Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 328
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Теа, Коко, Габи, Ники и двете кукли Михаела и Симона!!! Нека бъдат живи и здрави, много усмихнати и безкрайно много да радват мама и тати  Hug !

# 661

Почерпете се за здравето на моя малък, почти едногодишен (в 16.50 ни започва РД реално  Heart Eyes ) мъж. Спомням си колко трепети бяха около неговото раждане, колко се притеснявах дали всичко ще е ОК Sad Щастлива съм, че докторите предизвикаха раждането му и не стана фал  Praynig Много съм им благодарна и на тях, макар че едва ли ще го прочетат. Така моето късметлийче (децата с възел на пъпната връв били късметлии  Heart Eyes ) дойде на бял свят и радостта и щастието на нашето семейство вече беше пълна.

Благодаря ви и на вас, които, въпреки че не ме познавате много (не съм от редовно пишещите и четящите  Embarassed ), намерихте и казахте няколко добри думи и пожелания и за нас  Hug

Днес ми е много емоционален ден и залитам малко към "ти менЕ увЪжавЪш ли мЪ", но предполагам ме разбирате  Hug

Сесил, благодаря ти изпревари ме.

Честито и на нашите астрални близнаци Теа, Габи, Михаела и Симона и разбира се Ники. Интересното е Тини-мини, че ние сме били с еднакви термини, родили сме на един и същ ден и двамата ни кекльовци караха бронхиолити. Теа и тя е с по-чувствителни бели дробове  newsm78

# 662
Честит Рожден Ден на Теа, Габриела, Симона, Михаела, Николай и Костантин.
Честит Рожден Ден и на Венелина, Виктория, Андрея, Маргарита, Ивет, Ана, Ванислав и Денис.
Бъдете живи и здрави дечица, много усмихнати и щастливи.

# 663
  • В сърцето на един мъж
Честит Рожден Ден на Теа, Коко, Габриела, Ники и съкровищата Михаела и Симона!!! newsm59
Нека бъдат живи и здрави, много усмихнати и палави и с много късмет в живота!!!!!

# 664

Честит Рожден Ден на Теа, Габи, Симона, Михаела, Ники и Константин!!!
Да са живи и здрави, весело и безгрижно детство им пожелаваме! Hug

# 665
Честит Рожден Ден на Теа, Габи, Симона, Михаела, Ники и Константин Бъдете живи и здрави и много щастие носете на всички около вас. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК и прекрасно настроение.

ние днес ходихме да дадем урина и кръв за изследванията. галито се държа геройски и въобще не заплака, обаче сега пръстчето му е цялото синьо, явно от стискането. ох миличкото ми то, но така ще пораснат децата.

прекрасен ден от нас, ние след малко като се събуди, щото заспа изтощен  ще ходим за кухнята и после по разходки с приятелки.

целувки от нас с галенцето

# 666

Elichka_mama, Теа засега с дробовете проблеми не е имала, но виж носа й се оказва много слабо място!
Рожденичката днес поспа до 8.40, което си е върховно постижение! Май вече е по-добре! А батко й е толкова щастлив, че дребната има РД, че създава празнично настроение в иначе болестната обстановка в къщи. Взе, че и слънце изгря... , а аз трябва да направя един празничен таралеж! Хубав ден, мили момичета и ви благодаря за пожеланията и че бяхме заедно през тази изпълнена с всякакви събития година! Sunglasses

# 667
  • София
Здравейте момичета! Hug

Една виртуална почерпка от мен-днес пораснах с още една година. Wink Много хубаво ми започна деня-цели 2 гадинки ме събудиха сутринта с гушкания и целувки...как да не е щастлив човек! Heart Eyes

Честито и на днешната порция малки рожденничета-да са здрави и много щастливи!   bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден на всички! Hug

# 668
  • София
Ей днес от готин по готин рожденник  Hug
Честити рожденници - Теодора на marini, Константин на Elichka_mama, Габриела на zlatomira, Николай на tini-mini  и Михаела и Симона на bora66!!! Да са живи, здрави и щастливи!!!

nefer Честит Рожден Ден! Бъди здрава и усмихната, много обичана и уважавана!!!

Днес ни беше първото падане от спалнята и сега сме с готина цицина  ooooh!
Марини, чудесно, че днес сте по добре  Hug

# 669
Добро утро! Grinning
Днес обичаното ни момченце става на 1 годинка!
Черпя за негово здраве и благодаря за поздравленията! Hug

Честита една годинка и на Теа, Константин, Габи, Симона и Михаела!
Нека растат здрави, обичани и щастливи!
  bouquet Hug
ЧРД, Нефер! Бъди винаги здрава, щастлива и усмихната!   bouquet

# 670
Честита първа годинка и наТеа, Коко, Габриела, Ники , Михаела и Симона!!!

# 671
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Теа (Толумбичка Wink ), Габи, Михаела и Симона! Както и на юнаците Ники и Коко! Бъдете здрави, мили дечица! Бъдете щастливи и палави! Бъдете с най-усмихнатите личица!

nefer,ЧРД и на теб, миличка! Страхотно събуждане си имала!  Hug Нека целия ден бъде прекрасен, а и цялата година!

# 672
Честит първи Рожден Ден на Толумбичка, Коко, Габи, Ники, Мишенцето и Мони

Nio изпразни си кутията  Hug

# 673
Честит Рожден Ден на сладките ни рожденничета Теа, Габи, Симона, Михаела, Ники и Константин!!!

# 674
Марини изинявай, понеже май четох, че си й давала вентолин и затова  Embarassed
Понеже и Коко и Ники бяха с бронхеолит и... абе измислям си и аз няк'ви връзки  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт