Предпазване от бременност ... съвети.

• 8 488
  • 83
  •   1
Отговори
# 15
  • Насред хаоса
А, миткосвам аз ... На компютъра, ама по работа.  Close
Пък и татювците нещо ич ги няма напоследък ...  Rolling Eyes

# 16
Хванала ги е пролетната умора и са се отдали на релакс Joy

# 17
  • Насред хаоса
Да, бе, пролетна умора!  Outta Joint Хванало ги е пролетното разгонване ...  Mr. Green

# 18
Да, бе, пролетна умора!  Outta Joint Хванало ги е пролетното разгонване ...  Mr. Green

Друго си е разбирачката... Party

# 19
  • Не от София.
Презервативът не е на 100 % сигурно средство, но е за предпочитане през разните му хапчета, спирали и други боклуци, които тя да вкарва в организма си. Аз съм ползвала спирала след раждането на децата и си докарах някой и друг проблем, така че не е за предпочитане.
А къде забравихте пластирите?!Не знам нещо по-ефикасно от тях.Единствената им грижа и на двамата е момата да си сменя пластира на седмицата веднъж.Всичко друго е на шест-без прекъснати полови актове..без презервативи разни.

# 20
  • Насред хаоса

Друго си е разбирачката... Party
Ма разбира се! Друго си е да съдиш по себе си ...  Mr. Green Joy Joy

# 21
Презервативът не е на 100 % сигурно средство, но е за предпочитане през разните му хапчета, спирали и други боклуци, които тя да вкарва в организма си. Аз съм ползвала спирала след раждането на децата и си докарах някой и друг проблем, така че не е за предпочитане.
А къде забравихте пластирите?!Не знам нещо по-ефикасно от тях.Единствената им грижа и на двамата е момата да си сменя пластира на седмицата веднъж.Всичко друго е на шест-без прекъснати полови актове..без презервативи разни.

Tука съм много съгласен ама след по-дълга употреба при някои мацки почват да дават странични ефекти като обриви,омазняване на кожа и т.н....Иначе са най-голямата благина bowuu

# 22
  • Не от София.
.....Иначе са най-голямата благина bowuu
Ей тука сте на едно мнение с половинката  Joy
Ползвам ги от година-година и половина..странични ефекти засега-йок..само благинките ползваме  Peace

# 23
Дайте малко повече инфо. PraynigПо-надеждни ли са от презервативите?

# 24
Дайте малко повече инфо. PraynigПо-надеждни ли са от презервативите?

Много ясно...С месеци съм се възползвал от системата - е родихме се!!! За мацката има некои неудобства ако  лепенката е на видно мяста да отговаря на галфонски въпроси от сорта на "Тва лепенска за отслабване ли е?" или "Цигарите ли се опитваш да откажеш?" ама това се преживява... ooooh! Tired

# 25
Много сте лаконични.Нищо не съм чувала за тия пластири.Аз съм на 2 в 1-презервативи и хапчета.И с двете свикнахме.Сега тия пластири са нещо ново за мен.

# 26
Много сте лаконични.Нищо не съм чувала за тия пластири.Аз съм на 2 в 1-презервативи и хапчета.И с двете свикнахме.Сега тия пластири са нещо ново за мен.

Иди в близката фармация и питай за лепенки "Евра".Струват некъде 22кинта ама за прехода там как става хавата се консултирай с женски врач, да не земете да предобрите тактиката. Crossing Arms

# 27
  • Не от София.
Много ясно...С месеци съм се възползвал от системата - е родихме се!!! За мацката има некои неудобства ако  лепенката е на видно мяста да отговаря на галфонски въпроси от сорта на "Тва лепенска за отслабване ли е?" или "Цигарите ли се опитваш да откажеш?" ама това се преживява... ooooh! Tired
Ахааа....точно това са въпросите  Joy
Реших ги лесно-зимата пластирите са ми на рамото,а лятото на...ами...на задните части горе-долу  Embarassed
Естел,пластирите се наричат "Евра",както ти е писал Девиатор,по 3 броя са в опаковка.Избираш си ден от седмицата,в който да ги подменяш.При мен е всяка сряда-три сряди подред сменям,четвъртата сряда си без пластир и тази същата седмица ти идва цикъла.При мен действат безотказно вече към година и половина.Ако искаш по-подробно инфо,пиши ми на лични  Peace
Да не забравя,че не се пазите по никакъв друг начин-единствено сменяш пластирите и това е!!

# 28
Е добре де с какво този пластир е по-добър от хапчето? Пак бъркане в хормоните на жената  newsm78

А това го пише в листовката на пластирите:
Цитат
Няма данни, сочещи, че EVRA в някакво отношение е по-безопасен от противозачатъчното хапче.
...
Тъй като EVRA трансдермален пластир съдържа хормони, подобни на използваните в контрацептивните хапчета, много вероятно е те да носят същия здравен риск. Всички комбинирани хормонални контрацептиви носят рискове...

http://apteka.framar.bg/01000233/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B0-%D0%BF … %B8%D1%80%D0%B8-3

newsm78

# 29
  • Насред хаоса
Ха, пак тъпкан с хормони боклук!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт