Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 324
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
 Честит Рожден Ден на Йоан на  alex_shu ,Дария на  ASITA5,Николай на  Sunshine_26,Симеон на  marisa_     Да са живи и здрави и винаги палави  Hug Hug Hug

Мами ето едно видео как Марти ходка  Crazy

Аз го пуснах и във фейса но понеже съм много щастлива и тук го качих  Hug

# 601
Честит рожден ден на всички сладуранчета. Да са живички и здравички и мооооого послушни, е ... и белички да правят, че да радват мама и тати.

navail, ама Марти как хубаво си ходи, браво на него. предполагам колко е хубаво да бягаш след едно голямо момченце... пу пу пу

аз отивам да разхождам моите мъже из магазините, че няма да става за разходка. малкия ще е доволен, ама татито още от сега мърмори

# 602
  • Sofia
Честит Рожден Ден и на Йоан на  alex_shu
Дария на  ASITA5
Николай на  Sunshine_26
Симеон на  marisa_   Много радост и щастливо детство им желая!

J_M_M много ти благодаря за инфото вчера!   bouquet Наистина има ефект и вече сме по-добре. Леко разкрасени от коларгола, ама поне вече без температура  и с по-малко сополи.
Nuriii това го правя със Стеримар, но за подхвърлянето не го знаех. Ще го пробвам!  Wink Аз съм майка мъчителка и тормозя децата си с всякакви "интервенции". Не питай каката какви бълвоч й давам, като нишадър с глицерин за сливиците.
navail честито за прохождането. Вече момчето е съвсем голямо!
Нашето пишле докторът го заголи още 2-я месец и всеки месец го проверява, а тати като къпе малчо го чисти. Аз казах, че пишки не обслужвам!  Wink Но е хубаво по-рано, така ми казаха мъжки майки, че после трябвало на хирург Знам че в чужбина въобще не ги правят това, но приятелка в Англия много си напати с това и тук имаше големи проблеми с инфекции и непишкаши малчовци, вече пораснали. В този ред на мисли искам да посъветвам и момичешките майки да си преглеждат момите, че с дъщеря ми имахме големи изживявания с напълно слепнали лабии. Понеже никога не се бях замисляла да я поглеждам, такава инфекция ми направи, че и на гинеколог ходиха с баща й, да я разлепя. Така че момичета поглеждайте ги, чи педиатрите нищо не казват, а после нашите деца ги боли.
Лек и приятен ден на всички!

# 603
ЕХЕЕЕ И ДНЕС МНОГО РОЖДЕННИЦИ newsm59 МИЛИ СЛАДКИ ДЕчИЦА ДА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ!

Navail, браво на голямото ти момче как хубаво си ходи!!!

За нослето и Стенимар-а,ние пръскаме с Диснемар и моята дъщеря доброволно си го иска-идва и почва да смърка с нослето,което значи,че иска да и пръсна,и настава голяма радост вика и маха с ръце,като го отворя седи мирно,докато й пръсна и почва едно смъркане и издухване на тва носле,после киха(не всеки път де) и се смее с глас! Crazy

Весел ден!

# 604
  • последна надежда
Честито на всички рожденници, именници и проходили   bouquet! Бързо оздравяване на болните Praynig. Не изброявам поименно, защото ме е страх да не пропусна някой  Blush.

Сутринта Марк сам си закуси. Бях оставила едно кисело мляко в стаята да се стопли... Отидох за минутка в другата стая и като се върнах го заварих да пие кисело млекце  Crazy. Пробил го с пръсти и през дупката пие  Crazy. Всичко стана в мляко, но не ми позволи да му го взема и дам с лъжичка.

Имам и едно питане към кърмачките. Марк много шава като го кърмя. Аз лежа по гръб, а той се разхожда по корема ми и сменя гърдите постоянно. Научи се вече и сам си дига блузата и сутиена.От вчера пък иска да го кърмя прав. Аз седнала и леко наведена, а той прав. В повече ми идват тези упражнения, а не искам да отбивам. Някакви идеи  Thinking.

# 605
Ивета,ние се кърмим аз седнала и облегната , а малка гушната (абе стандартното) и на двете ни е най удобно така,щот права не мисля,че ще е удобно все едно като на бързо Peace хм,не знам така като се замисля май май не сме сменяли особено позата !

п.с. мамитааа,как ви се отразява смяната на времето?

# 606
  • София
Честит Рожден Ден на Йоан на  alex_shu, Дария на  ASITA5, Николай на  Sunshine_26, Симеон на  marisa_  newsm59
Да са здрави, щастливи и усмихнати!!!

PresiN чудесно че вече сте по- добре  Hug
navail браво на Марти, много е сладък!!!
Nuriii страхотна разходка сте спретнали  newsm68

# 607
Честит рожден ден на Йоан на  alex_shu!
Да е здрав и усмихнат да радва мама, тате и кака!

Честита 1-ва годинка и на Дария на  ASITA5, Николай на  Sunshine_26, Симеон на  marisa!
Да растат здрави и щастливи!

Navail, много сладко крачи Марти! Simple Smile
sparkling eyes, за пръв път чувам дете да се кефи на манипулации с носа му.  #Crazy Laughing  Hug
Как ги разхождате тези деца извън количките се чудя. Моето заспива в количката 5 мин. след като излезем и спи минимум  3 часа.  Thinking

# 608
Как ги разхождате тези деца извън количките се чудя. Моето заспива в количката 5 мин. след като излезем и спи минимум  3 часа.  Thinking

Сутрин с количката водим баткото ,ама е голяма борба и аз искам в количката и да спи но уви обръща се и се изправя(колана е само през кръста) и на всеки 100 м спирам за да го сложа да седне,ами оказа се че е по добре да го изведа без количка да се измори и после да спи Grinning,та и аз да си почина.

# 609

sparkling eyes, за пръв път чувам дете да се кефи на манипулации с носа му.  #Crazy Laughing  Hug

не знам как стана,зарибявах я като пръсках с него отстрани и после в нослето и сега много му се кефи и сутрин след всички приготовления закуски,обличане,миене на зъби и тя идва ди пръскалото и почва да посмърква и потропва на едно място с крачета.а понякога ако не й го дам-чак до сълзи се стига! пу пу пу добре,че й харесва!

# 610
  • Düsseldorf
ТОВА ПЪК СИ Е МОЯТА ТОРТА И МОЯТ РОЖДЕН ДЕН!!!!

Ето ни и нас след изтощителния ден. Много благодарим за всички мили поздрави и пожелания, всичко най-прекрасно и от нас на останалите рожденници!!! Да са живи, здрави и усмихнати!

# 611
PresiN, какво значи лабии?  Rolling Eyes

# 612
milli vanilli-големи срамни устни
Момичета искам да ви благодаря за картичката и подаръчето за рождения ни ден и специално на Галето Simple Smile Албена получи едно много красиво бебе,което е точното попадение,защото любимите и играчки са именно бебетата.Само ако знаете каква радост и какъв смях имаше веднага като и го дадох.Жалко,че тук не мога да качвам снимки за да видите Simple Smile
А също така искам да ви почерпя виртуално с кафенце и тортичка,тъй като по всички справки моята Албена има днес имен ден Simple Smile

# 613
  • Sofia
Днес черпи моето малко голямо момче Емо,
защото става на 1 годинкаааааа

# 614
Тини мини ,радвай се ,че спиии ooooh!При нас няма такова нещо ,не е спал навън от седмици сигурно ooooh!Като спрем с количката и веднага започва да мрънка ,че иска да слиза  Tired
Направо вече сили не ми останаха да търча след него.
Най-странното е ,че като е у майка спи по 2 ,3 часа ,яде всичко и много слуша ,а само при мен прави магарии #Crazy Ето и днес не си изяде закуската ,само кърма искаше ,това отбоване ще е голям проблем  #CrazyИвета и аз понякога го кърмя прав,аз заставам права и той прав ,само че се качва на леглото  CrazyАбе ужас ви казвам,това се случва най-често като се преобличам ,като ме види и задължително си иска #Crazy
Днес сополите ни са по-течни отвсякога ,засега удържаме положението само с физ р-р,но не знам дали ще минем само с това. Tired
Честита първа годинка на Емил на  мама Или  и Самуил- мама steliuha Hug Hug Hug
Петя,честит имен ден на Албена ! Прекрасно име ,наистина !!!Винаги правя асоциация с Йовков Blush

Общи условия

Активация на акаунт