Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 323
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
 newsm59 на всичките рожденници слънчеви,живи и здрави да са!  Tada  bigdance2
Болничките да оздравяват бързо бързо! но каква връзка има боледуването и рожденните дни newsm78 нещо като Сатурновата дупка ли е?
аз имам едно силно притеснение - на моето момиченце му миришат крачетата Cry защо така?много неприятно все пак е мома и като порасне ще й е проблем Cry Cry Cry някоя от вас има ли такъв проблем?

# 646
sparkling eyes да не би да я обуваш с обувчици от изкуствена кожа?Това е първото нещо за което се сещам,от което може да се вмиришат крачетата  Rolling Eyes

# 647
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ БЕБЧЕТА!!!newsm59   ura dazzler1 dance Tada
navail Hug

# 648
sparkling eyes да не би да я обуваш с обувчици от изкуствена кожа?Това е първото нещо за което се сещам,от което може да се вмиришат крачетата  Rolling Eyes

да,едните са изкуственяк или по скоро от плат са,но другите примерно са ни естествена-Веко и Адидас. оффф незнам!

# 649
Честит Рожден Ден на Венелина, Виктория, Андрея, Маргарита, Ивет, Ана, Денис и Ванислав!
Да са ви живи и здрави!!!

bouquet

# 650
sparkling eyes, и ние имахме такъв проблем. решихме го със смяна на обувките (сега носим полуотворени), миене на крачетата с водичка всяка вечер и честа смяна на чорапките. мина за 3-4 дни

# 651
  • последна надежда
sparkling eyes Прегледай обувките и чорапките. Може да се претоплят, запаряват краченцата. На моят Ники също "ухаеха" в един ранен период около 3-4г. Проблема беше от по плътни - тип термо чорапки. Сега вече няма проблем  Peace.

marini Стискам палци бързо да оздравявате. И при нас часто спират водата. Нали копаят за метрото и често има "аварии".

Няма да получавам майчинство втората година, защото бях на договор по заместване, а титуляра се върна. Ще търся кой да ме осигурява, но засега не съм намерила  Sad.

Пуснах молба и приложих документи до работната група и сега ще чакам. Дано да решат да приемат малчо в ясла  Praynig.

Еха днес много рожденници много нещо. Честито на всички празнуващи. Да са живи, здрави и много усмихнати всички бебоци, пък и майките покрай тях.

# 652
Wave, благодаря ти Simple Smile

Моля, споделете как се справяте с бебоците навън? По-специално мамите, които не се намесват в прохождането и не помагат. Йоана вече хич не е съгласна само да се вози. Компромисният вариант е да бута количката или да се държи за нея, а аз да я бутам бавно. До тук добре. НО когато се умори или види нещо, до което не може да стигне с количката се пуска и започва да лази. Естествено! И аз...я вдигам и придумвам да бутаме количката. Не винаги се получава. Пускате ли бебоците да лазят по мръсните алеи?
Струва ми се, че с пантофките на Ненито й е по-удобно да ходи в сравнение с обувките за прохождане.

Тини-Мини, това с 3 часа сън в количката е нещо абсолютно непостижимо за нас Simple Smile От два месеца не спим въобще навън и съм много доволна, че с приспиването беше голяма драма понякога.

# 653
  • София
Днес Али стана на 11 месеца Simple Smile Още месец ни дели от 1 РД. Черпя Ви с първата си торта с рула на Лео и втори опит за работа с фондан Simple Smile

# 654
Силве супер е!

# 655
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИС на Поли!!!!!

4естит Рожден Ден и на останалите рожденни4ета!
4естита 11 месе4инка на Али !Ме4о Пух страхотна торта!
Sparkling eyes и на Ивето понякога и миришат кра4етата,надявам се като запо4не да носи обувките за прохождане ,да се оправят .Аз преди 3-4 дни ходих с намерението да и  купя такива,но изри4но ми казаха да не бързам,трябва да проходи и тогава да й обувам ''първите'' обувки  Peace По повод  питането на Каат,когато сме навън  в коли4ката долу-горе слуша,изкарвам я за малко от нея  и я държа за ръ4и4ката да върви ,но с каквито обув4ици е-обикновено с маратонки.
При нас е дъждовно в4ера и днес ,малко е кофти така ,но какво да се прави  Whistling

# 656
Анни2002,какви са обувките за прохождане newsm78 смисъл заради стелката,че е ортопедична ли? защото имаме такива на Веко,със стелка със сводче и твърда подметка,докато другите са ни равни ( с твърда подметка без свод),а даже и кецки буйки (с мека подметка) и аз ги редувам (зависи с кво е облечена Blush ) и почти постоянно ходим за ръка де,че тя мирна не иска да стой!

# 657
  • София
Силве... СТРАХОТНИ КРАСОТИ!!!!
Направо ми останаха очите по твоите торти... Как успяваш? Аз още не съм седнала да мисля РД на Стеф, а ти какви чудеса се научи да правиш за РД на Али! Евала!!!   bouquet 

kaat, какво имаш впредвид под ненамеса в прохождането? Аз го водя за ръчичка - това намеса ли е?  newsm78  Иначе не разрешавам да пълзи по земята, но го оставям да вземе по някое боклуче и да го разгледа. Е, успяхме вече да изядем и едно мъничко камъче   Rolling Eyes  , но така ще е занапред. Аз все си казвам - не може да го гледам в саксия и се успокоявам сама себе си  Blush

# 658
  • София
Честит Първи Рожден Ден на всички малки рожденици от днес и предходните дни! Да растат много здрави, радостни, засмени, да имат щастливо детство, изпълено с весели игри и слънчеви дни!

Честита 11-та месечинка на Алиса!
metchopooh, ставаш все по-добра и по-добра  newsm10

djulyy70, идеята за отпразнуването на рождения ден на Ема е страхотна. Ние с удоволствие бихме дошли, но понеже, както знаеш, програмата ни е по-сложна, ще мога да ти потвърдя нашето идване няколко дни преди събитието.

Едно голямо сърдечно благодаря на мама Вяраа и Габи за чудесния музикален подарък и картичката с хубавите пожелания за Али. Моето момиче веднага ги оцени, сами може да се убедите:

Ние отпразнувахме един прекрасен рожден ден - гости, много хубави вълнения и емоции. Али се представи чудесно - през цялото време беше в страхотно настроение, сияеше и излъчваше много положителна енергия, обърна подобаващо внимание на всички гости. Качила съм няколко снимки в албумчето. А повече снимки от целия празник може да видите тук

Звездичка!, kааt, аз лично, а мисля, че и metchopooh, ползвах рецептата за фондан на Димитрана. Ето връзката към нейния блог http://dimitranas.blogspot.com/search/label/Торти%20празнични%20 … iche%20Torten%20I
Тук целият процес е предаден сравнително достъпно и нагледно в снимки, което е от голяма полза за начинаещи. Може да откриета тази и много друга информация по въпроса в специализираната тема в раздел "Хоби" на форума. Аз се консултирах и с metchopooh  Grinning. Разбира се и аз съм винаги насреща, когато е необходимо да споделя скромния си опит. Останалото е преди всичко голямо желание, гарнирано с любов, известни усилия и намиране на достатъчно за целта време. kaat, не съм забравила за обещанието да се чуем по въпроса  Grinning

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 01:11 от froh

# 659
  • София
Благодаря ви за пожеланията, мили момичета!
Виртуални прегръдки и целувки от нас с Марги! 

Hug  bouquet

Честито и на останалите рожденичета! Живи и здрави да са!

Охоо, Силве, страшна торта! Браво!  chef

Общи условия

Активация на акаунт