Предпазване от бременност ... съвети.

• 8 489
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
Абе масажи, масажи ама два дена без масаж и айдеее търси ги къде са. Confused Joy

# 76
  • Не от София.
Моят гинеколог е и мамолог,та поне знае какво изписва и къде за какво да гледа
Признавам си,4е за пръв път ги 4увам тея пластири.Ще го питам следващият път....
Ще те замоля като го питаш,да споделиш тук,щото ми е интересно да чуя и друго мнение за пластирите....
Естествено,ако ти е удобно  Peace

# 77
  • Не от София.
Абе масажи, масажи ама два дена без масаж и айдеее търси ги къде са. Confused Joy
Е то пък вие искате хем да сте слаби,хем с големи....  Rolling Eyes Ми не става..тука и La Sombrata няма как да помогне!  Naughty

# 78
  • Насред хаоса
Е то пък вие искате хем да сте слаби,хем с големи....  Rolling Eyes Ми не става..тука и La Sombrata няма как да помогне!  Naughty
Що бе, няма да се предавам сега. С внушение тогава.  Joy Mr. Green

# 79
# 80
Някой вече предложи ли аспирин?

# 81
  • Насред хаоса
Стига с тоя аспирин, бе, язва ще си докарате. По-хубаво лимонадка или биричка  - както беше в оня виц - не преди или след секс, а вместо.  Mr. Green

# 82
Рецепта за остра настинка , необходими материали:
1.Пакетче черен пиперна зърна.
2.Чужда жена/мъж.
Начин на употреба: Пакетчето се поставя на корема на болния и се затиска с, хм , чуждото тяло докато не стане млян черен пипер.
Гарантирано действа.
За предпазване от забременяване пакетчето се перфорира и поставя, между ,хм, малко по- високо от колената и се стиска.
Ако все пак някой пробие защитата ,на дамата желанието ще е трансформирано....
Експериментирайте на воля!

# 83
Aз карам само на ябълки,че от черният пипер мноУ кихам Peace
п.с. кихнах дори само при мисълта за него Joy

Общи условия

Активация на акаунт