Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 346
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Elichka_mama то аз съм за бой  Joy, достатъчно е човек да погледне лентичката ти  hahaha обаче от това недоспиване напоследък съвсем съм зле ooooh!
*Sesil* Али има същото гърне и и е доста удобно, знам, че се препоръчва и за момчета, защото е по - високо отпред. За храненето от кухнята - аз и давам за обяд месното/ако не и харесва и давам до половината от другото/, за следобедна - десерта/ако е нещо без мляко-имаше грис халва/, и за вечеря - половината от постната манджа. Освен това Али пие мляко - АМ през нощта 150 мл и преди да заспи - 200 мл кърма и сутрин към 9,3 - попарка/кускус,овесени ядки/.
froh - колко му е  Wink осигуряваш продуктите и помощна ръка/че с Али беше кошмарно, добре, че мама я пое  Mr. Green/ и приемаш, че работиш с непрофесионалист  Peace
bibi - ще трябва да се внимава и то май за мен  hahaha, че както е тръгнало аз дояждам десертите Embarassed

# 91
Вече има записали се.  Grinning Нека крайният срок да е след 2 седмици. Тоест 23.03.2011  Heart Eyes

# 92
vili_nik  ние имахме малко лишейче на брадичката, което се зачервяваше от време на време. мазах го с какво ли не, но от LIPOBASE съм супер доволна. струва около 10-ина лева и само след второто намазване лишейчето изчезна. сега си го мажа от време на време, че много му е суха кожата по лицето и веднага става една мекичка /пък и се зачервяваше като излезем навън/. Аз съм доволна, дано ви помогне и на вас

ей това е:
http://static1.framar.bg/product/20100721161019rem.jpg

# 93
Леле, Силви, готова си за екипа на Бъди!  Heart Eyes Hug Страхотна торта!
Еличка мама, марш на доктор!!!  Hug Надявам се да не е нищо притеснително, но отиди!
Сесил, споко за водата! От един път нищо няма да му стане на Янко-сладуранко! Колкото до кухнята - аз давам манджата (демек по-гъстото... то не че има особена разлика) на обяд. После към 4ч. й давам десерта, ако е подходящ (онзи ден имаше солен кейк и нямаше как да го сдъвче), вечер, към 7ч. супката и към 8ч. суче и заспива. Сутрин също суче, както и през нощта, но не знам по колко. А като станем (около 8ч. сутринта) яде попарка с 3 сухара, масло, сирене и вода.
Аз да си кажа - мнго съм доволна от кухнята. Супер вкусно е и Ели си хапва почти всичко. Е, малко редички са нещата, но аз слагам по 1-2 сухара и пасирам, защото още ми се дави с тези едрите парчета... Добре, че ни приеха!  newsm44 Да не говорим колко е евтино в срвнение с пюретата!
Ох, колко неща щях да пиша... съвсем изкуфях...  Mr. Green
гърне - и ние имаме това на chicco. Aма аз я слагам когато я усетя, че почва да ака и понякога след сън. Не съм много редовна.
Голям смях с това кубче в памперса, ама милото детенце хич не му е било смешно!  Hug

# 94
  • София
vivianna,  и аз се включвам!  Grinning
И как ме е яд, че изпуснах коледните картички...

Биби, и аз не слагам на гърне още, че безсмислено ми се струва. Мисля от другия месец да почна, защото имам набрлюдения, че вече много почна да разбира като й говоря, "ще ядем попарка", "ще излизаме на разходка", та предполагам и за голямата и малката работа ще успея да обясня. Wink

Аз във фейсбука написах, ама и тук. Силви, браво за тортата и за ентусиазма! Ние се очертава да имаме 2 РД партита, така че наистина може да споделиш опит и да хвана и аз да спретна една тортичка Flutter Направо ще те притесня по тел тия дни.    chef

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 10:40 от Елица

# 95
vivianna, чудна идея! А, защо не помолиш Вяра да ти прати адресите на всички и така пак ще има елемент на изненада? Не знам дали се изразих ясно, но предлагам всяко момиче, което се запише да получава от теб адреса на детето, което ще зарадва за РД, а не да си разменяме адреси на ЛС. Малко ще е трудоемко за теб, вероятно... Wink
И аз не я слагам на гърне, но пък при всяка смяна на пампрес я държа над тоалетната и винаги пуска по нещо... Wink
Силви, супер си! Аз никога няма да успея да направя такова чудо, затова ще се наредя на опашката да те цаня за сладкарка за РД на Теа... Laughing
*Sesil*, на обяд давам второто, към 16 - десерта, към 19.30-20 - супата...ако я иска, защото нещо не я яде много-много; пие АМ 210гр към 23-24, а на закуска към 8-8.30 яде кус-кус или мляко с бисквити.

