Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 335
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Моля ви, стига сте спорили  Stop 
Хубав празник е днес! Черпя ви виртуално чаша хубаво шампанско!

# 61

-бумът на тези заболявания не е от година, две, а от доста по-дълго време, аз познавам, пряко или задочно няколко човека, които вече доста години са болни от Множествена Склероза

Разбира се, че не може да обвиняваме за всичко ваксините, но няма как всичката тази отрова(живак, алуминий формалдехид), която се вкарва в организма чрез тях да остане без последствия!

Множествена склероза е имало и преди откритието  на ваксините   bouquet
А  отровата,  която изброи не е ли многократно предозиран въздуха (особено в градовете), по4вата, водата... Аз познавах една жена , работеща на висок пост в ХЕИ. Каза още преди 20 години, 4е бума на астмати4ни заболявания при децата идва от автомобилите ... вси4ки коли4ки , особено бъгитата, са на нивото на ауспусите и децата директно вдишвали ...
Нека направят ваксините препоръ4ителни , но да не позволяват безотговорно разпространяване на хипотети4ни теории сякаш са напълно доказани.  Или поне ако има последствия да се носи отговорност, защото коклюша, парали4а и тетануса са много тежки заболявания. Едно котешко одраскване може да донесе тетанус . А какви са процентите на оздравели от тетанус, като 9е си говорим в %.

milli_vanilli -  ние обсъждаме. или това не е желателно.  Освен по4ерпки и 4еститки и сравняване на цвета на акото нещо друго да е от интерес не е  ли желателно?

# 62
ззаписсс Hug  
Честит празник мили мами!!!
Нека винаги бъдем майки номер 1 !!!!!

# 63
  • последна надежда
Честит празник мами!
Аз днес се видях с няколко приятелки поотделно, чух се с още няколко, нагушках синовете си и сега хапвам бисквитки пред компа.  Flutter

Сутринта водих Марк на консултация, тежи 9кг. Напълнял е с 750гр за месец   Shocked. Баща му от месец постоянно повтаря, че не го храня това дете и е  на една гола кърма... и Марки се постара да го опровергае  hahaha.

За ваксините, няма да коментирам. В предишни теми съм се изказала по въпроса.

Марини Благодаря!

Джули, добре завърнала се! Време е да проявиш твоята дарба да организираш много хора за кратко време   Hug.

# 64
Фенката на Пинк Флойд, нещо нервна ми се виждаш. Успокой се малко. Тона ти дразни зверски. Нещо ни поучаваш, една такава... И така снизходително си говори на мъжа си в къщи. Или на който там те търпи.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 23:52 от milli_vanilli

# 65
Жабата Дил, Мили Ванили както и много други мами написаха ,че има теми по този въпрос. На мен лично не ми е приятно да чета постовете ти днес. Оставам с впечатлението, че едва ли не се заяждаш с всички мами, който не са на твоето мнение. Разбира се не всичко е празници и черпене, но тона ти не е приятен. Извини ме ако не съм права Peace

Благодаря на Ивееета и Дени за отговорите, който получих.

Днес ходих до педито да искам направление за кожен. Носех в себе си всички рецепти от кожната, при която бяхме до сега. Оказа се, че ми е изписвала САМО лосиони и млека за тяло- 7 бр. Нищо, което да лекува дерматита. И разбира се е много ''важно'' да я мажа с всичките.
 Почувствах се толкова безсилна и ми се насълзиха очите, едва се сдържах да не ревна. Яни има екземи вече. Заради немарливостта и амбицията на една лекарка да пробутва скъпа медицинска козметика, която е нова на пазара /може да има далавера, знам ли?/. Дреме ми за парите, но можеше и нещо за лекуване да изпише. На фона на над 100лв бълха ни ухапала Sad  

Иначе Яни е 10.200кг и 76.5см Качила е 100гр Flutter Ама не се спира. Днес любовта на живота ми се изправи по стената  Heart Eyes И беше много горда от себе си

Лека и спокойна нощ от нас Heart Eyes

# 66
Фенката на Пинк Флойд,не че нещо ,но някой да е искал мнението ти  newsm78
Нахлуваш ,обиждаш....ние за себе си сме решили да ваксинираме или не,дискусиите тук са крайно нежелателни и винаги се стига до грозни сцени.Нека да не си разваляме иначе хубавата вечер Hug
Нямам търпение да мине утрешният ден и да стопли ooooh!Днес и вчера карах 2 плодови дни и съм озверяла от глад,да се стопля и да започваме да излизаме ,че ще се гръмна вече #Crazy

# 67
Днес и вчера карах 2 плодови дни и съм озверяла от глад,да се стопля и да започваме да излизаме ,че ще се гръмна вече #Crazy
Леле, аз днес след 1 плодов нещо се чувствам ужасно гладна, а след 2 не знам как ще съм, ще искам да изям някой  Rolling Eyes

Момичета, всеки има право да изказва мнението си, но дотам, честно ви казвам днес 2 пути влизам и се чудя дали вообще да пиша, на фона на трагедията на мама Ради и малкия Вале си държите тон и спорите.......... аз нямам коментар................  Sad

