Отговори
# 375
Twins Mommy  Hug Радвам се, че черпиш сили и от нашата групичка. Така е, не се познаваме в реалния живот, но сме свързани по един уникален начин и това ни прави силни всичките. Аз наистина не очаквах да е толкова приятно да споделяш грижи и радости и да има такова разбирателство в темата ни. Искам да благодаря на всички, че допринасят за тази атмосфера  Hug Пак съм се разчуствала, още повече като осъзнавам, че това виртуално приятелство няма да свърши след тези 9 месеца и ще продължи още дълго и всички заедно ще "растем" с малките си съкровища Heart Eyes

Мама Иви, знам, че който и избор да направя, ще съм в добрите ръце на професионалисти, а какво съдбата е приготвила за мен ще разберем по-късно  Praynig

Вида, не се напрягай излишно, отстоявай мнението си и не премълчавай нищо. Само така ще може да се разберете, колкото и неприятни истини да имат да чуят близките ти, ще ги преглътнат, защото трябва да осъзнаят, че това е ТВОЕТО дете, ТВОЯ дом и техните съвети трябва да останат такива, а не да се превръщат в закон едва ли не.

В момента съм будна от повече от 2 часа, така че извинявайте, ако съм хаотична в мислите и думите си.  Към 4.30 при завъртане в леглото имах остра болка ниско вляво, направо ми спря дъха. Отшумя бързо, но се почна сутрешната гимнастика, последва посещение на тоалетната и до там беше спането ми - кратко и ясно, 4 часа само   #Crazy проблемът е, че огладнявам и май ще нападам хладилника  Joy

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 07:48 от LadyDiDi

# 376
Добро утро и от мен,мислех,че само аз съм тази,която от ранни зори рови из хладилника,че няма какво друго да прави... Laughing,то поне да се отразяваше на някой,нито малкия,нито аз качваме,натъпкаха ме с лекарства и протеини,ще видим в понеделник как са нещата,дано да са нормални....

# 377
Аз така и не стигнах до хладилника, сетих се за една вафла в чантата си  Joy много полезна закуска, няма що  Laughing

nataliaiaia, всичко ще е наред, сигурна съм, че след този лекарствен коктейл сте напред Wink

# 378
Аз така и не стигнах до хладилника, сетих се за една вафла в чантата си  Joy много полезна закуска, няма що  Laughing

nataliaiaia, всичко ще е наред, сигурна съм, че след този лекарствен коктейл сте напред Wink
мерси,Диди,дано всичко е наред,аз мисля,че проблема не е в бебето,а в различните ехографи на които ме гледа последните пъти,но за всеки случай...блазе ти за вафлите,аз се тъпча насила със заквасена сметана и пия млечни протеини Cry

# 379
А защо всеки път е на различни апарати?!? Не ходиш ли при един и същ лекар?

# 380
Добро утро и от мен.....Аз се вписвам в групата на ранобудните,ставам всеки ден в 7 часа,точно тогава започва аеробиката на бебка.....Да се отчета от вчера,бях на ЖК,беба си е поседнала и май няма намерение да се обърне,кръв и урина-6 точки,правиха ми и кардиограма(в случай че ще раждам секцио в Дева Мария) и тя е ок,само секрет не ми взеха,но засега нямам оплаквания,ще видя другата седмица да си поискам и това изследване....АГ-то ми каза че бебка ще е голяма,но за момента има още да си порасте,така че може и да си минем термина......Ами това е от вчера.....Забравих да ви кажа,че правих локумения  сладкиш на Биг Мама и нищо не стана,незнам от фурната ли е иначе по рецепта бях много стриктна......Ами забравих какво ще пиша,но после ще намина пак.....Много  Hug Hug Hug на всички коремчета........

# 381
Добро утро маменца!
Минавам през вас набързо,че ме чака много работа днес  newsm75  .
Вида надявам се скоро да се подобри състоянието ти.Като чета май бебчетата на доста от мамите искат да излизат по-рано.
Вети страшна сладурана си.Много се радвам като виждам хубави майчета.
Вчера най-накрая си купих нощница за болницата,а и като бонус в същото магазинче имаше сутиени за кърмачки за 5 лв.До бургаските мами-магазинчетата са зад Била на Трапезица.Тези магазинчета са много стари,ако не се сещате за тях по-скоро попитайте майките или бабите си,а не приятелка.  Wink  Предлагат точно такива нощници каквито ни трябват за болницата-с копченца,за да можем да кърмим и да са удобни за прегледите.Споделям ,защото аз много се лутах и обърнах града за да намеря такива.
Това беше от мен сладурки.Запретвам ръкави,че днес имам двама именници-и баща ми ,и мъжленцето ми.Черпя всички ви с всичките вкуснотийки на света   chef
Чао от мен!Много усмивки и весело празнуване!

# 382
Добро утро и от мен.От 5.30 кръстосвам напред-назад.И закуска приготвих и себе си натъкмих,сега мога да събудя домочадието,вече гримирана. Laughing.Аз не съм писала от поне 10 страници,но покрай организацията на новия апартамент и събирането на багажи ,едва ми остава време.От последния преглед съм с добри резултати,бебче е около 2500.В понеделник съм на кръв и урина и ще рапортувам пак.Желая ви прекрасен слънчев уикенд,а сега смятам да изчета пропуснатото.

