Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 315
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Ех момичета такова затишие е в темата като пред буря(ами то от утре започват масовите празници).
iveeeta много неприятно дано нещата да се развият в добра посока ,но как така няма да имаш майчинство втората година ?

# 631
  • Sofia
Ето я и нашата торта
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2233507&l=ab708293be&id=1422366967

Дело на майка ми, специално приготвена да става за Емо, като махнем ягодите от украсате де Wink

# 632
Честито на всички празнуващи рожденничета! Както и на тези , които изпуснах!!! Будете здрави и много усмихнати всички!
Съжалявам, но нямам никакво време да влизам...  Embarassed

# 633
Zdravejte!
Zdrave i kysmet za vsichki praznuvashti.

Ili, s kakvo e tortata. Mnogo sladko si hapva Emo Simple Smile
Froh, spodeli i ti tajnata na tvoyata mnogo krasiva torta.

Az cheta redovno, no obiknoveno dokato se prispivame i ne pisha.

Za rojdenia den reshihme okonchatelno - veche napravih rezervacia v hotel Temenuga / Blagodarya na Bibi za preporykata Simple Smile /. Poslednite 2 meseca myjyt mi e MNOGO zaet i se vijdame w naj-dobriya sluchaj dokato vecheryame. Sled tova az s malkata - toj s komputyra. Ta shte propusnem organizaciata na sbirka s poveche hora i shte otidem da si pochinem Simple Smile Nadyavam se da prekarame dobre.

Djuli, mnogo hubava ideya za rojden den v parka Simple Smile

Pak ima dosta bolni dechica - nadyavam se proletta da donese poveche zdrave vyv foruma.

I nie se kyrmim akrobatichno. Joana pravi vsichko drugo samo ne i da leji spokojno. 

Hubava vecher!

Izvinyavam se za latinicata.

# 634
  • Бургас
Честит рожден ден на всички, за които не можах да се включа! Здраве и щастливо детство им желая  Hug Не съм ви изчела, дано утре успея  Simple Smile
Имам една молба   Blush Ако е удобно някоя мама от София, живееща близо до Сердика Център или от Варна, която живее в близост до Моловете и ходи често там, да ми пише. Искам да взема едни дрешки от Зара, но не ми се поръчва от английския сайт, защото много ще се забави поръчката. Става въпрос за 2 долнички и едни обувки Crazy Преди 8 дни бяхме във Варна, но не можах да ги открия и много бързахме. АКо удобно за някой и не го ангажирам прекалено, моля да ми пише. Ще пратя парите предварилено, разбира се!

# 635
  • Бургас
ДОбро утро! Явно темата свършва и започва с мен  Laughing Благодаря много на отзовалите се wave и Дени-мама овен  Hug  Честит Първи Рожден Ден на сладката Венелина, Виктория, Андрея, Маргарита, Ивет, Ана, Денис и Ванислав! Да са ви живи и здрави рождениците, да растат усмихнати и щастливи!!!

# 636
ЧРД на малките бонбони, прзнуващи днес! Много да слушкат и радват мама и татко

# 637
Честит първи рожден ден на :
Венелина .Няма да забравя как  Веси казваше че има ред и тя е първа от бургазлийки и  никой няма да я прережда и  tedy_sp ми изпрати съобщение че се е родила малката кукла .
Денис  на  poliville с които сме се засякли за няколко часа в болницата
както и на :
Виктория,Андрея,Маргарита,Ивет,Ана,Ванислав

# 638
Честито на всички празнуващи. Да са живи и здрави и да носят голяма радост със себе си

# 639
МИЛИ РОЖДЕНИЧЕТА, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ИЗПЪЛВАЙТЕ СЪРЦАТА НА ВСИЧКИ ОКОЛО ВАС С ЩАСТИЕ!
Днес и на 12.04. има най-много априлчета....голям наплив ще да е било по болниците тогава. А на мен днес, преди година, започна да ми пада тапата, а аз все не вярвах, че ще раждам скоро... Wink
Теа е с една милимунда по-добре, но още е с невероятна хрема и кашлица - вече е на Вентолин. Не губя надежда да се оправи до събота, когато ще й е купона. vili_nik, мисля, че и купища имуностимуланти да й даваме, щом брат й подсмърча и кашля около нея, няма как да я опазим. А и тя явно е от хлапетата, на които носа им тече при всеки поникващ зъб. На батко й разбрах само, когато никнаха кучешките, но това девойче е по-чувствително. Да не говорим, че и бащата на децата е болен...как да не му е празнично на човек?! Close
Moli_B, моля те напиши ми, може и на ЛС, по-подробно бабината рецепта за хрема - колко лайка, от нея се прави отвара или чай и после се добавят другите неща ли или всичко заедно на котлона?
Ох, и тези от Софийска вода ни я спряха чак до довечера...всички планове за почистване на дома отлетяха!

# 640
Честит Рожден Ден на малките пораснали овнета! Да са здрави и борбени!

marini, бързо да се оправя Толумбичка... така де - Теа  Wink! И да си изкарате най-готиния празник! И при нас сополките са често явление при баткото и от време на време и Ели прихваща. Сега даже е малко сополива, но поне може да суче, така че не е толкова трагично.

# 641
  • София

Честит 1-ви рожден ден на малките, пораснали момичета и момчета!
Да са живи и здрави, много енергични и креативни!

kaat радвам се, че писа!  Hug Страхотно сте го замислили с половинката. Да си изкарате прекрасно и да разказваш после как се е представила принсеца Йони  Wink
marini стискам палци да се оправи Теа за утре!
*Галя*, как вървят нещата с апартамента? Обхвана ли те вече тръпката по аранжирането и обзавеждането му? Simple Smile

# 642
  • София
Еха, колко рожденници  newsm59
Първо да ни е жива и здрава малката чаровница Марги на мама Елица!!!   Hug
poliville нека Денис, расте здрав и щастлив!!!
deninenkova пожелавам ти сладката Виктория да е здрава, усмихната и красива като кака си  Wink
Да са честити и Венелина на мама  tedy_sp,  Андрея на мама navigatorka1, Ивет на мама koremche, Ана на мама krasimirav, Ванислав на мама bence

Днес ни е последната месечинка преди рождения ден   party023 Аз правя торта и довечера ще Ви почерпя виртуално, за сега една малка почерпчица  Wink

Марини, и нашата кака редовно ми беше болна по рожденните дни  Sad личната тогава ми обясни, че имало такава зависимост и често бебчовците боледували около РД. Дано целокупно оздравеете за купона.

# 643
  • Бургас
Благодаря на всички за страхотните пожелания за малката Вени!
Честит първи рожден ден на Виктория,Андрея,Маргарита,Ивет,Ана,Дениц и Ванислав!
Пожелавам им да са живи и здрави,да растат,да слушкат,да бъдат щастливи и безгрижни деца!
Живе,то в тези работи ред няма!Моята кукла от малка е пъргавелка и изпревари всички бургазлийчета,нищо,че мама беше го замислила другояче!
Поздрави на всички!

# 644

Здравейте, благодаря за пожеланията за малката ми рожденничка!
Нека да ви почерпя защото тя вече е едно голямо моиче!
Толкова се опитвах да я науча да показва с пръстче че ще стане на една годинка, но тя не иска и не иска. За сметка на това пък като я попитах днес на колко е годинки та ми каза "НА" Най вероятно на бебешкият и език това означава една, защото после още няколко пъти го повторихме същото упражнение! Та така похвалих ви се!
Благодаря ви отново и ви желая весел и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт