Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 312
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ И ВЧЕРАШНИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ:))) ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ newsm59
alex_shu - страхотна торта!!!!!
petra84  ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА АЛБЕНА!!!! НЕКА С ДОБРО И С УСМИВКА ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО Й newsm51

На нас смяната на времето ни се отрази добре - още кърти:)))
С пишката - справихме се сами с татко му още към третия месец, лекичко и по-малко. Сега си му я мием всяка вечер и пупупуп нямаме проблеми дано и за напред е така
Като се разхождаме с количката си поспива вътре, ама трябва да сме навън, влезем ли в кафе или мол - веднага се събужда. Иначе ако е буден и сме седнали в градинката - естествено иска да излиза:)
Обаче грам не иска да седи в столчето в колата!!! Направо като се сетя, че трябва да го слагам и да ходим нанякъде лошо ми става, то не е рев, то не е чудо
Navail - много е сладичък Марти Simple Smile)) Много много здраве и весело детство му пожелавам:))))

Ще има ли днес мами около МОЛа на Стамболийски и близките градинки след обяд? Ще се радвам да се видим

# 616
Радвам се аз, че спи в количката, преполагам, че като се стопли повече и сме повече време навън, ще има време и за щъкане насам-натам.
За срастването при момИченцата е коментирано много в тази тема. И моята дъщеря подозираха, че има такъв проблем, но нямаше. Хубаво е да се следи.
За фимозата при момченцата казват, че само в БГ ги забелват насилствено, на запад го приемат за нормално и изчакват. Фимоза - мит и реалност. Не знам кое  е по-правилно. При нас педиатърката го забели преди да се усетя и оттогава поддържаме положението.
Честит имен ден на Албените! Много късмет!    bouquet
ЧРД на Емо! Да жив и здрав, много усмихнат и все така чаровен!   bouquet

# 617
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ АПРИЛЧЕТА ОТ ВЧЕРА И ДНЕС! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МИЛИ ДЕЦА!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕНАТА АЛБЕНА, БОЯН, БОЯНА, БОЙКА, БОЙКО!
petra84, Марги, albabenita, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Ние продължаваме да се борим с болести и днес ще я водим на лекар, че много лошо се разкашля - няма сън от кашлица. Ако трябва и АБ ще й давам, само да се оправи до събота, че ще умра от яд, ако е много болна на празника си!
Моят мъж е привърженик на теорията за незабелване на пишката и оставяне на нещата да се оправят от само себе си! В резултат на Саши пишката все още не е оправена докрай, а на мен много ми се иска да го заведем на лекар преди да заминем! Струва ми се, че на тази възраст вече трябва да сме забравили за това, но не би...

# 618
Честит Рожден Ден на Емил и Самуил.
Честит Рожден ден на патерица и на Йоан, Дария, Николай, Симеон, Алина, Габриела, Ребека, Магдалена и Християн.
Бъдете живи и здрави дечица и да носите много радост в очите на мама и тате.

Честит Имен Ден на всички именници.Весел празник.   bouquet
Лелее Марини, много болести много нещо...  бързо да се оправя Теа, че рождения и ден съвсем наближи. Хайде и аз да се оплача набързо... баткото ни довлече от градината конюнктивит  и след него го изкара дребната, а сега е мой ред... цяла нощ си правих промивки на окото. Sad

# 619
  • София
Много празнуващи момченца вчера и днес, но пък утре и други ден ще преобладават момиченцата  Simple Smile

Да са живи и здрави Йоан, Дария, Николай, Симеон и Емил и Самуил! Да носят радост на семействата си!
Честито и на именниците!

Ох, тръпки ме побиват от тези проблеми с пишки и срамни устни при момиченцата. За момиченцата не бях и чувала. Иначе проверявам редовно, не знам и аз точно какво, и почиствам с памуче след баня или голямо оакване. Изглежда ми наред всичко при нас. Дано и никой от вас да няма подобни проблеми. Praynig

И нашата госпожица основно спи навън, заспиза за 10 мин, след като излезем, и откарва по 2 часа и половина, три. Мен така ме устройва де Mr. Green. Е, малко ми доскучава от врем на време, ама чета си книжка, телефонирам... От тичане след мъниците няма да се отървем, рано или късно на всеки ще му дойде ред.  
Вчера за пръв път реших да я пусна навън и естествено, въпреки усилията ми, успя почти да се извъргаля.  Rolling Eyes Ходи, ходи, като я държа за ръцете и като вкъщи рязко решава да лази... Явно ще трябва да попретръпна малко, то без цапане няма да се мине, ама толкова е мръсно па наш'те градинки... newsm78

Биби, удържаме фронта да не си отворим подаръка от Леа, даже съм го оставила да си седи при бабата, че техния адрес бяхме дали. И всички минават и питат "Ама какво е това? Е, няма ли да го отворите?" Laughing

Дано всички дечица да са здравички за рождените си дни и въобще вън болестите от наш'та тема!
Хубав ден ви желая!  bouquet

# 620
  • Варна
Честито на всички рожденици, именици и всеки, който има повод!   Hug

Имам и едно питане към кърмачките. Марк много шава като го кърмя. Аз лежа по гръб, а той се разхожда по корема ми и сменя гърдите постоянно. Научи се вече и сам си дига блузата и сутиена.От вчера пък иска да го кърмя прав. Аз седнала и леко наведена, а той прав. В повече ми идват тези упражнения, а не искам да отбивам. Някакви идеи  Thinking.
Иветка, който е видял Страшко как суче вкъщи се пръска от смях. Прав, седнал, най-често надупен, и постоянно прави нещо, не може просто да застане мирно и да се наяде. И все нещо си приказва. Често се случва и да ме одраска яко със зъби, защото си сменя позициите постоянно, а гърдата не я пуска изобщо. А когато сме навън суче мирно, само главата си върти постоянно да оглежда кой говори, кой минава. В такива случаи просто си слагам ръката на гърдата, че ми писна да свалям и вдигам блузата нон стоп.

