ми днес води Марк да го повози  Simple Smile. Голяма атракция било. Имало много бебета с колички и дечица всякакъв калибър. Ще вози пътници до 10,04,2011г след това ще го правят на луксозен влак тип Ориент експрес.

Аз сега да си призная  Blush
Не участвах в играта с подаръците от априлчета, но Марк получи два подаръка. От Дени - мама овен и от Биби  Heart Eyes Hug. Марк одобри кубчетата с картинки, утре ще пробвам и суитчера със слонче. От него стърчи една опашка и ми е забавно да видя Марк дали ще я дърпа   hahaha.

Честито на всички празнуващи или вече празнували първи рожден ден!

# 576
Вяра, да честитя и тук рождения ден на адашката ни   bouquet  Весел празник!!!:))
Честити първи рождени дни на бебчовците на froh, puhita и old sport!!! Да са ви живи и здрави съкровищата!!! И после да разказвате как са минали празненствата  Wink

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 09:46 от milli_vanilli

# 577
  • София
Froh, Честит Рождден Ден на Али!!!!
Вяра, Честит Рожден Ден на Габи!!!
Честити да са рожденните дни и на Християн на мама puhita, Магдалена на мама MilenaZ и Ребека на мама Old Sport!!

Да са Ви живи и здрави, все така усмихнати и сладки!!!

# 578
Днес има много празнуващи!!!Честито на всички малки съкровища!!!Да са живи и здрави много да радват родителите си:)))
Хубав и много усмихнат ден от нас с Рая!

# 579
Froh, Честит Рождден Ден на Али!!!!
Вяра, Честит Рожден Ден на Габи!!!
Честити да са рожденните дни и на Християн на мама puhita, Магдалена на мама MilenaZ и Ребека на мама Old Sport!!
Мами ,толкова са ми вълнуващи тези моменти ,направо се просълзявам от умиление Embarassed
Особено за раждането на Вяра и Милена ....все едно и аз съм била там Embarassed
Аз днес закарах Петьо у мама ,да се гледат поне до 15 - 16 часа за да мога и аз бял ден да видя ooooh!Аз съм със сополи ,малчо и той ,но на него определено са от зъбите.Вчера бяхме на консултация ,11, 100 кг и 82 см FlutterВече го мерим прав до вратата ,че не се побира в онези тесни нещица hahaha
Изненадаха ме с някаква реимунизация на Синфлорикс ConfusedНе дадох да я бият заради сополите ,но честно ,изобщо не бях подготвена .Явно съм се заблудила ,че след хепатитната през шестия месец,следващата ваксина е н 13 месеца ДТК newsm78 Сега трябва да го водя отново за синфлорикса,ма...а му #Cussing out
Има ли още такива с незабелени пишлета като нас newsm78Аз все отлагам ,но вече няма накъде ,ще го водя на лекар Tired

# 580
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАБИ, АЛИ, МАГИ, ХРИСТИЯН И РЕБЕКА! БЪДЕТЕ НАЙ-ЗДРАВИТЕ И НАЙ-УСМИХНАТИ ДЕЦА!
И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГАБИТАТА!  milli_vanilli, Вяра, zlatomira, САМО С ДОБРО ДА СПОМЕНАВАТ ТРИТЕ ВИ ХУБАВИЦИ!
Май не успяхме да опазим съвсем Теа, защото снощи беше с Т...две дози Панадол и днес е по-добре, но не знам вече къде се намирам! Та, в тази връзка, milli_vanilli, днес сигурно ще пропуснем парка и ще ходим на някоя самотна разходка!
Хубав ден! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 11:35 от marini

# 581
Мерси, Марини  Hug  Бързо бързо да оздравявате   bouquet

# 582
Благодаря на всички  Hug
Честити да са ни рожденниците днес - Християн, Ребека, Алина и Магдалена -да са живи и здрави и да радват много всичко около себе си   bouquet
Честит имен ден на Габи на мили ванили и Габи на златомира  Mr. Green

Мацки, чета че може сополите да са от зъби  Cry Е точно днес и миналата нощ се осополихме, няма причина по принцип да е настинала,пфуууу точно днес ли да му се невиди??? Дали са зъби?
Аз и капя клеева тинктура, давах и и осцилокосцинум (незнам правилно ли го написах), духам като пуда носа като усетя че има секрет.
Направо ще откача, да отложа ли бебешкото парти???

# 583
Честит рожден ден на :
Габриела,Алина , Християн ,Магдалена ,Ребека.
Честит имен ден на Габитата на : Вяра♥,zlatomira,milli_vanilli !

Моя малък момък вече иска да върви ама още не го слушат крачетата и вече два дни вървим хванати за ръце -много изморително и за двамата ,амо после спи доста добре,хайде да свърша нещо докато спят децата че после пак излизаме да дивеем.
Има ли още такива с незабелени пишлета като нас newsm78Аз все отлагам ,но вече няма накъде ,ще го водя на лекар Tired
Аз издърпвам доколкото мога докато го мия през деня, но не е достатъчно изпитвам ужас от забелването,баткото три дни отказваше да пишка (или пишкаше така че целия квартал го слушаше) и то се наложи два пъти някъде на 4 м и после малко преди годинката,сега както се е научил да не пишка в гащите една такава процедура ще ни върне в самото начало.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 12:49 от J_M_M

# 584
Мацки ето ви линк за Рождения Ден на Ема -полянката до Ловния Дом http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=42.6635 … &t=h&z=15 Трябва да поърсите отметката в ляво (A)

Общи условия

Активация на акаунт