Последно мечтах ....

• 3 906
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
Постоянно мечтая.
за Него.
Но трябва да си намеря нови мечти - добре, че поне имам идеи..))

# 46
Не спирам да мечтая. Никога! Все си намирам за какво.

# 47
Аз също мечтая постоянно , но ми се иска да спра , защото понякога се вкарвам в такива филми , че после действителността ми е ужасно горчива и много боли , когато виждаш , че нещо ,което си искал толкова силно не става.Последно си мечтах за един човек и за това да спре да ми пука за глупости и за хорското мнение, за малко спокойствие , здраве и доза късмет.

# 48
Аз също мечтая постоянно , но ми се иска да спра , защото понякога се вкарвам в такива филми , че после действителността ми е ужасно горчива и много боли , когато виждаш , че нещо ,което си искал толкова силно не става.

И при мен го има този момент и затова се налага да си овладявам мечтите, колкото и грубо да звучи.

# 49
Често мечтая, за всякакви неща - от най-утопични до съвсем тривиални.
Искам световен мир и блаженство за всяко същество!  Peace
Искам доброто във всичките му форми и за хора и за всякаки други твари - чудя се дали е възможно, нали уж трябвало да има равновесие в природата...
Искам прекрасна голяма къща с огромен двор, даже парк, където да живея щастливо с всичките си любими същества. Чудя се дали е възможно в бг за хора различни от сенчести бизнесмени и други съмнителни елементи... За това почнах да мечтая за такава извън бг.
А иначе си мечтая и за една неустоима ароматна течност в шишенце, дето се казва Very Irresistible на Givenchy.
Ей сега не бих отказала и една биричка. Може би по обяд би било чудесна идея. Наздраве на компанията! beer
На скоро ми се случи такава ужасна случка, че доста време не ми се мечтаеше за абсолютно нищо. Учудващо обаче е на какво е способно времето...
Пожелавам на всички да преживеят и най-смелите си мечти още в този живот!
Трябва само малко да помечтаем.

# 50
Хубаво е да мечтаем Simple Smile Аз също постоянно мечтая

# 51
Каква чиста темичка станала! Личи си че сме все женички.

Едно време си мечтаех да ми е здраво момиченцето, само да нямаше СД, и си казвах че няма да има по-щастлива от мене.

Ето, сега ми е здраво момиченцето, просто не мога да се отпусна и да потъна в това щастие, толкова невъзможно невероятно ми е, че най-невъзможната ми мечта е сбъдната, не знам с какво заслужих. И просто не мога да му се отдам докрай на това щастие. 

Което ме навежда на мисълта, че трябва да се ВЪЗПИТАВАМЕ ДА БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ, да не ни е страх да му се отдаваме на щастието, постоянно да виждаме прекрасното около себе си, приказката, в която живеем.
И да, да се учим от дечицата, много. Тяхната всеизвираща радост от най-обикновените неща.

А сега най-голямата ми мечта, обобщено казано, е да закърпим поне дотолкова положението че да нямаме страха за насъщния, ето за това спокойствие си мечтая. Защото по-голяма тревога от това няма - за хиляди, за милиони хора.
И следващата стъпка - пътешествия по незнайни градове на Европата. И по диви места.

# 52
Когато научих, че много добри хора, с тежки и хуманни професии, работят почти денонощно.  Да можех, бих им осигурила финансова стабилност до дълбоки старини, или поне околосветско пътешествие.
Всеки ден мечтая, да са здрави всички, които обичам, и всички добри хора да са щастливи.

# 53
Мечтите са за да се сбъдват!Ако наистина искаме нещо силно и вярваме,и сме позитивни...то със сигурност ще се случи!Аз не спирам да мечтая!Благодаря на dealss за красивата темичка,която изпулни душата ми!  bouquet

# 54
Много смислена и хубава тема....!  newsm68

Последно мечтах... да си дойда в България и да прегърна майка и татко!   bouquet

# 55
За нещо ей такова си мечтах последно.

Но най-вече за едно такова нещо.

# 56
  • София
Oтдавна. Много отдавна.
Но пък ми се получи. Тогава.

# 57
Мечтая да не стана достатъчно досадна да убивам мечти, трудно е. В този форум рядко намирам мечтатели,  в живота също...
п.п. Мечтите са лични клишета, тъпи хрумвания, които е жизнено важно да преживееш.
п.п.п. Да наистина е жизнено важно да ги преживееш.
п.п.п.п. Много е трудно да си премълчиш, че си ги преживял.

# 58

Вчера се размечтах за нещо такова. Всъщност такъв красавец ми е мечта от 13 годишна, тъкмо решавам, че вече няма да мечтая за него и вземат, че пуснат нов модел и пак мечти.  Heart Eyes

# 59
да целуна моето слънце

Общи условия

Активация на акаунт