# 621
Мамита, някоя от вас беше показала едно люлеещо конче за 2-3 деца,на каква цена са горе долу за 2 деца?(дали се обясних добре newsm78 ) обмислям да купя на малката з 1я рожден ден такова да се люлят с приятелчета като ни идват на гости! тъй като нямам идея какво да си избера да ни купят и какво ние се чудя,но го мернях някъде тук и ми се видя интересно!

# 622
Мамита, някоя от вас беше показала едно люлеещо конче за 2-3 деца,на каква цена са горе долу за 2 деца?

Биби показа снимки  Hug

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ!!!!!!!

# 623
  • последна надежда
Галя, Данче  Hug Ще му свиквам на маймунчето.

Марк загуби шансове за ясла. Много назад изпадна в списъка с чакащи  Sad. Не намерих и кой да ме осигурява фиктивно, за да взимам майчинство и втората година и ми е едно криво  Cry...

Люлеещите се  кончета съм ги виждала в Джъмбо и Комсед, но не обърнах внимание на цената.

# 624
Здравейтеее  Grinning
Честити ни рожденици от миналите дни и днес. Да са ни живи и здрави и много палави деца
sparkling eyes, купихме на Яни подобно http://www.comsed.net/search/images.php?id=32675&nimg=301007a.jpg&count=1 Малко по- голямо и е куче. Стуваше ни 27лв. Видях вчера в подобно в Кауфланд за 20лв. А двойните в Джъмбо са 37лв ,в Комсед 53лв /еднакви модели/. Съветвам те като купувате първо да сложите Дари на люлката, че Яни щеше да се обърне с тоя охльов.
Марини  Hug Дано оздравее Теа до събота. Купон я чака Peace Питай педиатъра ви, дали не може да и давате някакви витамини за подсилване на имунната и система. Една приятелка дава на нейното детенце, а то е на 10мес.
Не мога да се включа по дискутираните теми, че не съм ви чела. Нямате изчитане.
Ние по- цял ден сме навън. Днес проряза 7 зъб. Сега ще видя голям зор 2-3 дена докато прореже целия.
Ивета  Hug

# 625
Честити Рожденници на вси4ки де4ица  днес!!!!!
4естит Имен Ден и на вси4ки празнуващи днес!
Много са сладки тези люлеещи кон4ета ,ку4ета и подобни  Hug
Ивеета ,как може да изпаднете от списъка ,като сте по райони !?а като ги гледаш сама децата нямаш ли някакви привилегии?...
Ние сме добре ина4е,с малки изклю4ения 4е Ивето е доста кисела тези дни,пак зъби никнат и направо ми се изправи косата  #Crazy ходим на люлките ,водя я на плей групи,излизаме с приятелки,които са свободни  и така,гледам да се срещаме пове4е с деца ,да има разнообразие Hug
Лека ве4ер на вси4ки ! Hug Heart Eyes

# 626
момичета да споделя един изпитан от мен вчера лек за ХРЕМА!!!

цяла седмица галито е с ужасна хрема. Стеримар, Виброцил, Колангол.....дърпане на секрети, направо беше ужас. Детето изпадаше чак в изтерия като ме видеше и знаеше, че ще го мъча пак...

вчера една позната ми каза един бабин лек.

в една купичка кипнах в малко вода :  лайка, щипка сода, щипка сол,  1 к.л. мед /в микровълновата/, после прецедих и като изстина му капнах 2 пъти. само след 30 минути вече не му течеше носа. от цяла седмица за първи път детето спа без да ми се буди цяла нощ.

дано помогне и на други подсмърчащи мишоци

# 627
  • София
 Или_, Честит рожден ден на Емил да ти е здрав и щастлив, много игрив и усмихнат!!!
Честит рожден ден и на Самуил на steliuha!

alex_shu - страхотна торта!
Марини, дано се оправите до  РД  Hug
Али вече две нощи не спи, направо не знам къде съм  Shocked Сега ще я приспя и ще се паркирам с нея  Mr. Green

# 628
Мами,
ние мислим да се запишем на това: http://www.rabotilnicata.com/public/
споделям го, че ми се струва интересно
Ивчо танцува на всичко с ритъм (за разлика от майка си дето един такт не може да уцели :Р ) и се надявам да се забавлява.

Мисля, че открих от какво ни е хремата  ooooh!. Като се затопли времето реших да махаме спалния чувал. Оказа се, че всеки път като му вляза в стаята - той отвит  doh doh doh. Сега спинка гол в чувала и хремата е овладяна.

И ще ви призная нещо да се посмеете   Crazy: Детето всеки ден си заспиваше точно в осем  . Ако го оставим до по-късно, ставаше страшно. Реших да го понаместя по новото време...и вчера какво се оказа? Объркала съм посоката smile3537smile3537smile3537. Заспахме чак в 10!

# 629
Искам много ,много да благодаря за хубавата изненада  Hug Hug Hug Днес Марти получи първият си подарък за рожденният си ден .С голям интерес мама го отвори а Марти с голям итерес играе  Heart Eyes Ето го с играчката

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 16:49 от navail

Общи условия

Активация на акаунт