Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 795
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
За Рождения ден на Ема съм решила да отпразнувам и с вас майчета............всеки който желае да заповяда на 14.04 2011 - четвъртък от 12.00 часа на поляната до "Ловния дом"/последната част на Борисовата градина - така наречения Ловен парк
ще има удобства за посядване на мамите,няколко люлки по дърветата,пързалка една -две  и други забавления за дечицата.......поляната е огромна и със страхотна тревичка...........има и сенчици къде да се подслоним........ще има и сгряващо винце за мамите с подходящо мезенце и за дечицата полезни лакомства

много ще ми бъде драго да се съберем и чакам всички които желаят да ми подвърдят тук

# 481
Честит Рожден Ден на Марк, Станимир и Бранимир. Да растат весели и засмени деца

Мегана  Hug  Дано не е астма. Стискаме палци всичко да е ОК

Биби , Екселент, Джина - страхотни тортиииииии. Аз случайно видях ''нашата'' торта и не е никак скъпа. Дано да е вкусна.

За жирафа на фишъра - гледах го в Джъмбо и то за 30лв. Ама онзи ден го нямаше. А искам това да е един от подаръците на Яни за Р.Д.  В продавалника, не мога да се доредя до него. Много желаещи,много нещо ooooh!  

Триколката от Комсед май беше около 280- 300лв , на редовна цена. Вече няма опашки, нo и артикули няма. Хич не зареждат.

Марини, дано оздравеете бързо и Тулумбичка не прихване от батко си.
Джулиии, яко си го засмилила. Дано времето да е разкошо. Ние сме рожденници на 13  Flutter
P.S. уф писах го т'ва 4 пъти. Нещо ми се губи нета.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 12:52 от vili_nik

# 482
vili_nik много ще ми е драго да дойдете поне за малко

забравих да кажа - нали съм мама на 5 деца и две гаджета в аванс [/size] - та ще си имаме много каки и батковци да гледат бебоците ни:)))))))))))))))))

# 483
Честит рожден ден на всички празнуващииии. Много да са здравички и послушни. Весел празник!!!

за млякото, Гали пие путрин около 80-100 мл и вечер по-малко от 100 мл. иначе си му давам кисело млекце с бисквитка, бишкотка + плодово пюре . хапва си стабилно манжички и после десерт, настърган плод, кисел, мляко с бисквитка....или плодово пюре.

за вървенето, не се пуска сам. страх го е и иска да го държим за ръка.

# 484
Честит Рожден Ден на Марк, Станимир, Бранимир, както и на Ивайла за вчера!!!
Тортите на Леа и на Ивайла са страхотни!!! А на Джина... направо нямам думи колко си талантлива!  Hug

Меган, стискам палци да не е астма! Милият Коки! Прегърни го от нас!
Марини, и на вас стискам палци да не се зарази Толумбето! Много ще се радвам да ви видя утре. Ние най-вероятно ще дойдем около 13 - 13:15, но ще звънна на Силвето да ви намеря къде сте, ако сте потеглили нанякъде.

В Комсед триколката е 239лв. Сега намалението е 40% и най-хубавото е, че няма толкова народ вече! Аз днес бях, ама съвсем набързо и затова не се обадих, vili nik!
Aйде до утре!  Hug

# 485
  • последна надежда
Благодаря ви за пожеланията  Heart Eyes Hug

Меган, Баткото беше с астма, след 3-4години борба от моя страна вече е добре. Не падай духом!

Джули, ще дойда утре на срещата, но дай по подробно описание на мястото. Откъм коя улица, кой градски транспорт ходи до там...

Мойто зверче тази нощ изнася концерт и спа малко. Но му е простено. Може да е от превъзбуда  Laughing. Рожденният ден ще е много скромен. Само домочадието. Баща ми реши да купи малка торта за празника, но се върна с руло. Мъжка му работа.

# 486
Честит първа годишнина на всички малчугани празнуващи днес   Да са живи и здрави и мноого безгрижно и щастливо детсво им пожелаваме ! Peace Hug

Меган ужасни неща са ви се случили ,всички стискаме палци да се оправи Кокито ,радвам се че подаръкът ви е харесал.Идеята беше с ринговете да си играе а, сантиметъра да си го залепите някъде и да ви остане за спомен от всички нас .На него има място и за поставяне на снимки на детето на съответната височина. Hug

диди 666 тортата ни я прави аматьор ,но много надарен  bowuu  chef Laughing
Жената има прекрасна фантазия и го работи като хоби,иначе се зазнимава с други неща.Цената беше 70лв. като всичко ,абсолютно всичко в тортата се яде.Къщата е пълна с блатове и пълнеж.