# 96
Силви, ти си била скрит талант. Направо отваряй сладкарница Mr. Green Аз ще съм ти редовен клиент

Моли ,благодаря. Ще тествам кремчето  Peace

И аз не слагам Яни на гърне. Мисля да започна когато се стопли.
Къде се гледате във фейсбук? Искам и аз Thinking
Вивианна пиши ни и нас за картичките Simple Smile

# 97
  • Бургас
Благодаря за отговорите  Hug
Силви, тортата е разкошна. А рязрязана изглежда...мноооого вкусна. На мен пари да ми дават, не мога.  Blush
Вили- Ник, пробвахте ли да я къпете по-рядко?През 1-2 дни, а не всеки ден.

# 98
Вики-ник, прати ми ЛС, за да те запиша. Така се определя реда - кой на кого ще праща.

Марини, няма проблем. До колкото разбрах, искаш да не ви казвам кой от кого ще получава, за да е изненада, а само да ви разпратя адреса на този, на който вие ще пращате? Но и ти ми прати ЛС, за да определим реда  Peace

# 99
Е един час не влиза човек и вече изпуска сериозните неща.Снощи е имало словесна война аз сутринта четох ,ама още миналата седмица се зарекох че ще я отбягвам.Включвам се за картичка!

# 100
и аз се включвам за картичката. супер ще е, че изтървахме коледните

# 101
Еличка мама,стискам палци всичко да е наред с теб!Чакаме новини ,с теб сме Praynig
Силви ,страхотна торта,направо съм възхитена,аз нищо не мога да правя ,само манджи с мръвки Laughing
Днес най-сетне ще хапна както аз си знам ,еееййй хора отслабнах  CrazyВече съм си 64 кг ,колкото преди да забремения Flutter
Аз чакам да ни донесат кухнята,вкарах го в някакви норми горе долу...към 13 яде едното ядене,към 19 - 20 часа хапва половината от супата.Към 17 му давам плод.Нашата кухня също е от вкусните ,само дето е много рядко всичко,особено на супата слагам 2 сухара и пак едва го храня,то отваря уста детето ,но половината му се стича ooooh!
 На гърне го слагам веднага след като стане от сън и винаги пишка.През деня като се сетя го слагам пак ,но или веднаха върши работата или става.
Щях да ви питам ,ние понеже имаме  7 зъба вече,от сутринта не е спрял да скърца със зъби ShockedОткъде го измисли това не знам Shocked

# 102
Сесил, къпем я на през ден или два.
Утре отиваме в Александровска Болница.

За яденето- сутрин попара/овесени ядки, кус кус/,  месната манджа/супа на обяд около 13ч. Десерта ако е подходящ към 17ч.  Чудя се на вечеря да и давам ли каши ''Лека Нощ'' , или половин ядене + Ам , или цяло ядене/постно/ или да си продължим на АМ newsm78 Между 1.30ч. и 3.30ч пие 150мл Ам
Видях вчера в магазина, че пюретата за 12месечни са по 250гр. Яни яде 190-200. Дали не и е малко?

Яни има 6-то зъбче. За това плака предната вечер 3 часа  newsm47 Сега и станаха 4те първи и 2та втори десни. Усмивката ще е леко накриво hahaha hahaha hahaha

# 103
  • Бургас
Яни има 6 зъбче. За това плака предната вечер 3 часа  newsm47 Сега и станаха 4те първи и 2та втори десни. Усмивката ще е леко накриво hahaha hahaha hahaha

hahaha Пусни една снимка да видим сладка, крива, бебешка усмивка  Hug

# 104
  • София
metchoppoh, за продуктите няма проблем, а за помощна ръка се цаня аз, понеже не виждам кой друг да предложа. Ще гледам двете Алита, докато ти свещенодействаш  Grinning

*Sesil*, не се шашкай толкова. От пиене един път нищо не може да му стане на детето. То и на розовия етикет има информация за минерализацията, но тя е слаба в сравнение с "нормалната" минерална вода - каквото и да значи това.

bibi, за слагането на ваксините зависи до голяма степен от педиатъра и неговите разбирания по въпроса. Аз съм чувала за доста радикална реакция - педиатърът се съгласява с родителите детето да не се ваксинира, но когато е необходимо, издава документа, че ваксините са сложени !!! Според мен няма работещ механизъм, който да контролира такива практики, освен разбира се съвеста на родителите и лекаря. Но пък погледното от друга страна, това се случва, защото родителите са поставени пред липсата на избор, нали? И различните хора, търсят различни начини - включително не особено законни и морални спрямо другите - да се справят с проблема.
Освен това какво правят родителите, чието дете е реагирало на поставянето на първата ваксина например със силна алергична реакция. Аз в такъв случай не бих рискувала да продължавам да слагам и да поставя на риск здравето и живота на детето си. Но пък какво ще се случи, когато то трябва да тръгне на детска ясла или градина?!?! Дали някой ще има желание, възможност и разбиране да вникне в проблематкита на конкретния случай ???

Общи условия

Активация на акаунт