Предпазване от бременност ... съвети.

• 8 485
  • 83
  •   1
Отговори
# 30
  • Не от София.
Ха, пак тъпкан с хормони боклук!  Crossing Arms
Хормони-нехормони,ама те спасява от нахлузване на презерватива баш в сюблимния момент или пък пиенето ежедневно,по час на хапче и А си го изтървала,А...
Другия плюс на пластирите е,че се абсорбират директно в кръвта,т.е. не увреждат черен дроб.Още-препоръчват се при жени с поликистозни яйчници и са превенция срещу рак на шийката на матката.
Всяка да си пита гинекологът,моят ги препоръча много горещо и сме му изключително благодарни на този етап  Heart Eyes

# 31
Аз явно не обичам достатъчно мъжа ми щом ползваме презерватив  Rolling Eyes Аз лично съм категорична що се отнася за хормонални "боклуци" (цитирам Ла Сомбра) и слава богу мъжа ми е съгласен с мен...

А пък ако много му пречеше презерватива, защо аз да те тъпча с боклуци? Ако му е кофти да се пазим така да предприеме нещо върху себе си... на мен презерватива не ми пречи... Защо все жената да отнася...

# 32
  • Не от София.
Аз явно не обичам достатъчно мъжа ми щом ползваме презерватив  Rolling Eyes
Това кой и къде го каза  newsm78
За мен лично презервативът е боклук,ама не правя генерални изводи като горния от това  Stop

# 33
За мен лично презервативът е боклук,ама не правя генерални изводи като горния от това  Stop

И то голям...Баси преебавката дето е.Ама тука пак почва мерене кой е по-преебан...Хормони,хормони...ама като се сдере шлифера и не го усетиш после като стане белята...Или па ако го усетиш да не мислите че там разните му Ескапели и т.н. са на "чиста билкова основа" ooooh!

# 34
  • Насред хаоса
Всичко е на хормонална основа. Затова и аз никога не съм пила хапчета, няма и да пия. И що пък все за сметка на женския организъм да е всичко? Бръкнеш ли веднъж в тия хормони, няма оправия после.  Да не говоря пък за спиралите - откачих, докато се разбра има ли ми нещо или не. Затова, преебавка или не, презервативът си остава класика. Пък хем и от болести предпазва.  Mr. Green

# 35
Много ми е интересно колко точно презерватива са ви се раздирали  Rolling Eyes На нас за толкова години нито веднъж не ни се е случило... Така говорите все едно всеки втори презерватив се "раздира". И да тези хапчета "за след секс" са бъкани с хормони, но не се взимат системно... не си ги вкарва жената ежедневно в организма.

Просто си мисля, че дори тази тема да е пързалка, утре някоя 15 годишна ще я прочета и ще си каже... ехеее супер ето го моето хапче/пластир и какъвто е контрола по аптеките и както "не" се продават лекарства без рецепта ще си обърка хормоните яката...

Аз съм пример как треньора ми по плуване можеше да ми нанесе ужасни повреди. Добре, че организма ми е чувствителен към всякакви намеси и "витамини". Понеже съм тренирала плуване по едно време треньора ни даваше "витамини", след които започна да ми идва на 10-14 дена. изследвания с отвратително високи нива на тестостерон (добре, че тези от тези "витамини" съм взимала само 2-3 пъти), а последствията от тях ги лекувах над 3 години. Всяка хормонална намеса не е шега работа.

Иначе всеки един от нас е достатъчно голям да прецени как да се предпазва Simple Smile Не целя по никакъв начин да убедя някого, че нашия начин е по-добър или че чуждия е по-лош. Всеки сам си избира все пак  Peace

# 36
  • Насред хаоса

Просто си мисля, че дори тази тема да е пързалка, утре някоя 15 годишна ще я прочета и ще си каже... ехеее супер ето го моето хапче/пластир и какъвто е контрола по аптеките и както "не" се продават лекарства без рецепта ще си обърка хормоните яката...

И не само хормоните. Ще забрави, че презервативът има и друга цел освен предпазването от забременяване. А на фона на предаваните по полов път болести бременността дори си е за предпочитане ...

# 37

И не само хормоните. Ще забрави, че презервативът има и друга цел освен предпазването от забременяване. А на фона на предаваните по полов път болести бременността дори си е за предпочитане ...

Да, наистина единствено презерватива би могъл да предпази от полово предаваните болести, е и въздържанието  Mr. Green

# 38
И що пък все за сметка на женския организъм да е всичко?

А що па да  е за сметка на мъжкия оргазъм,а? #2gunfire Да не говорим за купищата тъпи ситуации в които може да изпаднеш докато инсталираш тоя уред.

Цитат
Много ми е интересно колко точно презерватива са ви се раздирали

Ми мноо зависи как те "пЕре кангото" и какви точно ползвате..Аз с тия неща компромиси не правя от гледна точка на цени, но пък много обичам да тествам и където отиде в чуждоземия си зимам за проба.От немските да речем съм суперразочарован, ама британските да речем се оказаха доооооста удобни.
Иначе ми се е случвало бая често да скинем чадъро,ама тва е сигур щото унузгам като жУвотно. Лично според мен е тва е топ капута на всички времена:

Цитат
Да, наистина единствено презерватива би могъл да предпази от полово предаваните болести, е и въздържанието
Не, душа...Ако си тъп и тва не може да те спаси, така че най-доброто предпазно средство е акъла. newsm78

# 39
  • Насред хаоса

А що па да  е за сметка на мъжкия оргазъм,а? #2gunfire Да не говорим за купищата тъпи ситуации в които може да изпаднеш докато инсталираш тоя уред.

Joy Mr. Green Ние не гледаме, де. Правим се, че не виждаме Mr. Green
Сега сериозно - нали знаеш, че няма противозачатъчни за мъже? Поне доскоро нямаше. Така че не ви се налага да си блъскате в организма всякакви боклуци на хормонална основа, които объркват изцяло хормоните. Освен това и черният дроб страда, и до рак се стига. Така че нищо не е за сметка на вашия организъм.  Wink Освен неудобството от инсталацията на уреда.

# 40
  • Не от София.
Вие пък сега я захванахте-моя сметка,негова сметка.Тук сме НИЕ!Заедно решаваме...и щом пък като толкова години съм мъчила половинката с прекъснат полов акт /пфу!!/...сега пък е честно аз да поема "щафетата".
А пък 15-годишните да си опичат акъла,няма да ги мисля и тях сега...аз съм с постоянен партньор и пластира ме удовлетворява на 100%  Peace

# 41
  • Насред хаоса
То не става въпрос за нечия сметка, а за сметка на нечие здраве. И в повечето случаи жените са потърпевшите.

# 42

Аз зат'ва участвам в инсталирането  Joy
Иначе за нас най-добрите са едни за 30 ст. бройката, понеже съм чувствителна  Sunglasses  Ми така е през какви ли не минахме, какво ли не пробвахме не та не... МъжО все се майтапи с мен, че се грижа за семейния бюджет.  Mr. Green

Иначе при постоянни партьори е така, те заедно решават, кое е най-добре за тях. Съгласна съм и затова не надничам под чуждите чаршафи... ама понеже темата беше така зададена, затова.  Peace

# 43
  • Не от София.
То не става въпрос за нечия сметка, а за сметка на нечие здраве. И в повечето случаи жените са потърпевшите.
И прекъснатия акт е вреден за мъжете-научно е доказано  Crossing Arms
Пък презервативите увреждат психичното здраве и на двамата  Crossing Arms
Дайте сега да спрем секса изобщо...и да си ходим неувредени и нещастни  Rolling Eyes

# 44
  • Насред хаоса
И прекъснатия акт е вреден за мъжете-научно е доказано  Crossing Arms

Joy Да, но не е химически коктейл. Разликата е огромна.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт