Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 340
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
metchopooh, я какъв ярък талант дремел у теб !!!! Пу втора в редичката за поръчки след мама овен с бебе овен  Grinning

Just Another Brick in the Wall или jabata_dill, темата на априлските мами е за всичко, което ни вълнува около нашите деца и ежедневието ни на мами - споделяме мнения, опит, проблем, който ни тревожи, дискутираме, понякога спорим и дори си честитим някой друг празник или постижение на децата ни. Между другото дискутирането на всеки въпрос, който ни се стори интересен, може да става и елегантно, грамотно и без да се нарушава добрия тон.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 23:40 от froh

# 76
 just another brick in the wall, като гледам, не вярвам някой да възрази и честитки да не пишеш, както и дали си била или не на консултация и изобщо какво се случва с майчинството ти  Laughing  И ако зависеше от мен, с твойте китки, дето ги раздаваш, с голям кеф бих те пратила на вървиш на .....някъде   Mr. Green (все пак, пазим добрия тон, както froh точно е написала)

# 77
just another brick in the wall, като гледам, не вярвам някой да възрази и честитки да не пишеш, както и дали си била или не на консултация и изобщо какво се случва с майчинството ти  Laughing  

Благодаря за добрия тон! Сигурна бях! 4естито! 4естито! ДА те 4ерпя едно кафенце?

Just Another Brick in the Wall или jabata_dill, темата на априлските мами е за всичко, което ни вълнува около нашите деца и ежедневието ни на мами - споделяме мнения, опит, проблем, който ни тревожи, дискутираме, понякога спорим и дори си честитим някой друг празник или постижение на децата ни. Между другото дискутирането на всеки въпрос, който ни се стори интересен, може да става и елегантно, грамотно и без да се нарушава добрия тон.

Като  4етеш поста след твоя ... вярваш ли си?

# 78
just another brick in the wall, като гледам, не вярвам някой да възрази и честитки да не пишеш, както и дали си била или не на консултация и изобщо какво се случва с майчинството ти  Laughing  

Благодаря за добрия тон! Сигурна бях! 4естито! 4естито! ДА те 4ерпя едно кафенце?

Момичета, има нещо смахнато тук. Игнорирам вече тая женица

# 79

Момичета, има нещо смахнато тук. Игнорирам вече тая женица

4естито! Това беше супер грамотно. Да ти  подаря  една китка???

# 80
Не се косете нататък. Няма да ви притеснявам пове4е в темата.  Благодаря за забавлението Simple Smile Китка   bouquet Simple Smile

# 81
Дано публикувам преди 12, честит оразник прекрасни майки!
marini много весело оформление, благодаря!
Относно обувките сега е с колев и колев с ципа, но съм ужасно недоволна. Много му се потят крачетата, освен това толкова са се изтъркали отпред, че са черни направо. За съжаление всичко друго, което му обувам, се отхвърля от негово величество.
metchopooh каква красота си сътворила само....
vili nik ужасно, за съжаление има и такива "лекари". Надявам се на детенце скоро да му мине екземата.
Nuriii ама посмях се с твоята случка. Имахме същата, когато големият беше около десет месечен. Той беше такова дете, че без причина никога не плачеше. Ака той на гърнето и се занимава с един сортер, вдигам му аз памперс гащите и тръгваме на разходка. Слагам го в количката, рев, местим го в колата, рев, спи ли му се, яде ли му се.... Побъркахме се. Гушвам го и без да искам напипвам нещо твърдо на дупето-най-ръбавата играчка, звездичката... Горкото дете и горкото му дупе.

А пък моят мъж си дойде от командировка и ми донесе хуууубави подаръци.

Абе много оживено тука днес.... Laughing

# 82
  • Бургас
Моля ви кажете ми спешно има ли проблем, че малкия пи минерална вода, не с розов етикет. Педито не вдига, ще се пръсна от притеснение. Баща му сутринта блял като взимал вода и му направил млякото с обикновена девин  Confused

# 83
Моля ви кажете ми спешно има ли проблем, че малкия пи минерална вода, не с розов етикет. Педито не вдига, ще се пръсна от притеснение. Баща му сутринта блял като взимал вода и му направил млякото с обикновена девин  Confused
Не е препоръчително за постоянна употреба, от един път нищо няма да му стане на твоя юнак. Друг е въпросът минералната вода колко е минерална  Laughing

