Последно мечтах ....

• 3 901
  • 71
  •   1
Отговори
# 15
Аз винаги си мечтая за здраве
...иначе вчера много си мечтах за една бира по време на работа ...
Днес ти е позволено Мъсти....така че Честит празник и наздраве!!!!!   bouquet

Аз пък се размечтах вече да съм у реката... с бира в ръката!!!!! Mr. Green

Бъди здрава Мъсти!!!!  bouquet

# 16
И аз си мечтая за морето........и все да е лято.

# 17
Последно се размечтах, като гледах снимките на мой приятел във фейса от едни острови. Мислех си, какво ли е да живееш там, да е винаги топло, чисто и красиво. Направо се бях отнесла. Наложи се, сама да се свалям на земята, припомняйки си, че е земетръсна зона, за да се върна в реалността. Crazy

Сега сведох мечтите си до това да се стопли времето и да сме здрави, че напоследък все боледуваме.

# 18
Последно мечтах кога или за какво?
"Когато" е снощи, а "за каквото" - мое си е, не си го споделям, поне не тук.
Тази заран нямах време за помечтаване ...

# 19
  • София
Пак се размечтах. Да работя...

# 20
Соте, благодаря, трогната съм  Hug
Сега пък се размечтах на работното място да мога да си пийвам по биричка с колегата...ех колегата  Flutter

# 21
ЧЕСТИТ 8 МАРТ !!!!

На този "стар", но "мъдър" празник нека всички ДАМИ да са много здрави, усмихнати, обичани и обичащи ! Нека всяка МАМА е винаги заредена положително и огрява цялото семейство със сияйна светлина за хубавите, истински неща !

ПРАЗНУВАЙТИ, с повод и без повод, правете любов, целувайте се ....... всички знаете как ...... кой забравил, кой уморен, кой пък вдъхновен ......

а НАЗДРАВЕ 

И НЕ ТЪРСЕТЕ ПОДАРЪЦИ, ТЪРСЕТЕ ОТНОШЕНИЕ !!!!

# 22
  • София
Мечтая за къща с двор, да ида до Ирландия, да станат децата ми хора....
Постоянно мечтая и фантазирам.....Това е жизнено важно за мен......

И да, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЦКИТЕ!!!

# 23
Мечтая за пътешествия. Мечтая да покажа света на децата си.

# 24
Сутринта, в рейса. За мои си неща.
Много ми е трудно да си представя (и дори ми става много тъжно, като се опитвам), че е възможно да има хора, чиято мисъл да е заета само и единствено с прагматичните неща от реалния свят...

# 25
Аз постоянно си мечтая.
Къде за неща, които са лесни, но просто нямам време...
Къде за по-сложни и по-трудно изпълними.
Но пък си знам, че рано или късно ще се изпълнят, оптимист съм Crazy

# 26
Постоянно, от как се зная.
Тази сутрин гледах хотели в Дубровник. Снощи четох енциклопедия на пътешественика, "прецапах" през Норвегия, Исландия, Байкал, Тибет /маршрут с автобус от Непал през Хималаите до Лхаса/, довечера съм на Ханой. 
Понякога си представям как децата слушат поне една вечер, как голямото сяда и си учи, а малкото вземе, че помълчи едно 15 минути и си поиграе само.

# 27
Снощи преди да заспя си мечтах да имам достатъчно място и възможности да си направя някой това ден. Помечтах и няколко килограма надолу де, признавам.

# 28
Всъщност това е единственото което правя, само мечтая  Confused

А нещата за които мечтая са толкова многобройни...

Мечтая си, за живот изпълнен с щастие, безкрайни разходки, безкрайни усмивки, истински приятели, прекрасни мигове...

Мечтая си да обиколя света, мечтая си да пренощувам под звездите, да имам смелостта да опитвам нови неща..

Мечтая си да имам финансовата възможност, да изпълня поне една малка част от всичко това.

# 29
Мечтая за здраве на децата ми и цялото ми семейство!
След това напролет съпружеското тяло само да не се отметне,ще ме учи да шофирам.Та и за това мечтая да стана добра шофьорка(нищо ,че имам книжка от 12 години)
Мечтая да посетя много красиви места по света Hug

Общи условия

Активация на акаунт