А на покривка ли се храните?

• 50 853
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 915
Едната ми баба е върла фенка на мушамата, при нея покривка съм виждала на масата, ако няма да се яде на нея - за красота. Другата баба пък, винаги е слагала покривка. Явно съм "би" и не ми пука на какво ще ми сложат (ако съм на гости), важното е да е чисто... Иначе, аз си казах, че редя маси, но не по правило и не абсолютно всеки ден и не с толкова много ошав по тях.

# 916
Сега ли да се оплача какво прецакване са стъклените маси за хранене, или да почакам докато минем мушамения етап? Laughing
А не! Пусни отделна тема Къде се храните?
Може и анкета:
а) на маса
б) на пода
в) в леглото
г) права , на крак
д) друго, споделете на ккакво  

така темата за масите ще бъде засегната, неизбежно!

# 917
   Ние се храним легнали, по римски обичай.

# 918
  • на брега на морето
Вчера обядвах пред компютъра докато четях темата. Купичката ми беше върху коленете.

# 919
 Завчера със съквартирантката ми ни домързя да се замъкнем до трапезарията и си наредихме мезетата на един стол в спалнята, . Бял, тапициран  Mr. Green Чашите с вино- на земята. Как ли щеше да реагира ССФ, ако ме беше видяла ...

# 920
  • В тъмната гора.
Аз съм от мързеливите ... в ежедневието покривка и отгоре от новите "дантелени " мушами, но на празник и при по-официални поводи на покривка задължително.

# 921
  • на брега на морето
Завчера със съквартирантката ми ни домързя да се замъкнем до трапезарията и си наредихме мезетата на един стол в спалнята, . Бял, тапициран  Mr. Green Чашите с вино- на земята. Как ли щеше да реагира ССФ, ако ме беше видяла ...

# 922

Този трябва да е хазяина, който е видял чинията на белия тапициран стол.

# 923

А ако въпросната ССФ беше стока,щеше ли да си губи времето по форумите,и там да се прави на перфектна? Няма ССф,всички,които пишем редовно тук имаме провинения,и то големи. Или не си гледаме работата,и чаткаме вместо това,или пък си губим времето,вместо да вършим нещо смислено. Така че тези,които се имат за перфектни,какво правят тук?  Whistling
 Край,изнасям се от темата.

# 924
Не се споменава чиния, може мезетата да са били направо на стола.

# 925
Ох, аз пък прочетох, че столът бил в банята, а не в спалнята. Изтрещях тотално.

# 926
  • Пловдив
Както знаем много от активните съфорумки хапват пред компютъра. Компютъра на покривка ли го държат?

И аз ям пред форума, чета и предъвквам сандвич.

# 927
Абе в крайна сметка ще се окаже, че всъщност без значение дали на покривка или мушама, съфорумката се храни  на покрива с летящия Карлсон, който й диктува постингите.

# 928
Не се споменава чиния, може мезетата да са били направо на стола.
Върху вестник на стола, примерно.
 В чиния си бяха, не акуратно подредени вътре, небрежно захвърлени.

Сещам се за един статус на татко на 3 деца във ФБ -"Един ден децата ми ще са ми благодарни, че ги уча да се хранят с лявата ръка". Във връзка с храненето пред компютъра. И аз ям така, без покривка и салфетки Simple Smile Може да сложа свещник при следващото хранене до компа, да не е съвсем без хич.

# 929
Трябваше да снимаш подредбата на мезето, за да го обсъдим и да ти дадем безценни съвети по въпроса с аранжирането му спрямо вида на винените чаши.

Общи условия

Активация на акаунт