# 84
  • София
       Сори, че сипвам сол в раната тъй да се каже ама питането ми е как тъй ги ваксинирате само с определени ваксини ? Живо ме интересува, а нашето педи например няма да се съгласи да пише, че я е сложила пък не е ?
        Идеята на спора е най-вече в правото на избор, което в БГ е отнето - малко като по соц. време - всички в кюпа и под строй, а различните и непокорните се наказват жестоко.  Mr. Green
Ние снощи имахме, едночасова романтична вечеря с червено вино в трапезарията, а каките в хола гледаха Красавицата и звяра ( премиера по Дисни ченъл  Whistling) и ....Леа. така я огледаха, че веднъж си удари главата в масата и втори път си одра бузата, ама пак съм доволна де - един час тишина и само гласа на мъжа ми и моят и то тихичко.
        Аз пък вчера да се направя на много изпълнително на фитнеса , та разтегнах и мускул. Викам на момчето, ох имам аз там една травма отпреди 100 години, а той кви сто години бе, младо момиче си - муа ха ха, знаят как да си клатят клиентките. Flutter Flutter Flutter
        Мечо пух - браво !!! Красота ! Внимавай с каката и кухненските десерти, че една мама тука в квартала така от дояждане качи 10 кила. Аз понеже от нишестетата на Леа давам веднъж седмично и то ако не е набоядисано и майка ми веднага, ама другите ги давай на големите (нали е плащано да не се хвърля  Mr. Green).
        Сесил и Леа е пила трапезна вода, като ни свърши розовия Девин понякога, че ние една 10-литрова туба я осмукваме за 2 дни.  ooooh! 
        Това с играчките и помперса искрено ме развесели, ама на децата не им е било до смях. Аз ли съм единствената, дето още се мота и не слага на гърне ?
        Табу, бравост! При нас традиционно финикийски знаци - елементът на изнедада умря. Само като ходи нейде влачи по нещо, ама то аз ходя повече от него и съм по-харчлива, та пак съм прецакана.
Спорен ден - днес ще е по-топличко май. Peace

# 85
Да за един, два пъти няма проблем. Проблема в минералната вода е от честата употреба. Като цяло е хубаво да се пие ниско минерализирана вода. Ако обърнеш внимание на етикетите, на много от водите пише, че не са подходящи за продължителна употреба. Затова е хубаво водата да се сменя както като марка, така и изворна/минерална.

Ниие спряхме да пием минерална, ползваме Брита, доволна съм Simple Smile

МечоПух разсмя ме  Mr. Green ама то нормално като не пиша  Laughing Коко ви е набора, а Алекс е каката  Heart Eyes

# 86

Това с играчките и помперса искрено ме развесели, ама на децата не им е било до смях. Аз ли съм единствената, дето още се мота и не слага на гърне ?

И аз, и аз. И не мисля преди лятото да опитвам.

# 87
И аз мисля лятото да му слагам гащи. С Алекс рано рано решихме проблема с пишкането и акането в гърне, но Коко не иска да седне дори. май му е неудобно гърнето на пишката... Трябва някакво по-широко или продълговато гърне  newsm78 Имаше седалки за тоалетната за момчета и съм купила такава, но гърне не съм виждала. Момчетата с тази работа май са малко по-трудни  newsm78

# 88
Добро утро!

Хрумна ми една идея, подобна на коледната размяна на картички, само че размяна на картички за рождените дни на малчовците. Вярно, че двечки майчета отминаха, надявам се да нямат нищо против. Просто сега ми дойде като идея, а и от вас зависи дали ще се одобри.

И така - всяка, която желае да получи и изпрати картичка за РД на априлче ми праща ЛС с ник, от кой град е и рожд. дата на детенцето й, за да я запиша. Всяка праща на сладващата която се е записала и т.н. Аз периодично ще пускам записалите се, а вие на ЛС си разменяте адресите и така.

Аз съм първата записала се. И ще пращам на.... която първа се запише. А тя - на следващата. Последната - праща на моето чедо.  Heart Eyes
След някой ден започват и поредните РД, да побързаме. Ако ви харесва идеята, разбира се  Hug

# 89
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите.  Hug СУпер много се панирах, защото нали има по-различни съставки и изобщо не се замислих по-така, че е само веднъж и т.н.

И аз, и аз. И не мисля преди лятото да опитвам.

И аз не го слагам още и също като Табу мисля към лятото да направим първи опити.  Peace
Еличка-мама, аз купих някакво гърне на Чико, ей така да го имаме, но отпред не ми се струва неудобно  Thinking Сега като каза, ще го сложа само да видя дали ще му е удобно... Ето такова е:

СПор за ваксините, храненето, гледането и т.н. винаги ще има. Всяка от нас е достатъчно голяма да прецени какво е най-добро за нейното дете и няма смисъл да се убеждаваме в нещо друго. Различни хора сме, на различни вързрасти с различни интереси и е нормално да има спор или дискусия за нещо, но чак толкова не задълбавайте. Какво ядем, какво ..... (айде няма да я пиша  Mr. Green) и т.н.
Биби, аз мисля, че малко педиатърки биха се съгласили така. Да не казвам, че са единици. Повечето пъти, доколко разбрах се отказваш с подпис в ХЕИ.
Идеята на Вивиана, ми харесва. Обичам подаръци, да купувам, да получавам...  Heart Eyes
п.п. Искам да питам и тези от вас, които са на кухня, кога и какво давате от кухнята? Едно примерно меню ако може някой да ми напише с грамажи. Интересно ми е тези, които са на 4-дневно хранене, колко пъти се пие мляко, кога и по колко?

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 09:43 от *Sesil*

Общи условия

Активация на акаунт