# 487
Честит рожден ден на Марк, Станислав и Бранимир!   bouquet
Нека са здрави и силни, усмихнати и добри!   bouquet
Меган@,  тези белодробни проблеми са като някакъв омагьосан кръг, от който и ние се опитваме да излезем, но не се получава. Sad Дано намерим начин и ние, и вие, да излекуваме децата и не страдат толкова често.  Praynig  Hug
Биби, дано винаги децата ти те правят толкова щастлива, а защо не и повече! Hug

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:30 от tini-mini

# 488
Иве, Борисовата не ми е много позната /да не кажа напълно непозната/, но си мисля, че всеки транспорт до Орлов мост ще ти свърши работа. Руло-руло, боднете му една свещичка и готово.
Аз ще успея да дойда - свеки ще гледа болника, а мъжа ми ми ходи по акъла и ще дойде да ни докара. Виж прибирането още не сме го доизяснили, но ще видим...Ще успеем към 13 сигурно, та и аз ще звъня за ориентири!
bibi, Теа пие мляко само вечер, по 210гр. Сутрин закусва кисело мляко с бисквити или кус-кус с масло и сирене.
megan@, лоши дни сте имали, но дано всичко вече е наред и Коки се чувства все по-добре, а и ти! Hug

# 489
Първо искам да се извиня на Наталия, че не успях да честитя рождения ден на Ивайла  Embarassed Да е жива и здрава, малката ни русокоска!

Сега, едно голямо честито на празнуващите днес!!!   bouquet 

За срещата, точно и аз исках да помоля за пояснения, защото Борисовата не ми е позната. Това бънджи някъде около спирката на Орлов мост ли е? Някакви идеи за паркиране?

# 490
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НИ СЛАДУРЧЕТА: МАРК, СТАНИМИР И БРАНИМИР! Да са много здравички и да даряват с много щастие и любов мама и тате!

Биби, ама какви хубави думи си казала, направо ми напълни душата! Голям фен съм на семействата с много деца и особенно пък се радвам на такива случаи като вашият, когато е имало колебание и в крайна сметка родителите са решили детенцето да се роди!

Меган, дано всички неприятности да са зад гърба ви!

Excellent Hug

# 491
  • София
 Някакви идеи за паркиране?
М да - ако идваш от бул. България преди стадиона в дясно има пролука в оградата (ако знаеш къде правят пазарите за ски и оборудване) и оттам можеш да стигнеш чак до кортовете. Много е удобно. Бънджито е до емблематичната  Grinning площадка с каменните катерушка костенурка и пързлката слон (колко чорапогащници на майка ми съм съдрала пускайки се на нея и свличайки се в краката й Confused)
Меган, дано не е астма.  Praynig Praynig Praynig (потърсете и второ мнение).
Аз отпадам, че не съм продупредила навреме масажистката ми за отмяна на масажа и ще яхне метлата, че връща хора с проблеми заради моя целулит. Embarassed

# 492
Вяра споко и ние сме без зъби,но май очаквам всеки момент да се появят Simple Smile И аз това се питах дали ние ще сме последни със зъбките!
Честито на всички дечица,навършили първата си годинка и на техните майки разбира се   bouquet

# 493
Ето ме и мен Simple Smile  Hug
Специално 4естит рожден ден на МаркНека да расте все така умно,добри4ко и усмихнато дете!

4естит рожден ден и на Станимир и на Бранимир!
Иве,няма зна4ение 4е е руло,поводът е пове4е от  специален!както казва Марини,сложете 1 свещи4ка и  си направете хубав празник! Hug
Ние също изкарахме добре в4ера  рожденият ден на мъжа ми Hug
Меган,дано не е астма наистина,понякога дават грешни диагнози!Но каквото и да се окаже,важното е 4е сега е добре Коко!
Excellent,страхотни снимки,Ивайла е била истинска Снежанка! Hug

Sparkling eyesдоста от мамите  избират в клуб4е с деца,предполагам 4е е хубаво така като гледам по снимките,най-ве4е има много пространство за децата  !Ние си го празнувахме вкъщи ,но мисля 4е пак го направихме много специален ! Hug така ,4е според мен вси4ко е според вашата преценка и ...възможности,разбира се:))Пък какво пре4и тази година да е по единият на4ин,другата по другият и така все пове4е идеи и опит ще натрупваме ! Wink
Марини,много се смях за ....  ''ако намеря кой да  гледа Атила''Simple Smile)))))))))))))сладурана !:)
лек ден на вси4ки!

# 494
  • София
Честит Първи Рожден ден на Марк, Станислав и Бранимир!
Щастливо детство и здраве им желая!

Жалко, че няма с какво да дойда утре, а сутринта имаме и др обикаляници и на нашия тати ако му убия целия ден, няма да ми се зарадва...
Ще се постарая максимално за следващата среща, че почти никого не познавам на живо  bouquet

А триколката от Комсед само в розово ли я имаше?

Общи условия

Активация на акаунт