А на покривка ли се храните?

• 50 674
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 75
  • София, център
С пръсти на вилата яко се яде, особено пък ребърца на барбекюто, детето ръфа като куче, и после ходи да се бърше в кучето.

И аз обичам с пръсти да ям, много ми е вкусно.

# 76
Инди, подписът ти е сгрешен- 'демон твой съм и твой съм Бог' са думите на песента.

Аз редовно слагам тава с нещо на средата на масата, с една голяма лъжица вътре + отделни чинии. Всеки си слага колкото иска. Не знам дали е според етикета.

# 77
И ние ядем с пръсти.
А покривката хич не я приемам за символ или преиграване, основната й роля е практичността - масата ни е бяла, ако сме без покривка, значи след всяко ядене трябва да търкам като луда, много по-лесно е да се смотае в пералнята  Whistling

# 78
Уау, от какво си създавате спомени. Блазе ви. Ние пък винаги, даже и когато
имаме гости, всичко слагаме на масата и всеки си сипва колкото и каквото ис-
ка. Няма сервиране, няма спомени. М-да.

# 79
  • София
Ох, това за уреда за събиране на трохи ме довърши Joy Наистина ли ви се струва толкова трудно да си изтръскаш покривката в мивката, 4е трябва уред да купувам или да я изтупам на терасата на съседа отдолу? Този форум понякога просто ме съсипва от хилеж Joy

# 80
  • София
Този форум понякога просто ме съсипва от хилеж Joy

А мен ме съсипва от комплекси. Чувствам се абсолютна мърла. Нямам покривка, нямам сребърни прибори, не си пера палтото след всяко носене, а лятото като сме на "свободен къмпинг" по гори и планини даже не се къпя по 3 пъти на ден (след което и не си втривам благоухания в косата и кожата, логично). Че и чиниите ги оставям за сутринта, ако ме мързи вечер да ги измия. И с ръце си ям като пич, и пускам мъжа си да излиза вечер без мен. Ще взема да си подам оставката.

# 81
недей, де, съвсем наред си си  Grinning

# 82
Флип, въпрос на еволюция Simple Smile. Значи ти е време да обърнеш внимание на темите
за мърлите, за тия, дето не обичат да готвят (май и отчетна си имат)... Ще го из-
растеш, вярвам в това. С най-добри чувства, разбира се  Hug

# 83
Флип, простено ти е. В началото всички се объркваме така- четеш, четеш, и постепенно ти се изгражда един многопластов образ, дето чисти, пере, готви и прави секс. С времето ще ги научиш- коя кариеристка, коя чистница, коя готвачка, коя любовница.

# 84
Ох, не за къпането, имайте милост!
Еее, белинда, на мен например, ми липсва сръчност при тупане в мивката, не всичко е лигня, било и в бг-мамма. Simple Smile

# 85
Хм, мърли сме по-скоро тия с покривките. Шапка свалям на хората, които могат да се хранят акуратно, както казваше xenia и да имат нерви да чистят Peace у нас и найлон, ако мога да опъна под масата, ще е най-добре  Mr. Green

# 86
На покривка се храним, да. Задължително египетски памук или средиземноморски лен /ама да е бран през високосна година!, че инак не е достатъчно мек/. Ако няма супник от китайски порцелан, прибор от камбоджанско сребро и сервитьор от смугло мускулесто естество, изобщо не припарвам до масата.  Crossing Arms

# 87
Направо върху масата не може никой да ме накара да ям.
Мърляво ми изглежда.
Има отчетна тема на мърлите ли?  Laughing

# 88
НСЧ, както казваше една съфорумка, откак си взехме куче, нямаме никакви проблеми с паднала храна под масата:) Като прахосмукачка изяжда всичко.

# 89
  • София
Флип, въпрос на еволюция Simple Smile. Значи ти е време да обърнеш внимание на темите
за мърлите, за тия, дето не обичат да готвят (май и отчетна си имат)... Ще го из-
растеш, вярвам в това. С най-добри чувства, разбира се  Hug

Да, ама аз обичам да готвя! Самочувствието ми все да се възстановява  Hug

Рокси, у нас пък котаракът изпълнява функциите на трохоуловител.

Общи условия

Активация на акаунт