А на покривка ли се храните?

• 52 216
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 120
На покривка или  самостоятелна  стелка  - вечер си   вечеряме  заедно   задължително , през деня  ако сме си във къщи пак   сядаме заедно на масата  Simple Smile Hug

# 121
опиши ми твоя "уред" за събиране на трохи. Кърпичка или гъбата от мивката, леко мазничка или с веротото по нея? Мушамичката, протрита ли е от бърсане? Официална мушама имаш ли или делник, празник все на тази?
Не е протрита изобщо  Naughty
Икономът ми я сменя най-редовно с нова.
Днес ще го питам с какво я бърше, но се съмнявам да е с нещо мазно.  Wink
Да не би и ти да си решила да си купиш мушамичка, че проявяваш такъв огромен интерес към моята?  Joy

# 122
А, тоз е баш с маклото "и", BirdsFlu!
И у нас е топличко, заради децата.

# 123
  • Дива Индия
Ама нека кажа, че гювеча, дето ни го сервираха беше ей-така с тавата цопнат на масата и нямаше чиния за всеки да си сипе. Всеки получи вилица и половин салфетка. И т`ва е. Че как няма да си го спомням това преживяване?...

# 124
Ама нека кажа, че гювеча, дето ни го сервираха беше ей-така с тавата цопнат на масата и нямаше чиния за всеки да си сипе. Всеки получи вилица и половин салфетка. И т`ва е. Че как няма да си го спомням това преживяване?...

не го ли сложиха поне върху дъската за рязане на хляб?

# 125

Да не би и ти да си решила да си купиш мушамичка, че проявяваш такъв огромен интерес към моята?  Joy
И баба знае, че иконом и мушама не вървят заедно.
Питах, за да си представя по-добре, че мушама не сум виждала от ученическите бригади на сам.

# 126
Отделна трапезария нямаме, затова в кухнята, но абсолютно винаги в порцеланови чинии, с вилица и нож, на платнена покривка. Торбички, найлони и хартии по масата няма. Аз сервирам, мъжа ми ме гледа  Thinking Той си отсервира на себе си и на мен, ако съм приключила - понякога ми дърпа чинията докато още ям  Tired

# 127
  • загубено
И още една поправка neraiida: имаме си една продрана мушамичка, ама нея си я пазим за отбрани гости.

Аристократ си ти явно.
Ние на вестник.Само за гостите вадя
по нов.Тъй де,да не се излагаме.

# 128
Питах, за да си представя по-добре, че мушама не сум виждала от ученическите бригади на сам.

Съвсем под секрет мога да ти кажа, че в Готварския подфорум има тема "Ти какво сготви, снимай и покажи" (или нещо подобно беше), там доста мушамички с различни десенчета могат да се видят  Peace

# 129
Не се храня на покривка.
Храня се в леглото.  Joy

# 130

И баба знае, че иконом и мушама не вървят заедно.
Ела ми на гости и ще видиш, а и ще можеш лично да попиташ икономът с какво я почиства.  Hug

# 131
Не се храня на покривка.
Храня се в леглото.  Joy

Най-после някой да си признае  Joy

# 132
И аз не бях виждала мушама, но се продава.
Наскоро пред една железария в Гео Милев видях огромно руло с няколко вида мушами и различни десенчета - плодове, цветенца, зеленчук. Явно хората купуват, че и ползват.

Преди време, в зората на Демокрацията, дойдоха на мода по-модерни мушами - дантелена мушама, бели бяха. Отврат.

Храненето в леглото, добре подпрян с възглавници и друснати чинийки на удобна масичка, е един прекрасен мой спомен, но преди да се омъжа.
Масичката вече я ползвам единствено да плесна лаптопа отгоре. Че тогава хем лежиш, хем четеш.
Рахат.

# 133
Във  Бриколажа има  колкото и каквито  си искате  Simple Smile)) Hug

# 134
Във  Бриколажа има  колкото и каквито  си искате  Simple Smile)) Hug
П.П.  Мушами имам  предвит

Общи условия

Активация на акаунт