А на покривка ли се храните?

• 50 755
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 780
Вълк, там и мушама има, бре. Леле, как са аранжирани Shocked
Обаче изглеждат вкусно.
Ами те са вкусни , не само изглеждат! ВЕрвай ми Mr. Green

# 781
Сега нали слагате масите? Преди да седнете на трапезата нека всяка от вас да я снима и след вечеря да пусне снимката във темата. Grinning

Не слагам никва маса, аз съм в болнични....

# 782
Абе, тея яйчица изглеждат вкусни, но няма ли да е вредно това мастило от вестника?
Ако се прави с някаква бяла хартия май ще е по-добре...

# 783
Абе, тея яйчица изглеждат вкусни, но няма ли да е вредно това мастило от вестника?

Било е вредно, когато Георги Димитров е бил печатарски работник и се е печатало по хартията на вестника с чукане на оловни буквички или думички.

# 784
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

Неее, тайната на вкуса се крие в симбиозата между мастилото и белтъка. Laughing

# 785
Баси темата - накъде е отишла Shocked

# 786
Вредно , ама вкусно...
ъХъ, вредно , щот не сте виждали къде с@рат гладните?
Айде , че ще почне сапуна , българския.Чао

# 787
Tака и така Point of no return  я стигнахте, и задминахте, предлагам ви малко класика, с която да преварим ключа на Татти. По темата е, с вестник.

Иван Вазов

Скитнишки песни - Cuique suum

Веднъж, след дълго лутане и тирене,

седнах при Искъра да ям.

В печатан лист увито беше сирене,

аз мойто име видях там.

И куп ругателства за мене в вестника -

грамада от душевна кал.

Усмихнах се, пожалих го злочестника,

кой толкоз мъка бе си дал.

И пак с охота - туй е за невярване, -

с охота страшна обедвах -

под песните на жаби и на гарвани...

Слушах ги тихо, па казах:

О гаргици! Вий требува да гракате,

за туй ви господ дал гласът!

О жабички, вий длъжни сте да квакате -

защо сте жаби на светът?

Юли 1899

# 788
Страхотна естетика, яйца върху некролози

# 789

Неее, тайната на вкуса се крие в симбиозата между мастилото и белтъка. Laughing
Един + - пекат се без мазнина

# 790
Стига сте се дракали за нищо.Едно е да си хубава жена,друго е да си средностатистическа кифла.Тука има форумски разочарования бол.Върви им граматиката,ама на вид никакви ги нема.Няма да споменавам поименно.Те ще се разпознаят сами.Хубавиците са малко и радват окото,като пуснат по някоя снимчица.Някои ни радват,а на други им късат сърцето.Живот. Laughing

Ако се опитваш да поискаш още снимки, ще трябва да положиш повече усилия. Лесните винаги минават първи, за останалите ще трябва да се потрудиш повече.
Не говоря за себе си, то е ясно, че тези с граматиката са все с академичен вид. В този ред на мисли, ти сигурно си сравнително хубав.

Силвити,
просто душевна простота като твоята винаги прави впечатление. Тогава една потребителка те обиди много лошо, но се оказа, че ти си по-глупава дори и от нея и си изпроси бан. Такова нещо се помни, никой друг не е бил толкова глупав от тогава насам.

Ти май си много напечена мацка.... какви тежки думи, какъв безжалостен език  #Crazy... освен всичко останало, което съм според местния критерий, съм и много добродушна... не мож' ме катурна, ма гледай да си пазиш нервите...

# 791
Еее, стига сега, къде с*ряли гладните... Къде го чукаш, къде се пука (така ли беше приказката?)...
Нямам идея какво съдържа днешното печатарско мастило, но знам каква миризма оставя по ръцете дори и след пипане на вестник.
Бих пробвала такава рецепта, но с бяла хартия Simple Smile

# 792

Бих пробвала такава рецепта, но с бяла хартия Simple Smile

И аз това казах-бяла.Ама мъжете си падат неглиже.

# 793
Стига сте се дракали за нищо.Едно е да си хубава жена,друго е да си средностатистическа кифла.Тука има форумски разочарования бол.Върви им граматиката,ама на вид никакви ги нема.Няма да споменавам поименно.Те ще се разпознаят сами.Хубавиците са малко и радват окото,като пуснат по някоя снимчица.Някои ни радват,а на други им късат сърцето.Живот. Laughing

Ако се опитваш да поискаш още снимки, ще трябва да положиш повече усилия. Лесните винаги минават първи, за останалите ще трябва да се потрудиш повече.
Не говоря за себе си, то е ясно, че тези с граматиката са все с академичен вид. В този ред на мисли, ти сигурно си сравнително хубав.

Силвити,
просто душевна простота като твоята винаги прави впечатление. Тогава една потребителка те обиди много лошо, но се оказа, че ти си по-глупава дори и от нея и си изпроси бан. Такова нещо се помни, никой друг не е бил толкова глупав от тогава насам.

Ти май си много напечена мацка.... какви тежки думи, какъв безжалостен език  #Crazy... освен всичко останало, което съм според местния критерий, съм и много добродушна... не мож' ме катурна, ма гледай да си пазиш нервите...

Като гледам как се щипеш сама задето някой не ти е харесал масата и не смята, че свещниците възпитават децата, май не си най-добрия съветник за това кой и как да се грижи за нервите си.

# 794
Tака и така Point of no return  я стигнахте, и задминахте, предлагам ви малко класика, с която да преварим ключа на Татти. По темата е, с вестник.

Иван Вазов

Скитнишки песни - Cuique suum

Веднъж, след дълго лутане и тирене,

седнах при Искъра да ям.

В печатан лист увито беше сирене,

аз мойто име видях там.

И куп ругателства за мене в вестника -

грамада от душевна кал.

Усмихнах се, пожалих го злочестника,

кой толкоз мъка бе си дал.

И пак с охота - туй е за невярване, -

с охота страшна обедвах -

под песните на жаби и на гарвани...

Слушах ги тихо, па казах:

О гаргици! Вий требува да гракате,

за туй ви господ дал гласът!

О жабички, вий длъжни сте да квакате -

защо сте жаби на светът?

Юли 1899

Браво., Рокси, достоен финал... сега и ключ да турат, аз ще съм рахат!

Общи условия

Активация на акаунт