Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 370
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Чудесно! Вече даже ми пращате и адресите си. Нека, който не ми е пратил адреса си да го направи, за да не занимавам Вяра. Тя може и да няма време да се занимава.

# 106
Жабке, отговорих ти за тетануса по-подробно тук. Малко по-нагоре в темата може да се прочете, че "Япония спира ваксината Превенар и АктХИБ след смьртта на четири 4 малки деца."
Съгласна съм, че можем да дискутираме ваксините и всичко каквото ни вълнува тук, но не на всеки му се чете чаршафи в общата тема, при положение, че има по-конкретни теми, както примерно аз щях да се подразня, ако мамите на някоя диета обсъждат 15 страници какво са яли и и какво са пили, вместо да го споделят в темата за диетите.
Запзването на добрия тон е повече от желателно за всички.   bouquet
Мечопух, браво за тортата.  Peace

# 107
  • София
Е, добре де, извинявайте, ама противниците на ваксините няма ли също да престанат? Мисля, че така е редно, след като отнехте думата на другата страна и многократно беше помолено в темата.

# 108
Коко скърца ужасяващо със зъби и то от доста време Sad

Гърнето ви какво е или моя младеж е с голямо дупе  Mr. Green Като седне леко напред и пишката му опира в гърнето... Може пък пишката да му е голяма  Whistling  Laughing

# 109
  • Plovdiv
Страхотна тема . Hug записвам се

# 110
Elicha mama, сигурно пишката му е голяма! Ще имам в предвид, ако Петьо на Шоколадка ни отсвири  Laughing С Жорко сме ползвали едно, което е като моторче отпред, нещо такова: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=770&cat=60. Нямаше проблеми, освен, че в началото се изпика един-два пъти отвън, докато умната му майка се сети, че пишлето трябва да се набута навътре, между крачетата...  hahaha
Шоколадке, и Ели скърца със зуби, а аз настръхвам от този звук...брррр....

# 111
 Hug пльос и аз тук
Честит празник на патерици   bouquet
връщам се да чета

п.с. Адреси нямам никакви - наложи се преинсталация на ком-ра, таблиците ми бяха на десктопа и съответно всичко замина  Whistling

Аз имах идеи за РД ама не съм редовна и явно закъснях, ще се включа във всичко предложено от вас, само ме информирайте -наистина не мога да изчета всичко  Crazy

# 112
Ооооо Зарче, приемам снаха как Simple Smile Напоследък все девойки раждат моите приятелки та избора на снаха ще е голям  Laughing

# 113
  • В сърцето на един мъж
Сесил за водата те и другите момичета са ти написали, не се притеснявай. За гърнето - това издигнатото отпред и при нас го има, проблем има понякога, че малкия като си разкрачи крачетата около тази издигнатата част се налага да му свалиш панталонките и гащичките, ако не сте с памперс изцяло. Ние често седим на гърне по боси крачета, поради тази причина. Иначе пък точно тази издигнатата част пречи малкия постоянно да бърка в гърнето и да пишка извън гърнето. Така, че този модел според мен си има и плюсовете и минусите иначе като за сядане си е удобен, спокойно Hug
Вивиана страхотна идея, винаги съм за правенето и получаването на подаръци, но не разбрах зависи коя подред си изпратя адреса, на това родено бебе подред ще изпратя подарък така ли
Биби - за пореден път се възхищавам на семейството ти. Получила си страхотен подарък, браво и на мъжа ти и на малките Heart Eyes
Дени мама овен на бебе овен - уж и аз ползвам ХИП лосиона и го харесвам, ама нещо съвсем станаха сухички бузите
Тортата на Силви наистина е уникална:) който го може - го може.
Ивета - браво на вас с Марк.
Шоколадке браво и на теб за диетата. Супер си
Еличка мама - дано с вас всичко е ок. Това за пишката ми хареса.  Heart Eyes

По повод предните няколко страници - аз също мисля, че най-хубаво е да си запазим добрия тон и добри отношения. Вярно това е форум и всяка от нас има правото да си изкаже мнението по повод на майчинството и всичко свързано с отглеждането, развитието и възпитанието на детето, а пък всяка друга мама да си реши за себе си дали това е правилно или не. Ако чак толкова не е съгласна - да драсне няколко реда ....аз не съм съгласна с това защото така и така и не бих направила това и това поради еди какви си причини.... и да се приключи. А не да си разменяме заядливи коментари по повод нечий пост и то в продължение на няколко страници и при условие, че учтиво сме помолени да спрем. Големи и разумни жени сме все пак.
Така си мисля аз Rolling Eyes

Вънка слънце слънце - ама ми се смръзна задника.

# 114
Ние пък не седим на гърнето , а пишкаме прави , неще да стои седнало това дете и това си е  Simple Smile

zar4e ти успя ли да научиш малката да заспива сама?

Ние с мъжа ми реших ме да направим рождения ден и кръщането на една дата, така че почвам подготовката по организацията. Дрехи , покани , избор на църква и така нататък. Няма да е детски , а ще се съберем роднини и познати, а детски почваме живот и здраве понатък.

Все забравям да пиша  на bibi , че и ние ще ходим на този хотел в Банско , където и вие, мога да споделя впечатления  Grinning
Тава е бягам , че на малкия му се спи

# 115
Момичета, Вяра ми писа на ЛС и предлага картичката да бъде придружена с подаръче. Разбира се, който каквато възможност има, до към 10лв или .. ? Съгласни ли сте? За мен няма значение - вие кажете. А редът, който се е запазил до момента, си остава.

# 116
  • София
Е, с подаръче, как... Къде без подаръче?! Grinning

# 117
разбира се, аз съм съгласна!

# 118
На мен разговора за ваксините ми беше интересен и ми беше любопитно да чета аргументите за и против, защото темата за ваксините е важна част от живота на нашите деца, жалко че така завърши всичко!
Биби, относно твоя въпрос всеки се спасява по различен начин, зависи от педиатъра, официално едва ли някой ще се съгласи да впише ваксини, които не са сложени, но фактът, че ходят на детска градина деца без всички ваксини показва, че се намират начини! Жалко е че така трябва да става, ама това е положението!

И на мен ми допада идеята за подаръци!

# 119
gest, аз спрях да я уча, понеже след първия (и единствен) опит, тя се сдоби с хрема (нищо чудно и да се е изпотила докато реве), та нямаше как да я оставя болничка да плаче. За сега съм го отложила научаването за по-късен етап, а и тя започна да си заспива пак както преди - за 15-20мин, сучейки. Това ме устройва.   Peace
Чао, че трябва да тръгваме за баткото!  Hug
Утре ще е по-хубаво времето и сигурно темата пак ще замре...  Wink Но си мечтая за пролет!

Общи условия

Активация на акаунт