# 383
 smile3507Добро утро!
Будна съм от 02 ч.Отскоро започнаха да ми изтръпват китките,така изтръпват,чак до болка.Но тази нощ беше върха.Цяла нощ бях в седнало положение на леглото и ръцете пуснати надолу,нищо друго не ми помага.Как се справяте вие?Не искам това да се повтаря всяка нощ,имам още толкова дни до раждане а и знам че това продължава и след раждане.
delilah_qk въобще не ти се сърдя,даже съм ти благодарна!  bouquet
Прочетох че някои от вас бързат да родят.Не бързайте,наслаждавайте се на момента.После ще бързате да ви пораснат децата,знам го,бях там преди вас.  Laughing Без това времето минава толкова бързо.Докато се обърнете и вашето дете ще е навършило 20 години.Няма лошо,но заедно с това и вие ще сте с +20 години отгоре.А така ми липсва онова време.

ПОЧЕРПЕТЕ СЕ!

Ще сложа рецептата на първа страница.Само не разбрах могат ли да се слагат кулинарните снимки?
Опитвам се да си направя отделен албум в априлките,но нещо не ми се получава.Искам да си събера снимките на едно място,защото те са на различна тематика и не искам да ги слагам по другите албуми.Ако някой може да ми направи албум big mamma,ще съм благодарна!  bouquet
Днес ще съм на дълга разходка.Джозеф беше станал Мистър по по-най почти преди една година и имаме един билет за Патиланци,незнам дали още е валиден.Но ще опитаме.До сега все бях на работа,после като се роди бебето пак няма да мога.А той не е забравил за този билет и все ме подсеща от време на време,а аз все обещавам само.Но днес ще си изпълня обещанието.После мога да сложа и снимки.
На всички пожелавам хубав ден!  bouquet
За малката Елия Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 08:47 от big mamma

# 384
Цитат
.....Забравих да ви кажа,че правих локумения  сладкиш на Биг Мама и нищо не стана,незнам от фурната ли е иначе по рецепта бях много стриктна.....
Там е проблема,аз никога не съм стриктна.Ако мислиш че е от фурната,да кажа няколко неща.
Трябва да е загрята предварително до 180 градуса,повече от 15-20 минути не му трябват сладкиша много бързо се изпича.Какво точно не ти стана?
В първия ми пост нито снимка излиза нито връзка мога са сам.Какво му става на компа или на мен?

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 08:12 от big mamma

# 385
А защо всеки път е на различни апарати?!? Не ходиш ли при един и същ лекар?
Защото по миналия път доки беше в друг кабинет,там и кантара му не е верен,за съжаление,че ме изкара с 2 кг по лека... Grinning

# 386
Цитат
.....Забравих да ви кажа,че правих локумения  сладкиш на Биг Мама и нищо не стана,незнам от фурната ли е иначе по рецепта бях много стриктна.....
Там е проблема,аз никога не съм стриктна.Ако мислиш че е от фурната,да кажа няколко неща.
Трябва да е загрята предварително до 180 градуса,повече от 15-20 минути не му трябват сладкиша много бързо се изпича.Какво точно не ти стана?
В първия ми пост нито снимка излиза нито връзка мога са сам.Какво му става на компа или на мен?
Ами не се изпече вътре,остана като тесто и не се наду ама грам.....незнам защо така,но не стана.........

# 387
Цитат
Ами не се изпече вътре,остана като тесто и не се наду ама грам.....незнам защо така,но не стана.........
newsm78 Това е странно.Сложила ли си сода?Фурната беше ли загрята?
По принцип този сладкиш е толкова непретенциозен и не съм чувала да не става и при мен никога не се е случвало.Освен да опиташ пак. Laughing

# 388
Цитат
newsm78 Това е странно.Сложила ли си сода?Фурната беше ли загрята?
По принцип този сладкиш е толкова непретенциозен и не съм чувала да не става и при мен никога не се е случвало.Освен да опиташ пак. Laughing
Абе карай,аз пак ще го пробвам няма отказване.... Grinning Сода сложих,но мисля че фурната не ми беше загрята.....ами дааааааааа сигурно в това е проблема,ще пробвам пак и ще пиша........срамота...... Embarassed

# 389
  Добро утро и от мен  smile3507
  Присъединявам се към отбора на недоспалите. Събудих се в 3 и нещо, въртях се, въртях се, два пъти сядах на компютъра, ставаше ми студено, айде обратно в леглото, запуши ми се носа накрая и чааак след 7 съм се унесла- да, ама не, детето стана в 7.30  Crazy Сега стягаме багажите, че ще пътуваме до свекърите, няма да ме има до утре вечерта  Sad
  Днес е Тодоров ден, честито на всички именници. Така ми се ходеше на конно състезание, и времето обещава да е хубаво, ама...друг път.
  Да се похваля, че снощи и аз пекох локумения сладкиш- стана много вкусен, мммм. Сега ще го носим за подарък на свекърите. Опеределено влиза в списъка ми с любими рецепти, биг мама, благодаря за рецептата   bouquet
  Лек и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт