Последно мечтах ....

• 3 898
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Мечтая си един ден да се снимам на Луната на фона на Земята. Мечтайте и дерзайте мили хора.
Честит празник мили дами Wink  Бъдете красиви като пролетта!  Бъдете нежни като вечерта!  Бъдете горди от това, че носите името ЖЕНА!

# 31
  • Пловдив
Мечтая за морето и за една екскурзия до Истанбул  Heart Eyes

# 32
Кога за последно мечтахте......
Аз ей сега ........ http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=20&oid=12300&galid=44192

И за Бразилия съм мечтала, но може би не по време на Карнавала. От блъсканица и тълпа едва ли ще успея да видя и усетя нещо.

# 33
Мечти нямам,имам цели.

# 34
За Италия.  Laughing

# 35
"За да се сбъдват мечтите ти, трябва да мечтаеш" - това е нещо като мой девиз и го спазвам безпрекословно. Мечтая постоянно, за какво ли не. До сега винаги съм сбъдвала мечтите си, колкото и невъзможни да си ми изглеждали... Така че продължавам в пълна сила да мечтая и да реализирам мечти Mr. Green

# 36
Мечтите ме държат жива мен....Отчайвам се понякога, но започвам отново да мечтая и живвам Wink
За какво мечтая сега няма да ви кажа Mr. Green

# 37
Постоянно си мечтая  Party Харесва ми, сбъдва се една мечта, след нея идва нова...  Heart Eyes

# 38
Италия не е най добрата мечта, но като идеш ще видиш, пожелавам ти да ти се сбъдне !!!!  Peace
Честит 8-ми Март Вики... пожелавам ти всички мечти да ти се сбъднат!!!!  Hug    bouquet

# 39
  • София
Италия не е най добрата мечта, но като идеш ще видиш, пожелавам ти да ти се сбъдне !!!!  Peace
Joy
За сефте прочитам някой да оспорва нечия мечта. Много умно.

Аз също мечтая за Италия.
Също и за Испания, в частност Барселона.
Пък може и Португалия да ми се усмихне някога.

Всъщност в момента най-голямата ми мечта е свързана с моята най-близка приятелка. Искам тя да осъществи мечтата си да има бебе  Heart Eyes

# 40
  • Талант на 2012,2013 г.
Мечтая си...

За страшно много и красиви неща. Ако поне едно се сбъдне ще бъда доволна. Rolling Eyes

# 41
Кога? Днес, вчера, онзи ден...
Мечтая си за всякакви неща - дребни, по-мащабни,  лични, обществено полезни, всякакви...
Дори не мога да си представя, че има хора които не мечтаят.

# 42
Честит 8-ми Март Вики... пожелавам ти всички мечти да ти се сбъднат!!!!  Hug    bouquet

Еее, Соте, недей така де...това ми е само днешната мечта, утре със сигурност ще е друга. Joy
Ще отида при първа възможност.  Laughing

Благодаря за пожеланията!  Hug
Много те харесвам, но ти си го знаеш. Laughing Hug

# 43
Постоянно мечтая...сбъдвам мечтата и продължавам с нова

# 44
И аз не знам вече ... Мечтая си за спокойствие . Мечтая си да отида и до Тибет ... пак , за да търся спокойствие .
Досега всичките ми мечти са се сбъдвали , колкото и невероятно да е изглеждало , но за съжаление в последно време съм се повредила и аз и не мога да мечтая така както преди  Confused
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт