Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 341
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Привет, момичета!

Честит рожден ден на патерици на вчерашните ни рожденици - Лилия, Калоян, Мая и Божидара!
Честит първи рожден ден и на днешните сладурковци - Християн, Маги, Габи, Ребека и разбира се моята Алина! Да растат много здрави, усмихнати и щастливи, да радват мама и тати и да дават много поводи за родителска гордост.

Спомних си, че и миналата година, както и днес, 26. март беше много хубав, топъл, слънчев, усмихнат ден. Нека такива дни има много в живота на нашите деца  Hug

Черпя ви виртуално за зравето на нашето пораснало момиче с една аматьорска торта, направена лично от мен  Embarassed, за която ме вдъхнови metchopooh  Grinning  Силве,  Hug

Вчера вечерта взех от пощенската кутия известието за едно пакетче Grinning За съжаление обаче ще мога да го взема от пощата чак в понеделник. Едно голямо благодаря на априлчето, което го е изпратило  Heart Eyes

Отивам да се приготвяме за партито. Разказ и снимков материал ще има по-късно.

Хубав ден на всички!

# 586
Честито на всички празнуващи днес и от нас с Ема!!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug
Да растат здрави и усмихнати дечица и превземат с лекота предизвикателствата в живота!!!

# 587
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!!!!!!

# 588
Честит рожден ден на :Габриела,Алина , Християн ,Магдалена ,Ребека.
Честит имен ден на Габитата на : Вяра, zlatomira и тmilli_vanilli ! Пожелавам на всички дечица да са много щасливи и обичани!

froh, много ти е хубава тортата, на мен изобщо не ми изглежда аматьорска, ама искам и аз да се науча да правя такива украси, няма ли някой да ми даде насоки! Simple Smile

# 589
Честит първи рожден ден на Габи,Али, Християн ,Магдалена и Ребека!!! Да са живи и здрави и много много радост да ви носят  Grinning

Честит имен ден и на Габитата днес!!!  Grinning

froh, голяма красота си сътворила, хич не е аматьорска даже  Hug

Милички БЛАГОДАРЯ ви много за пожеланията за Лили !!!  Hug Hug Hug

# 590
честит рожден ден на всички празнуващи днес!!!!!!!!!!

# 591
  • Sofia
И аз да се включа с пожелания за всички рожденици до сега!
Много, много да са здрави и да имат успех в живота!

От тази нощ и ние сме в отбора на болните. Най-вероятно аз му го прехвърлих. Почти не е спал, а и през деня, въпреки високата температура не иска да спи. Ще ме умори това Теле. А какви сополи има, направо ужас. Пречат му и не може и да суче, горкото ми. Дано успея да му помогна с капките довечера, че да похапне и поспи.  Ох, оплаках се, ама какво да го правя, не знам. Момичета някоя беше писал за инхалации с лук, може ли да споделите как се правят?

# 592
  • В сърцето на един мъж
Честит първи рожден ден на Алина,Габи, Християн, Маги, Ребека!!!!!
ФРО МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС ЗА МАЛКАТА ЧАРОВНИЦА И ДА ИЗКАРАТЕ СТРАХОТНО!!!!! ТОРТАТА Е РАЗКОШОТИЯ!!!!
ВЕРЧЕ ДАНО СЕ ОПРАВИТЕ И ДА НЕ НИЩО СЕРИОЗНО!!!! ЦЕЛУВКИ И НА ВАС!!!! ТИ НАЙ ДОБРЕ СИ ЗНАЕШ ЗА ПАРТИТО. СТИСКАМ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДЕ И ОК!!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ГАБРИЕЛА НА ЗЛАТОМИРА, ГАБРИЕЛА НА МИЛИ ВАНИЛИ и РОЖДЕННИЧКАТА ГАБРИЕЛА НА ВЕРЧЕТО!!!! ВИНАГИ С УСМИВКА ДА СЕ СПОМЕНАВАТ ИМЕНАТА ИМ.

Вчера и днес се скъсахме от разходки. И по малко се приготвяме и ние за рождения ден. Днес си купих тоалет за партито Crazy При нас ще е съчетано и с кръщене!!!!
Кофти че май от утре пак дъжд Confused

Марини дано малката се оправя бързо  Hug
Преси Н да се оправяте и вие бързо. Не мога да се включа за инхалациите. Дано някоя мама да ти отговори.

# 593
PresiN аз понеже не помня затова си копирам разни неща та Nuriii беше писала"Искам да споделя малко опит относно хремата - за който я бори. На нас много ни помогнаха инхалации с лук. Затваряме се в кухнята със Сузи, слагам на котлона касеролката с малко вода, щом заври мушкам две разрязани глави лук барабар с шумата. Тя - съвсем близо до печката, аз - вея парите с леката дъскичка към нея. И така по половин час - сутрин и вечер. През деня това беше единственото, което и отпушваше носа, а през нощта спеше спокойно в своето си легло, повдигнато с една възглавница под матрака. "

# 594
  • София
Честит Рожден ден на вчерашните рожденичета - Лилия, Калоян, Мая, Божидара и на днешните - Християн, Магдалена, Габриела, Ребека, Алина! Здраве и щастлив живот им желая!

Честит имен ден на трите Габчета на Вяраа, zlatomira и milli_vanilli ! И те да са живи и здрави!

Страхотни са ви снимките от срещата, а бебешоците са уникални Grinning Добре сте се позабавлявали!

# 595
Честит рожден ден на всички празнуващи. Да са живички и здравички. Много целувки от малкото Гали

днес голямо тичане беше в райграса. малкия пощуря, обаче ме беше страх заради вятъра, но пък и в къщи не можеше да го задържим повече.

ЗА КОЛЕТЧЕТАТА: да питам за колко дни пътуват, че да си направим сметка кога да го пуснем

за пишлетата и нашето не е забелено изцяло, много ме е страх, милото вика има време, има време ама станахме на годинка. педито пък тя ме кръщаваще ходим да чакаме да направел 3 годинки и тогава да го водим. уффффффффффф ще взема като се затопли още малко и да го водя да го видят.

отиваме на къпем малкия, че явно е супер преуморен.

лека нощ и всички болнички да оздравяват бързо

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 20:40 от Moli_B

# 596
Здравейте момичета!

Честити рожденичета - толкова много изкласиха, че направо вече не им хващам бройката на едногодинковците.
Да сте здрави, весели, игриви и прекрасни! И мами и дечица!

Ние днес катерихме Витоша, да поносим Сузуки в новата раница... баавно и полека: люш-люш с лифта. От Драгалевци чаак до Голи връх Simple Smile.
Там ни обрули едно хубаво свежия, но мек западняк. Сузито му дръпна един класически неутешим плач докато й обличахме космонафта, а едно куче колкото малко магаре се опитваше да изглежда достатъчно миловидно, че да му дадем малко от бурканчето с лазаня на Сузи.
Намерихме си все пак малка полянка на завет и току преди да си отворя устата, че малко е раншко да я водим на планина, баща й откровено се възмути, че в тая София сме я изнежили и видиш ли малките монголчета например (от един филм дето гледахме наскоро (Loup)) ако ги пазели по този начин то тогава въобще не би трябвало да излизат от колибите си. Grinning
Като цяло беше готина разходка обаче. Допреди Сузи да алармира, че не й е гот.
Следващата седмица пак - ако не се разсополеви - да я каляваме Simple Smile

Хубава вечер пожелавам!

J_M_M ехей, радвам се че тоя съвет е намерил приемници. Имаше и още една част, но тя е хора със здрави нерви и хват. Човекът със силните ръце държи неподвижно бебешоро, така че да е като легнало настрани (под него кърпа). Другият със здравите нерви внимателно впръсква спринцовка физиологичен разтвор в съответната горна ноздричка (после се повтаря и от другата страна) докато изтече водичката от другата ноздричка. След това се смуче с помпичка. И накрая за развеселяване се подхвърля бебето нагоре и то естествено си доиздухва носа при приземяването в ръцете (на тоя със силата).... брех как го обясних - дано да е разбираемо.

При нас мъжа ми много се противеше на тая инквизиция и със сълзи на очи съм го молела да ми помогне, защото беше единствения начин да се изсмучат гадните задни сополи. Бебето ме намрази, но му мина...

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 22:51 от Nuriii

# 597
Честито на всички рожденници и именници днес !!!! Да са живи и здрави и винаги да радват родителите си  Hug Hug Hug

за пишлетата да кажа и азнашето го забелиха докторите в болница когато бяхме.Цялата главичка е навън,а аз само всяка вечер го почиствам и го вадя  Peace

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 23:34 от navail

# 598
Привет,мами! Hug
Досега не можах да се вредя да вляза във форума и малко закъснявам,но все пак ;
Честит Рожден Ден на Габи На Вяраа ,Алина на Фрох,Християн ,Магдалена и Ребека   Hug

4ЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА 3-ТЕ ГАБИ-ТА!
да са все така усмихнати и 4аровни принцески!
Нурии,хубава разходка сте направили Simple Smile
 А сега да 4еститя и на днешните рожденници;
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дария ,Николай,Симеон и Йоан !!!!! ДА са живи и здрави и много много да радват родителите си!!!!

# 599
Честит Рожден Ден на :                                               

Йоан на  alex_shu
Дария на  ASITA5
Николай на  Sunshine_26
Симеон на  marisa_                          

Общи условия

Активация на акаунт