А на покривка ли се храните?

• 52 196
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
И на мушама / когато се храним в кухнята / и на покривка, когато е в хола; зимата сме в хола, защото кухнята мие много студена; иначе имам порцеланови и дуралексови сервизи и си ползвам:) вечер задължително сме всички на масата, сервирам , отсервирам, приятно ми е - гледам да е добре подредено; ами това е времето ни заедно

# 301
А, 'майтапа' смешен ли беше?  ooooh! Сигурно чувството ми за хумор се е повредило.

# 302
И ние сме на покривка. Не мога да се храня на мушама и тем подобните там покривала.  Naughty Прави ми кеф да си я изпера, изгладя и да се храня на покривка.   chef имам най-различни и си ги сменям най-редовно  bowuu Трябва да си правим удоволствието... Майка ми така ме научи, тя никога не ние хранила на мушама.

# 303
И ние сме на покривка. Не мога да се храня на мушама и тем подобните там покривала.  Naughty Прави ми кеф да си я изпера, изгладя и да се храня на покривка.   chef имам най-различни и си ги сменям най-редовно  bowuu Трябва да си правим удоволствието... Майка ми така ме научи, тя никога не ние хранила на мушама.
Трябвало и на малко граматика да те научи.

# 304
  • Пловдив
За какво давате 50лв точно? Ако просто си покажа масата натюр или трябва да отговаря на някакви условия? Петна по покривката заслужават ли 50лв?

# 305
За какво давате 50лв точно? Ако просто си покажа масата натюр или трябва да отговаря на някакви условия? Петна по покривката заслужават ли 50лв?

Форумка?! С петна по покривката?! Ако намериш такава, давам медал. 

# 306
  • Пловдив

Приемаш ли снимково доказателство с моя син? Simple Smile

http://media.snimka.bg/8213/022682223.jpg?r=0 - неделна закуска, по покривката има петна!!!!!
http://media.snimka.bg/8213/022682284.jpg?r=0 - обикновена вечеря, не празнуваме нищо, децата искаха да правят торта, те са я украсили, забележете - по масата има трохи!!!!! и о, ужас, приборите ми не са сребърни, даже са различни, от поне 2-3 комплекта
http://media.snimka.bg/4154/014563646.jpg?r=0 - същата покривка, миналото лято, личи по възрастта на седналия отгоре

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 11:09 от Янтра

# 307

Както и на идеята, че "удоволствие" може да има в много неща.  Laughing
Моите деца се радват на шарени картинки, да речем.

Е, па щом е за пари- ще разпнме вестникот, даже жълт такъв ще намерим, с голи мадами и дебеловрати мечоци!

# 308

Приемаш ли снимково доказателство с моя син? Simple Smile

Предполагам, знаете израза тиквен медал.  Майка ми често го употребява. И един ден се връщам в къщи и гледам - синът ми се разхожда с такъв. Кръгло парче тиква, овесено на врата му на някакъв ширит.  Казала му, а той не я оставил на мира, докато не му направи. 

# 309
  • Пловдив
Идеята ми е, че сме хора, не сме роботи и покривката е точно за това - да се яде върху нея. При малки деца неизбежно се получават петна, окапано, разлято, трохи.

# 310
Идеята ми е, че сме хора, не сме роботи и покривката е точно за това - да се яде върху нея. При малки деца неизбежно се получават петна, окапано, разлято, трохи.

Много са ти сладки дечицата, продължавай смело.   bouquet

# 311
Идея ? Това е истинският живот  Peace
Но на ССФ децата са по-по-най, и такива неща не правят. Те са най-изисканите, най-културните деца, които още в пелените знаят, че трябва да се хранят с нож и виличка, както и да разучат всички останали изискани прибори, чинийки, чашки, как се държат, как да отпиват, как да се хранят, с една дума "децата ни, не окапват покривките, и не правят петна"  Simple Smile

Янтра, дечицата ти наистина са страхотни   bouquet

Трещи, няма ли някоя значка поне душицо, за една тиква, нищо не показвам  Crossing Arms

# 312
Ето и тук се започна...
Ама то на злобата край нямало....
Много жалко....

# 313

Забравяш,че си в клюкарника. Дамите тук са перфектни. С чувство за хумор, духовити, с перфектна граматика и пунктуация,като постоянно се заяждат с тези,които изпуснат някоя запетая, перат дрехите след всяко носене, разделят боклука разделно, мият с биологични препарати, толерантни и жалостиви са, занимават се с благотворителност и са социално ангажирани и с позиция по всеки въпрос и тема. Да не забравяме- перфектни домакини и чистници  Peace

# 314
Ето и тук се започна...
Ама то на злобата край нямало....

Да не искаш да ме убедиш, че децата ти се хранят на маса, застлана с изплетена от теб покривка,  на една кука, от рибарско тире номер 100?

Общи условия

Активация на акаунт