# 68
  • София
Привет!!! Малко Ви поизпуснах, но усилено се запознавах с правенето на фондан, покриване не торти и т.н.  Mr. Green и ето го резултата, с който Ви пожелавам ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Подготвям се за тортата за рождения ден Mr. Green
По въпроса за ваксините, има си тема, да се коментира ожесточено там, не виждам смисъл да се внася лош дух в хубавата ни тема  Mr. Green На когото не му харесват честитките, да не пише тук   bouquet
Али вече има 4 зъба  newsm47, но е кисела за десет. От вчера сме на млечна кухня, много съм доволна. Малко е редичко, но хапваме с хлебче. Даже и каката ни намаза, днес и подариха едно бурканче мляко с ориз  Laughing
Али още не пълзи, има ли други такива? Опитва да се изправя по мебелите и недоволства като не успее.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 22:09 от metchopooh

# 69
Оп, здравейте мамчета! Честит празник на всички   bouquet

За мен дискусията за ваксините беше интригуваща. И в интерес на истината доста от аргументите на Жабата ме наведоха на размисъл. Лично мнение - нямаше нужда от подобен край.

Аз за себе си и детето си вече съм решила - ваксинирала съм я само с пентаксим... ммм и БЦЖ.
Примери за неуспешни ваксини в семейството ми има бол - леля ми на кусур години вече, след имунизация против морбили като дете е лежала в инфекциозно (заедно с останалите пострадали от невалидната партида) сума време, без лекарите да дават надежда... Брат ми въпреки ваксина пак си изкара заушка... Аз от съвсем дребосък си имам екзема, за която няма друго обяснение.

Вили-Ник много добре, че си се насочила да откриеш проблема. Моят съвет е да пуснеш и изследвания. Детето може би подсказва, че има дискомфорт.

Прясна прясна случка - тази вечер малечка я слагам на гърнето. Вече си има памперс гащи та вдигането им е много по-лесно. Дотук добре изпишква си се, вдигам гащи, но след малко започва да реве с пълно гърло от нищо провокирана. Разхождам я напред назад - няма успокояване. Решаваме, че е киселяк и и се спи и смъквам памперса, да я къпем и хоп изпада една чашка конструктор... прехапах устни от срам...
Тя докато седи на гърнето си играе с разни играчки и тази чашка незабелязано от мен си я мушнала в гащите като в джобче... Милото пате Grinning

ПП. Мечо пух - страхотен резултат!
Не е мама Ради от нашата тема. Става въпрос за Валето от отчетна 2009.

Нямам думи за тази тема - дано, дано скоро пак си имат детенце и то ги отвлече от мъката.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 22:13 от Nuriii

# 70
Мммммммммммммммммммм аз първа ще облажа от хубавата тортичка (защо няма облизващо се човече, тюх)  Sunglasses Браво много добре изглежда и браво на всички, които имат време за отделни занимания.

Алекс все пак се опъпчи  Rolling Eyes Ама едно странно такова, още се чудя дали е наистина варицела  newsm78 Наблюдавам я, затворили сме се и чакаме... какво ли... ми да видим дали и Коко и татито ще ги хване Simple Smile

Тя нали беше на антибиотик и може би това е подтиснало излизането на пъпките  Rolling Eyes И не я виждам да я сърби особено, а четох, че уж много ги сърбяло  Rolling Eyes Споделяйки тревогите си с родителите ми, баща ми му писна от темата пъпки и ми вика... "Има ли пъпки по дупето" и аз "да има една" и той "Значи е шарка, от храна не може да излезне пъпка на дупето, с памперс е нощен, не може да я хапнало нещо, та само шарка ще да е"  Mr. Green

Сега и Коко е на антибиотик, че в понеделник бяхме на консултация, за каката след антибиотика и се оказа, че той е с хрипове ииии... дълга и широка Sad

Снощи гърдата ми пак направи бучка и през деня избрах доктор, сега остава да отида  Sunglasses

Ред. Ех докато писах романа Нури облажи първа Grinning

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 22:24 от Elichka_mama

# 71
  • гр.София
metchopooh ,поръчки за торти  приемаш ли? Grinning

# 72
На мен лично не ми е приятно да чета постовете ти днес.

сори за нетакти4ността! а кога ще е удобно на нейно висо4ество да 4ете постовете ми?

Фенката на Пинк Флойд,не че нещо ,но някой да е искал мнението ти  newsm78

то на никой от нас не е поискано ... пишем си в свободен форум и на добра воля   bouquet

дискусиите тук са крайно нежелателни и винаги се стига до грозни сцени.

На мен дискусии не са ми неприятни. Аз оби4ам дискусии и нищо лошо не намирамв тях.    Thinking
Грозни сцени  newsm78 Thinking Peace

коментира ожесточено  

толкова пък 4ак  newsm78

На когото не му харесват честитките, да не пише тук   bouquet  

само за привилегията дапиша тук - от сега на там само 4еститки!

4естито навси4ки!
По4ерпете се!
Ние не сме били на консултация наскоро и нямам представа колко грама е наддал за половин година  Banghead
Обувки не съм купувала наскоро . Ползваме си едни цви4ки  Hug

# 73
  • София
 Joy Дени не съм голям майстор, ако решиш да правиш торта за Мила, мога да дойда да помагам  Mr. Green
Nuriii голям смях, добре, че сте намерили чашката  Joy
Elichka_mama доколкото знам антибиотиците подтискат излизането на пъпките, дано мине леко. За баткото бързо оздравяване  Hug

# 74
metchopooh страхотна торта  Hug Hug Как направи фондана  Thinking че и аз нещо се мисля да правя торта за рожденният ден на Марти  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт