А на покривка ли се храните?

• 50 823
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 720
Ужас, пак подхванахте Фройд. Явно, сега е на мода.

# 721
Направи ми впечатление (черно бялата снимка),затова.Blush

Ааа,голямата на заглавието.
Не бих се изтупосала пред цялото нет пространство във всички разпознаваеми детайли,нито в тази поза Mr. Green

# 722
Грозденце,ако изглежда една жена така може да се изтипоса където и както си пожелае.
Сега silviti ако извади една такава снимка и направо си подвивайте опашките,завистнички такива. Laughing

# 723
Грозденце,ти ли си на снимката в блога?

Тръгнах да ти пиша на лични,но си забранила получаването...
Ами бях аз до преди 3-4дни,но се заместих с едно перце...
Защо питаш?

Това не го разбрах със снимката и перцето.... Аз виждам едно супер хубаво момиче или работата на един много добър фотограф... не знам. Наистина ли си ти? А къде е перцето??

# 724
Hillary Duff май се казваше тази актриса на входа на блога на Киселото Грозде

# 725
Грозденце,ако изглежда една жена така може да се изтипоса където и както си пожелае.
Сега silviti ако извади една такава снимка и направо си подвивайте опашките,завистнички такива. Laughing

Терри, виртуозна си манипулаторка.... сега и силвити да извадела снимка... ма к'во ми пука... днес е денят на моите откровения...и вашите деяния

# 726
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Разбрах че ядете рибата с прибори. Но може ли да ми кажете защо от една източна религия, ядат само с лявата ръка?

# 727
Раздрах че ядете рибата с прибори. Но може ли да ми кажете защо от една източна религия, ядат само с лявата ръка?
Защото дясната я използвали вместо ТХ.

# 728

Терри, виртуозна си манипулаторка.... сега и силвити да извадела снимка... ма к'во ми пука... днес е денят на моите откровения...и вашите деяния ...

Сега съвсем ще им е кисело гроздето  Simple Smile

# 729
Съвсем се обърках, за какво е темата, ама, ако може и една гола снимка, заради Вълка...

# 730
Аз предпочитам чиста мушама пред мръсна покривка.
Особено от тези, където е капнало, пък засъхнало и с ножче можеш да го почоплиш... много ми е столско. Знам, че няма такива случаи тук, но да си знаят, ако случайно се засечем

# 731
Разбрах че ядете рибата с прибори. Но може ли да ми кажете защо от една източна религия, ядат само с лявата ръка?

В исляма се яде само с дясната, според един хадис на пророка Мохамед  лявата е нечиста.... да ти разкажа ли хадиса, или го знаеш?

# 732
Ето ме,после ще трия smile3534

Не знам дали е Хилари Дъф в блога...

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 19:33 от Кисело грозденце

# 733

Терри, виртуозна си манипулаторка.... сега и силвити да извадела снимка... ма к'во ми пука... днес е денят на моите откровения...и вашите деяния ...

Сега съвсем ще им е кисело гроздето  Simple Smile

Тази тема хвалебствена ода за silviti ли трябва да бъде? Размахва снимки,приканва за коментари,когато темата се отклони намира начин да я фокусира отново върху личността си... silviti, масите ти са натруфени,видът на храната ти е ок,а ти си хубава,и си мома,което е странно предвид качествата,които щедро демонстрираш. Само че си объркала мястото,това не е сайт за запознанства,а форум населяван от жени. Не знам кого и защо се опитваш да впечатлиш.

# 734
silviti,скри ми...покривката! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт