А на покривка ли се храните?

• 50 579
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 020
 И лилави якета от пясъчна коприна.

а, изпреварили са ме.

# 1 021
Родените около 80-те, не сте ли имали цикламени шушлякови ( така ли се пише Rolling Eyes) анцузи в ранните 90 години?

О, имах, стоеше ми страхотно  Laughing. Още си го пазя някъде в гардероба в майка ми. И цикламени боти имах и цикламено яке. Просто бях неотразима  Peace

# 1 022
Само ще помоля групата на Киселото грозде да не ни залива с порой от снимки.
А от групата на НЕ-киселото грозде приемате ли снимки? Joy
Че иначе ми се струва само суха теория и някак си не е интересно...  Crazy

# 1 023
Хвърлих се в размисъл. Сетих се за модата през 80-те с големите подплънки на раменете, ужасно шарените дрехи и прическите, които сега ми се струват ужасни. Сега посмъртно не бих облякла нищо такова, нито бих си направила такава прическа, обаче тогава ми харесваха. та се замислих как се мени вкусът с времето и модата.

Всъщност той изобщо не е константа. Значи ли, че тогава не съм имала вкус  newsm78

# 1 024
Пропуснахте цикламените ластични клинове /лъскави/ от края на 80-те и началото на 90-те. Хит бяха, наред с черните.
ПП Буфан ръкавите и подплънките пак се опитват да се завърнат на мода.

# 1 025
По едно време имаше и едни сандали с ластици... Шарени ластици...
Бях дете, имах такива, мекички и удобни за тичане, скачане и игра... Не изхръчаха от крака ти като досадните чехлички или подобни "нормални" обувки или сандали. Joy

# 1 026

Мода от ранните 90 г. Не пускайте звук  Mr. Green

# 1 027
  • София
Пропуснахте цикламените ластични клинове /лъскави/ от края на 80-те и началото на 90-те. Хит бяха, наред с черните.

Дааа! И се носеха с кожено палто. И пластмасови обици. Аз тогава бях твърде малка  да се нося по модата, но зяпах каките. А помните ли модата устата да се очертава с черен молив?

# 1 028
Черен молив - светло червило. Задължително! Joy
Най-модерната приятелка на брат ми тогава се носеше така. С раздърпани къси панталонки над клина, широка тениска. И с куп значки на Мадона, CC catch, Сандра и Саманта Фокс. Голямо завоевание ми беше като успях да си поискам една значка от нейните Joy

# 1 029
Това с модата за 90-те, 80-те и т.н. си е извън темата. Било е мода, това е имало
по магазините, това се е носило. Това, че днес не бихме си помислили за подобен
стил на обличане, не го прави онзи брутално кофти. Определено си спомням, че
докато носех лилавия си клин безумно мразих разкроените панталони от 70-те,
че и с ниска талия, пък да не говорим за платформите. Е, мина време ... виждам
ги различно. Обаче бялата покривка на масата си е бяла покривка във всички
времена.

# 1 030
  • София

Късно го прочетох.  Mr. Green
Седейки кротко в офиса, цъкам на клипчето и се разнася някакво сръПско песнопение за мой ужас. Simple Smile Добре, че колегата в съседната стая още не е дошъл, ще ми отиде имиджа.  Mr. Green

# 1 031
Черен молив - светло червило. Задължително! Joy

Какво ти светло червило, с крем Здраве се постигаше тоя ефект  Mr. Green

# 1 032
  • София
Това с модата за 90-те, 80-те и т.н. си е извън темата. Било е мода, това е имало
по магазините, това се е носило. Това, че днес не бихме си помислили за подобен
стил на обличане, не го прави онзи брутално кофти. Определено си спомням, че
докато носех лилавия си клин безумно мразих разкроените панталони от 70-те,
че и с ниска талия, пък да не говорим за платформите. Е, мина време ... виждам
ги различно. Обаче бялата покривка на масата си е бяла покривка във всички
времена.

Права си. Аз влязох в пубертета през гръндж-вълната, носех изтъркани дънки и обувки Dr Martens и бях убедена, че модата от 80-те е пълен кич, подходящ за лигавите кифли, и че никога не бих се облякла така. Но напоследък я преоткривам - не с черния молив за уста и лилавите клинове, разбира се, но други неща стоят сладко и не са грозни... Всъщност дори в най-безумната мода човек може да изглежда стилен, стига да има усет за естетика и добър вкус.

# 1 033
 Ами и в начина на приготвяне и сервиране храната също има "мода". Предполагам повечето от вас са виждали в домовете на родителите си тази книга, от 1974 е , ако не се лъжа, ако я разгледате, дори само снимките...ами различно е.

# 1 034
Твърдо нйе Laughing
Да, да определим стил и вкус. Рокс, наемаш ли се с тази задача, че имам малко работа..
Само ще помоля групата на Киселото грозде да не ни залива с порой от снимки. Теоретиката им куца Wink

Групата на Киселото грозде няма желание за разпердушинване Wink
Разликата в социалния статус е прекалено очебийна,за да може да се получи нормален диалог.
Молбата на групата на Пиги(СмЪрти) се приема Wink

Общи условия

Активация на акаунт