А на покривка ли се храните?

• 51 987
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 570
  • Far away from here...
Кошницата и раницата ми изглеждат практични - дори и да не ги напълня с китайски порцелан, поне за всяко нещо си има място, което е голямо удобство. На пикник така или иначе се носи багаж, намирам за добра идеята същият да е подреден, за да може по-лесно да се намира всичко. Peace

# 571
 А всъщност колко от вас реално ходят на пикник,и къде?  newsm78

# 572
Искаш да дойдеш и да ни го развалиш ли? Laughing

# 573
  • Варна
Всичко е пластмасария в тея кошници и раници и не тежи кой знае колко.
На пикник най-много тежи яденето и пиенето - и преди и след пикника.

# 574
Преди години, когато бях дете и после тийн, сме ходили на пикник в градските паркове - компания от родители и деца... Но тогава тревните площи не бяха застлани с килим от кучешки нечистотии.
Сега ходим на импровизирани пикници извън града - по поляни по път за някъде и подобни, но далеч не е пикник като пикник, т.е. да е планувано като такъв, по-скоро го наричам - бърза закуска сред природата Simple Smile

# 575
Искаш да дойдеш и да ни го развалиш ли? Laughing

Laughing Да,това ти се получи. Не,просто наистина се питам,след като обсъдихме кошниците за пикник,дали ако някой има такава,тя някога ще му влезе в употреба.

# 576
  • Far away from here...

В далечното минало ходехме доста - на пикник, за риба. Но аз живея в провинцията, в полите на Балкана, места за въпросните мероприятия има доста.
Сега, по стечение на обстоятелствата, съм преустановила подобни занимания. Ако ги подновя, раницата ми се вижда полезна придобивка и със сигурност ще влезе в употреба.

# 577
Нашата раница е подобна на тази, която показах на снимка. Препоръчах я, защото наистина е удобна. А знам, че е удобна, защото я нося на гърба си почти всяка седмица  Heart Eyes

# 578
  • град-държава

В сезона често си утройваме нещо като пикници- пусти плажове, миди на тенекия, някоя е друга рибка на жарта, диня изстудена в морето...супер неестетично- не разнасям кристални чаши(аз и нямам такива де) липсват и широкополи капели.   Mr. Green
Не разнасям кошници, имам една огромна брезентова чанта, в която нося някои небходими неща за целта и толкова.

# 579

"Реално" го правим рядко. Носим предимно пластмасови чинии и чаши и по някоя метална тавичка, джезве, тенджера големичка, скара - задължително, понякога и гърне за боб. Събираме се доста хора и се установяваме до река.

# 580
Постоянно ходим. Планинари сме. Пикникът, ако можем така да го наречем, е на поляните по балкана. И никога не бихме помъкнали кошница с тежки стъкларии и метални прибори. Особено от тези, които се носят в ръка. Пак- заради удобството.
На планина- като на планина- ходи се с раница, за да свободни ръцете. Има си кутии за храна и леки прибори. Важно е накрая всичко да се събере, за да можем после пак да ходим и да ни е чисто.

# 581
Сещам се за Чудомировия 'Излет'  Grinning

A аз за тази сцена от МадМен:) Сцена за Оскар. С внимение към 1:59

# 582

Диня, изстудена в морето?  Shocked не поема ли от солта, от фекалиите.
Ние дините си изстудямваме под чучура на естествена чешма.

# 583
    Хвърлих едно око през темата и видях, че пак някой се е прецакал да пусне снимки Joy
    На въпроса -  харесвам красиво подредена (или въобще подредена) маса, с всички необходими прибори, с декорация и украса от цветя. Това създава приятно настроение и атмосфера. Правя ли го - не. Храним се по най-вандалски начин, кой когато му се яде, с минимално разхвърляне на прибори и посуда, пред телевизора, аз и четейки книга.
   Самата мисъл, че всичко трябва да се сервира, отсервира, измие и подреди ме уморява, и ми идват наум хиляда други по-интересни неща за правене.
   По отношение на кошницата за пикник - тежка, неудобна и всичко това трябва да се мие. А хартиените или пластмасови съдове са шаренки и накрая ги изхвърляш.

# 584
Сещам се за Чудомировия 'Излет'  Grinning

A аз за тази сцена от МадМен:) Сцена за Оскар. С внимение към 1:59

То още на 1:40 мъжът си метна кутията от бира в храстите

Общи условия

Активация на акаунт