А на покривка ли се храните?

• 50 585
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 065
Разликата в социалния статус е прекалено очебийна,за да може да се получи нормален диалог.
Молбата на групата на Пиги(СмЪрти) се приема Wink

И във възпитанието разликата е очебийна. Язък за социалния статус.

Този социален статус е по-скоро от пипа wishful thinking.

# 1 066
Грозденце хубаво, до човек е.
Има доста пушачи около мен (аз не пуша). Въпрос на култура е да знаеш кога и къде да запалиш.
По мои наблюдения не егоизмът е водещ при избора на място за пафкане.

С някакъв тежък вирус съм и никак не ми е добре. И само една запалена цигарка ми трябва наоколо, за да избухна с тройна сила и да си променя мнението.

Аз имах предвид егоизъм спрямо всичко-околна среда,хора...
Мъжът ми пуши,аз съм пасивен пушач и ми е кеф като пали около мен.Пристрастил ме е,гадината #2gunfire Laughing

И аз карам същия вирус,но няма да си променя мнението  Laughing

# 1 067
Разликата в социалния статус е прекалено очебийна,за да може да се получи нормален диалог.
Молбата на групата на Пиги(СмЪрти) се приема Wink

И във възпитанието разликата е очебийна. Язък за социалния статус.

Гуньо,продължавай с психопортрета ми.
На това му се вика "tax free" Mr. Green

# 1 068
Добре де, като не сте сигурни или не знаете какво значи нещо, защо изобщо го пишете?
Вчера чета "скотодумие" предполагам вместо скудоумие, днес tax free вместо free.
БеллаКарина, tax free значи без данъчно облагане, tax=данък,  а не такса или каквато там ти е логиката.

# 1 069
Добре де, като не сте сигурни или не знаете какво значи нещо, защо изобщо го пишете?
Вчера чета "скотодумие" предполагам вместо скудоумие, днес tax free вместо free.
БеллаКарина, tax free значи без данъчно облагане, tax=данък,  а не такса или каквато там ти е логиката.

Все тая Mr. Green Laughing

# 1 070
Последния път, като отворих темата, в нея все още се говореше за покривките и мушамите...  Thinking

# 1 071
  • София

Ей на това се казва култура  bowuu После как да не вземеш сериозно съветите на такава дама във всички области на етикета и естетиката.

# 1 072

Ей на това се казва култура  bowuu После как да не вземеш сериозно съветите на такава дама във всички области на етикета и естетиката.

Сигурно е много яко да се самонавиваш като изтъркана пружина.
Щом ти действа успокояващо,продължавай с лупата Wink

Една яка мацка,каквото и да каже,или напише пред група изтерзани комплексарки,си е точно "все тая" Simple Smile

# 1 073
  • Boston, MA
Ех, Карина, как ме е яд, че не се засякохте с Мафани във форума, много щяхте да си допаднете.

# 1 074
Само едно не мога да разбера ... Как разбирате във форума кой с какъв
социален статус е? По какво? По това, което пише ли? За грамотността
и възпитанието е ясно, но за другото  newsm78

# 1 075
Само едно не мога да разбера ... Как разбирате във форума кой с какъв
социален статус е? По какво? По това, което пише ли? За грамотността
и възпитанието е ясно, но за другото  newsm78

Питай Гуньо,тя по ги разбира:

Ако не се пипа в момента.
Академично.
Mr. Green

# 1 076
 Я,изненада! Любимата тема за сливките и покривките още не била заключена  Grinning. Ама много сте оспамили положението,начи  Naughty

# 1 077
  • на брега на морето
Ех, Карина, как ме е яд, че не се засякохте с Мафани във форума, много щяхте да си допаднете.

Май се е завърнала, мярнах някъде негърката с корделата.

# 1 078
Я,изненада! Любимата тема за сливките и покривките още не била заключена  Grinning. Ама много сте оспамили положението,начи  Naughty

Ами информирай модератор да я заключи и нея. Аргун ще ти бъде благодарна.  Mr. Green Или тази тема не ти се струва достатъчно майтапчийска?

# 1 079

Ами информирай модератор да я заключи и нея. Аргун ще ти бъде благодарна.  Mr. Green Или тази тема не ти се струва достатъчно майтапчийска?

Това по повод вчерашното заключване на темата за църквата ли? Тази не ми пречи,нямам намерение да информирам. За протокола,че да не е спам- днес се храних на гола маса,без покривка и каквото и да е друго покритие.

Общи условия

Активация на акаунт