Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 353
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Сърдечни благодарности на Емили81 и Рая за подаръка и картичката!  Hug
Получихме ги точно днес! Страхотна изненада!

# 676
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ:Теа, Габи, Симона, Михаела, Ники и Константин!!! Нека винаги да са здрави и усмихнати и да носят много радост на мама и тате!

НЕФЕР, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ! НЕКА ВСИЧКИ РОЖДЕННИ ДНИ ОТ СЕГА НАТАТЪК ДА СА ТИ ПОНЕ ТОЛКОВА ЩАСТЛИВИ КОЛКОТО ДНЕШНИЯТ!

# 677
Днес моята прекрасна дъщеричка навършва годинка почерпете се за нейно здраве!

Благодаря ви за хубавите пожелания!
Искам да честитя рождения ден и на  Теа,  Симона, Михаела, Ники и Константин!Да са живи и здрави!

# 678
  • Düsseldorf
Честит Първи Рожден Ден, Ники на Тини-Мини!  Hug

Честит да бъде и празникът на Теодора на marini, Константин на мама Elichka , на Габриела на мама zlatomira и на Михаела и Симона на  мама bora66 !!!  Hug

Много весели и безгрижни дечица, усмихнати и здрави, умни и красиви!!! Весел празник!!!

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 06:01 от alex_shu

# 679
Влизам набързо да 4еститя :
честит 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА Теа на Марини!Габи на Златомира, Михаела и Симона  на Бора 66, Ники на тини-Мини  и Константин на мама Еличка !

4естит Рожден Ден и на Нефер!!!!!

Весел празник на вси4ки  днес!
 Sparkling eyes,обувките за прохождане са с твърда подметка и явно е ортопеди4но стъпалото,не знам то4но и аз,но тук има специални щандове с ''First Shoes''  и аз се бях засили такива да купувам,но ме спря консултантката в магазина...каза ми щом не е проходила още да не й купувам такива!не се притеснявай според мен за кра4етата-тепърва ще носят обувки от естествена кожа и както трябва да са !;)
Целувки от нас!

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 19:23 от anni2002

# 680
  • София
Честит Рожден ден на всички родени на една дата с нас - Венелина, Виктория, Андрея, Денис, Ивет, Ана, Ванислав и на днешните мушмороци - Теодора, Константин, Габриела, Николай, Михаела, Симона! Да са здави, обичани и усмивките никога да не слизат от лицата им!

# 681
Честит рожден ден на    nbirthday
Теодора на marini
Константин на Elichka_mama
Габриела на  zlatomira
Николай на tini-mini
Михаела и Симона на bora66 !

Все пак да се и отчета , бяхме на консултация надали сме само 100 гр. и сме 76 см , не сме от най-големите. Simple Smile
Сополите се оказаха от кътници, които ни избиват. Нямам търпение да пораснат всички зъби и да приключва , че явно при нас са голям зор.
Лека вечер и весело изкарване на рождениците. Simple Smile

# 682
Честито на днешните рожденици
Теодора на marini
Константин на Elichka_mama
Габриела на  zlatomira
Николай на tini-mini
Михаела и Симона на bora66
както и на всички празнували през месеца,че хич не са малко.

Аз да почерпя че ние вчера започнахме последния месец преди годинката,т.е. 12тия.Рядко пиша и като мога поизчитам какво сте писали,но вече по трудно че малкия е нещо кисел явно от зъби и ми будува и нощем.Ще гледам да съм по в час с темите и да се включвам по-често.

# 683
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ- УСМИХНАТАТОТО ДЕТЕ ТЕА ,да расте жива ,здрава и все така лъчезарна !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА  Габи, Симона, Михаела, Ники и Константин!!!
МИЛИ ДЕЧИЦА БЪДЕТЕ РАДОСТА НА МАМА И ТАТИ И ВИ ПОЖЕЛАВАМЕ ДА ИМАТЕ НАЙ-ВЪЛШЕБНОТО ДЕТСТВО !!!

# 684
Благодаря на Дени и Карина за подаръка Simple Smile Донесоха ни го до вкъщи  Hug
Алекс като видя играчката и веднага я полази, Коко не можа да се дореди  Embarassed Снимки утре, че не мога да изровя кабела на камерата.

# 685
Ето я и порасналата Тулумбичка с това, което трябва да е моят вариант на таралеж! Малко е стресната, но все си мисля, че не е от вида на "тортата" й! Wink Аз съм уморена все едно съм имала 20 човека в къщи на гости! Отивам да се трупясам...
Спокойна нощ от мен и още веднъж БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА МИЛИТЕ И ПРЕКРАСНИ ПОЖЕЛАНИЯ!

# 686
Понеже вчера нямах възможност пак да пиша искам сега да благодаря на WAVE i сладкия Стефан за хубавата изненада точно на рожденият ден на Габи !Благодаря ви Априлки  Heart Eyes

# 687
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА :
Борис на tabu ,Даниел на EliMeli, Ана на vasya.an ,Васко на iva_vasko

# 688
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАДКИТЕ ДАНИЕЛ, БОРИС и АНА! Растете здрави и положителни човечета, също като вашите майки!

# 689
Честит рожден ден на Дани на ЕлиМелиHug
Бъди здраво, щастливо и лъчезарно дете!

Спомням си с умиление първите дни на нашите деца, в които споделяхме заедно радостите и тревогите в родилния дом.  Hug
ЧРД на Борис на Табу! Много здраве и щастливи детски игри!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт