А на покривка ли се храните?

• 50 682
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 90
Най-практично е на вестник, накрая събираш на топка и хвърляш, не се налага да тръскаш трохи на хората по главите  Crossing Arms

# 91
  • София
у нас и найлон, ако мога да опъна под масата, ще е най-добре  Mr. Green
О, да. Аз, разбира се, съм перфектна, но децата ми - на кого ли са се метнали Mr. Green

Дренко, ти мъж нямаш ли си Grinning От метър и шейсе е малко трудно, да, но от метър и осемдесет идеално се тупа Flutter

# 92
  • София
А мен ме съсипва от комплекси. Чувствам се абсолютна мърла. Нямам покривка, нямам сребърни прибори, не си пера палтото след всяко носене, а лятото като сме на "свободен къмпинг" по гори и планини даже не се къпя по 3 пъти на ден (след което и не си втривам благоухания в косата и кожата, логично). Че и чиниите ги оставям за сутринта, ако ме мързи вечер да ги измия. И с ръце си ям като пич, и пускам мъжа си да излиза вечер без мен. Ще взема да си подам оставката.

Флипче, как мислиш, че се става ССФ - с каторжнически труд, тимуровско усърдие и мнооооого свободно време, отдадено на четките и парцалите.  Mr. Green
Аз в този форум разбрах, че по-голямо зло от градския гълъб няма, тъй де, направо Resident evil.  Mr. Green

Хм, мърли сме по-скоро тия с покривките. Шапка свалям на хората, които могат да се хранят акуратно, както казваше xenia и да имат нерви да чистят Peace у нас и найлон, ако мога да опъна под масата, ще е най-добре  Mr. Green

Малко офф, но не мога с умиление да отбележа великата тема за бишон фризе-то на xenia, както и споровете на тема кой колко качествени дрехи има, не помня в каква връзка беше, но пак за пране идеше реч.

# 93
ПОкривките кътаме за празници /ама не като днешния  Mr. Green/ и възрастни гости.
Инак мушамата с картинки върши чудесна работа в къща с деца- чисти се най- лесно, едно избърсване на трОхите и едно измиване с гъбката и айде- готово! Най- се котират животински мотиви.  Mr. Green
Прибори- ми нормално- вилици, лъжици, ножове, чинии- за всеки, въпрос на навик, мисля аз. И на удобство, че иначе се мажат много дребните, ако лапат с ръце.
Салфетки- винаги, пак от практичност- да се бършат пръстите там, не в дрехите и по мебелите. Последните трудно се чистят. Пусто му и удобство!
Вечеряме всинца, че е по- весело, да се видимЕ, да се поскараме или придобрим, кога е нужно.
Сервират Те, да си създават полезни навици. То се видЕ- ние сме по ползите у нас. Всеки си отнася посудата, когато е готов в кухнята. Не се чакам да се надигнем всички от масата, когато се храним вкъщи. Туй пък е в полза на душевнийот комфорт на домашните, който поражда едни чудесни домашни отношения.
Пак поради пустата практичност се храним само в трапезарията- че кой ще чисти по холове и спални? Там най- много по някой плод в купичка да се раздаде.

А ако ще е на покривка- то задължително бяла, колосана и с брюкселска дантела, на която си отиват сребърни прибори и китайски порцелан от времето на прочута династия. Тез играчки, последните, хлапетата у нас най- ги тачат! Обаче без иконом тази работа не чини ни грош.

Не е практично на вестник. У нас хартията и трОхите отиват в различни разпределеления. Събираме компост за двора на брат ми.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 12:31 от Judy

# 94

Дренко, ти мъж нямаш ли си Grinning От метър и шейсе е малко трудно, да, но от метър и осемдесет идеално се тупа Flutter
Joy
Верно, бе!

# 95
Лоши сте, а на Sedada все не и се получават темите както иска. Аз ако съм на нея, ще спра да пиша всеки път как искам да се развива темата и какво да се пише.
Щото то е ясно.

Иначе по темата - и ние се храним, да.

# 96
тя как иска?

# 97

Ми тя във всяка тема си казва, а пък в тая още в първия пост го е казала.

Тва щот веднъж пусна тема за еротика, а се оказа, че не всички разбират еротиката като нея.
Та право е момичето да си казва какво иска да прочете.
Дебело е подчертала да няма спам  Mr. Green

# 98
Аз не спамя. Отговарям на всеки въпрос!  Close

# 99
Да разшири заглавието тогава, щото кой ли чете първия пост.

# 100
Пък е и написала "без да срамите" - това ли да се чете като "без да спамите"?

Обаче ме загложди едно въпросче - сребърни прибори видях, наследствени
чинии видях, но прислужница, дето да сервира, за да е хептен като при бе-
лите хора -  не видях  newsm78

# 101
Пък е и написала "без да срамите" - това ли да се чете като "без да спамите"?

Може и "без да се срамите". Не казвайте, че не сте го чували и така. Ето, аз, да речем, хич не изпитвам такова чувство.   Simple Smile

За прислужниците- по- горе напомних, върви описаната тейбълка само в притурка с иконом. На нашия не му казваме "прислужник", много просташко ми звучи.

# 102
Ям на дивана пред телевизора.Това е предимството да живееш сам.

# 103
... Това е предимството да живееш сам.

Това не го разбрах  Rolling Eyes

# 104
Като си сам не се съобразяваш и си ядеш както ти е сладко.Гладен си-ядеш.Изобщо не ти пука за етикет,прибори и не знам какво.

Общи условия

Активация на акаунт