А на покривка ли се храните?

• 52 157
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 105

Какво ще кажете? Не ви ли харесва?
Според мен много ще отива на сребърните ви свещици и прибори за хранене.  Laughing
Ако не харесвате среброто, то може да си купите и нещо подобно на това:

# 106
Супер е! Дай сега снимка на иконома в цял ръст!  Laughing

# 107
ама как тупа през балкона  Laughing

# 108
През балкона тупат мъжовете ви /таз дума тука я научих  bowuu/, Българки такива! Икономът работи с горните джаджи!

# 109

Не, на вестник.
Ядеш, сгъваш и мяташ в боклука.

# 110
Като си сам не се съобразяваш и си ядеш както ти е сладко.Гладен си-ядеш.Изобщо не ти пука за етикет,прибори и не знам какво.

Винаги е така - няма задължителни неща, сядаш, ако ти е приятно да бъдеш с тези хора.

А и хората харесват различни неща, чак пък етикет  Laughing никой не ни е вързал, но ни е приятно да седнем удобно, да си сипем по чаша вино и да си приказваме. Не си представям да се свивам по дивана, с едната ръка да крепя чинията, с другата чаша и да се чудя как да не мърдам, за да не излея всичко, дори и да съм сама, няма да седна там, детето ми яде навсякъде, и по пода, и на дивана, и на масата, и пред компютъра. На който където му е удобно Peace

# 111
Ето един Иконом.
http://bg.netlog.com/ikonom

Друго е иконом.Вторият работи с горните.

# 112
опиши ми твоя "уред" за събиране на трохи. Кърпичка или гъбата от мивката, леко мазничка или с веротото по нея? Мушамичката, протрита ли е от бърсане? Официална мушама имаш ли или делник, празник все на тази?

# 113
През балкона тупат мъжовете ви /таз дума тука я научих  bowuu/, Българки такива! Икономът работи с горните джаджи!

значи тоя отсреща дето тупа бил мъжа на комшийката, пък тя вика 'иконома е', лъжкиня  Crossing Arms

# 114
А, виж как я ФанАхме!
От нищо и никаква тема!

# 115
Не се сърди, човече,свиква се с времето.Чинията у лево,чашата у десно и дистанционното в ръката.С едната сменяш канала,с другата ядеш.После трохите ги набутваш под дивана и ни чул,ни видял. Wink

# 116
Супер е! Дай сега снимка на иконома в цял ръст!  Laughing

Моля   Hug

# 117
  • загубено
Не, на вестник.
Ядеш, сгъваш и мяташ в боклука.

Супер,само една поправка.
Мяташ през балкона,ай сега
после и боклук да изхвърлям Crossing Arms

# 118
Не се сърди, човече,свиква се с времето.Чинията у лево,чашата у десно и дистанционното в ръката.С едната сменяш канала,с другата ядеш.После трохите ги набутваш под дивана и ни чул,ни видял. Wink

А то и иначе е същото  Mr. Green
Подсети ме за един от любимите ми вицове Joy

Двама младежи отишли в Англия да берат ягоди, ама не знаели много английски. Наели си квартирка и хазяинът им казал да му се обадят, ако имат някакви проблеми. А те нали все пак били мъже, та не чистили много и след няколко месеца се завъдили мишки. Единият като по-отворен и знаещ 5 английски думи повече от другия, решил да се обади на хазяина:

Hello. Me Georgi.

- Hi, Georgi, how are you?

- Me Georgi, you know?

- Yeah yeah, I know.

- And Tom & Jerry, you know?

- Mm... Yes, I know.

- Jerry is here!

# 119
И още една поправка neraiida: имаме си една продрана мушамичка, ама нея си я пазим за отбрани гости.

Общи условия

Активация на акаунт