Предпазване от бременност ... съвети.

• 8 501
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
  • Не от София.
Доколкото разбрах от ползващите ги и пишещи тук предимството е, че ги сменяш веднъж седмично и не мислиш всеки ден дали си си взел хапчето  newsm78
И не само-писах по-горе,че на мен лично ми ги изписаха,защото имах поликистозни яйчници...доста често пиех разни гадни хапчета,за да се изчиствам периодично...С тези пластири киста не ми се е появила повече.
И бил превенция срещу рак на шийката на матката...
Еми,наистина мисля,че е доста добро попадение. Wink

# 61
  • София
Аз искам да обърна внимание на още един аспект на хормоналните контрацептиви, доста често се пропуска от гинеколозите, а е задължително при изписването на хормонален контрацептив да се направи и консултация с мамолог. Именно, поради прекомерното и бих казала безразборно изписване на противозачатъчни хапчета в последните години има бум в рака на гърдата. Мамологът, при когото случайно попаднах на профилактичен преглед - това му е първия въпрос - приема ли се хормонален препарат и ако да какъв. Факт е, че тези хормони, освен че предпазват от нежелана бременност, имат и много негативни последствия върху млечните жлези. Не искам да стряскам никого, но ако поне една от дамите посети мамолог, значи поста ми е бил полезен!   bouquet

# 62
  • Насред хаоса
Аз искам да обърна внимание на още един аспект на хормоналните контрацептиви, доста често се пропуска от гинеколозите, а е задължително при изписването на хормонален контрацептив да се направи и консултация с мамолог. Именно, поради прекомерното и бих казала безразборно изписване на противозачатъчни хапчета в последните години има бум в рака на гърдата. Мамологът, при когото случайно попаднах на профилактичен преглед - това му е първия въпрос - приема ли се хормонален препарат и ако да какъв. Факт е, че тези хормони, освен че предпазват от нежелана бременност, имат и много негативни последствия върху млечните жлези. Не искам да стряскам никого, но ако поне една от дамите посети мамолог, значи поста ми е бил полезен!   bouquet
Това е много вярно. Неслучайно на запад, където жените масово се тъпчат с противозачатъчни, има голям брой заболели от рак на гърдата. Гледала съм документални филми по темата.

# 63
Не са по-безвредни лепенките (по-удобни са само), бях чела някакво изследване, че с тях концентрацията на хормоните в кръвта която се получава е по-висока, отколкото при хапчетата, които са много по-прецизно дозирани.
И аз съм много резервирана към хормоналните препарати и не ползвам.
Стандарта за мамографските прегледи до 35 г. е на 2 години, при вземащи хапчета на 6 месеца.

# 64
Аааа да...забравих да кажа за другия бонус от "Евра"-та.Циците се уголемяват до пръсване.Йес!!! Party Party Party Party Party

# 65
Хахахахахха, за мен за тогава изцяло противопоказни  Laughing След използването им като стана на 80 няма да си ги загащвам, а ще ги настъпвам  hahaha
Една приятелка е на хапчета, защото цитирам: "Циците ми ще се пръснат, изчиства ми се лицето и не ме боли при цикъл".... е след това лежа с флеботромбоза, като тромба й е огромен и е в крака покрай слабините Sad За малко са щели да я изпуснат Sad Докторите са казали, че най-вероятно е от хапчетата. Това е първото, което са я питали  Rolling Eyes А след това дали си е правила антицелулитни процедури ( но тя е кожа и кости и такова не е практикувала).

# 66
# 67
  • Не от София.
Уффф....започна се!  Rolling Eyes
Масовата психоза при нещо ново..хеле пък и като има кой да го похвали  Whistling
И с хапчетата беше същото.

# 68
  • София
Хахахахахха, за мен за тогава изцяло противопоказни  Laughing След използването им като стана на 80 няма да си ги загащвам, а ще ги настъпвам  hahaha
Една приятелка е на хапчета, защото цитирам: "Циците ми ще се пръснат, изчиства ми се лицето и не ме боли при цикъл".... е след това лежа с флеботромбоза, като тромба й е огромен и е в крака покрай слабините Sad За малко са щели да я изпуснат Sad Докторите са казали, че най-вероятно е от хапчетата. Това е първото, което са я питали  Rolling Eyes А след това дали си е правила антицелулитни процедури ( но тя е кожа и кости и такова не е практикувала).

аз също почнах хапчетата, за да се избавя от пуберското лице, след като опитах какво ли не. това се оказа единственото решение за лицето ми след всякакви хапчета на билкова основа, антибиотици, лазерни лечение, че даже и химически пилинг. вярно преди цикъл пак се опъпчвам, но е временно и няма нищо общо с преди. а колкото до тромба - принципно на упътването си пише, че не се препоръчва да се пуши, докато се пият хапчетата точно защото могат да доведат до този проблем, особено при жени над 35 години.

# 69
Е тя е на 25 и пропуши след здравословните проблеми.

Аз все пак си мисля, че всичките му там "вредители", спомагат за отключването на здравословни проблеми, към които сме предразположени, а не те да ни ги създават  Rolling Eyes

# 70
Аз пия хапчета и циците ми не пораснаха всъщност не се и появиха. Joy
Ако знаете начин за увеличаване освен платири Евра и силиконови импланти споделете! Praynig

# 71
  • Не от София.
Ако знаете начин за увеличаване освен платири Евра и силиконови импланти споделете! Praynig
La Sombraaaaaaaaaaaaaaa  ............  Laughing
Викат теееееее......  Joy

# 72
Да пия хап4ета е единственият на4ин да се избавя от кистите ooooh! не пия ли хайде пак на ново старата песен.
Моят гинеколог е и мамолог,та поне знае какво изписва и къде за какво да гледа
Признавам си,4е за пръв път ги 4увам тея пластири.Ще го питам следващият път,4е пак казвам хаповете не ги пия за предпазване.
Тоз аФтор се не вясна втори път в темата newsm78 Да не е приФанала приятелката ве4е

# 73
  • Насред хаоса
Тук бре!  Laughing
Повечко масажи.  Mr. Green Mr. Green Joy

# 74
  • Не от София.
Тук бре!  Laughing
Повечко масажи.  Mr. Green Mr. Green Joy
Мерси за квалитетния съвет  Laughing Хубу,че половинката е яка в ръцете....трябва яко да се масажира,нъл тъй?!  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт