Отговори
# 390
Ама вие защо не спите, бре?! Аз станах в 06.15 да се доя  Simple Smile и ме беше срам да се метна толкова рано на компа. А сега гледам ехеееееееее, колко сте писали.
Ама то и на мен така ми беше - неудобно ти е да се завърташ с тумбака, киселини ужасни, чак до повръщане. Радвам се, че вече не  съм бременна..В смисъл, беше хубаво да поизчака младежа, обаче тези киселини бяха едно от най-ужасните неща в моя живот. Докато разбера лека за тях от Fishi-fishi - ябълки  /наистина помагат/ взех, че родих.
Моето мъжле вече от 2-3 дена е извън кувьоз, храни се много добре . Аз предлагам и гърда, страшно добре засуква, ама много бързо се изморява миличкия, чак му се изпотява личицето и заспива, затова се цедя в шишенце, като предлагам и гърда по малко -хем да дърпа, хен да не се отучва.
Очаквам днес вече да е в моята стая - че си е голям мъж вече - 2200 гр. Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

Хубав ден на всички мами и коремчета!

# 391
Да питам момичетата от София - откъде мога да намеря козметика на Себамед, че не навсякъде я има се оказа.

# 392
Добро утро  Heart Eyes,мамчета  Hug
Маминка66 много се радвам за вас ,много скоро ще сте си в къщи  :Lil:,все така да хапвате .
момичета имам питане към вас ,
от 2 дни Бебо много се врътка в корема ,той и преди е било така ,но сега вече ме боли като чели прави салта вътре Wink,понеже с момите чак така не помня да са се връткали  NeWS78,стомаха ми постоянно е в различни форми все едно съм изяла извънземно  :е:,колкото по наближава ,толкова ми е по трудно ,изгарям се от най ма;лкото  Sick.Иначе си спя добре ,за сметка на през деня дето ми е все зле .затова и само чета ,като седна на компа бебо ме побърква от вътре ,не се спира . Wink.
хубав ден на всички  Hug.

# 393
Маминка, браво на Ники за апетита!  baby_neutral Да го гушнеш и от нас! Искаме и снимки  bowuu Аз лично не съм обикаляла много и не знам къде да те насоча за Себамед, знам, че в Бейбимола в Люлин я има със сигурност.

kroelahai, аз също съм като таралеж на моменти  Laughing стърчат неща отвсякъде по корема ми  Joy понякога са толкова силни ритниците, че се прегъвам на две направо и изохквам здраво, чак стряскам ММ, че ще раждам  Laughing

Биг мама, виждам, че има два албума с твоето име, но няма снимки в тях. Като влезеш и под самия албум има иконки. Натисни тази с папката и зелена стрелкичка нагоре за качване на снимки в този албум! Успех! Ако не стане, пиши пак. Иначе на линка с рецептите може да се слагат снимки също - горе на лентата над документа има иконка със снимка, до тази с веригата (за линкове) и там избираш или от компютъра или от url.  
Ааааа, сега видях, че има снимки. Явно си успяла   bouquet

Честит имен ден на всички празнуващи!
glarus4e84   bouquet да са ти живи и здрави двамата мъже!

# 394
kroelahai при мен е по същия начин, много буйства това дете... вчера бях на доки и й казах, а тя каза, че явно матката ми е много чувствителна и да си пия магнезий и но-шпа редовно (тази сутрин забравих  Embarassed ). даже някой път се чудя - контракция ли е това или мърдането на беба..., но явно е мърдането, защото доки вчера като ме гледа, каза че нямам контракции.

Маминка ти в болницата ли си още? Дано ти дадат малкия, да сте заедно Simple Smile

# 395
Добро утро!
Днес съм се разбрала да водя малкия на доктор, че още кашля и гълта сополи...
Себамед има при  нас в аптеките. В Ремедиум със сигурност.

# 396
Добро утро и от мен коремчета Simple Smile Ние сме будни от около 6 и 30, но и ММ се събуди с нас Simple Smile Хапнахме нещо на бързо един сладкиш от свекърва ми и сега нашия татко се разписа с кафе и закуска  Wink Нали не ни дават да ставаме от леглото Simple Smile
Да кажа и аз Честит празник на всички именници Simple Smile И аз имам днес двама именници баща ми и племенника ми Simple Smile
Сега да кажа за ношниците - аз си купих специална ношница за кърмачкики която е с прореези на гърдите, но е много завоалирано и нищо не се вижда.много весела е бананово и синьо със някакви животинки отпред Simple Smile А тязи мага Moneyзинчета за които гларусчето говореше наистина са много добри, но отзад в скаладовете има един огромен склад за текстил и детски неща.Има и ношници май.
Освен това ношници има и на Младост на пазара.На магазинчетата до стълбите към Зоната.То е само едно такова няма как да го подминете.
Сега да ви се оплача снощи имах адски киселини, просто не знам какво да правя вече.Изпих промишлени количества боб , но никакъв ефект.ОПитах да пия сода, но едва не повърнах и се отказах.Кажте нещо , че вече не издържам.
Сега за ръцете.Гледам,че много от вас казват че ви болят ръцете-а съм така то 4 месец.Болят, Изтръпват и в определени моменти направо рева от болки.Какво ли не пих, но болката си остана.Успокоява ме само масаж на гърба и то ако ММ е тук за да ме разтрие.Вечер не знам къде да си сложа ръцете , че да мога да поспя.невролога ми каза , че щяло да отмине след раждането, но гледам че биг мама е писала че остава и след раждането.Аз в момента не мога приборите да си държа , ами ако остане и после как ще държа бебка?Кажете някакъв лек ,ч е вече не издържам.
А пък на майка ми и сестра ми ще им се наложи да свикнат с мисълта , че това е МОеот бебе и моята къща.Просто им е малко рано май и на двете.МОмичета отивам да ям , че бебка много се бунтува нещо.После ще пиша пак.

# 397
Добро утро, момичета!   bouquet

kroelahai, напълно те разбирам като казваш, че все едно си глътнала извънземно!  Laughing И при мен е така. Забелязвам, че дъщеря ми беше по-нежна, а този сладур направо ми разказва играта.  Laughing Като бяхме на запис подлуди сестрата докато му намери сърцето, после и на видеозона прави едни форми в корема ми...истински актробат.  Joy

Вида, дано вашите се усетят и да не ти досаждат с критики. Особено като родиш изобщо не ти трябват такива дразнители около теб.  Hug

Днес баща ми и сестра ми ще ми идват на гости в Русе - сестра ми на лято ще е булка и ще разгледаме малко рокли.  Grinning Трябва да търся и рокличка за малка булка... Party

Честито на именниците днес!

Сега ви оставям и отивам да се глася за излизане!  newsm49

# 398
OХ ,олекна ми малко ,благодаря ви ,че споделихте ,че много се бях притеснила .
Честито на всички именници ,с здраве да си носите името   bouquet.
Jenny 84 и моя термин е 20 април  Grinning,но искрен но се надявам да родя по рано ,даже си заплюх 1 Април. Joy.

# 399
Добро утро и честит празник на именниците! Днес времето е супер!  Grinning  Момичета,сетих се за мама adi_rz ,скоро не се е разписвала  Thinking  

# 400
  • София
Maminka66 козметика на себамед има в аптеките вътре в Кауфланд.
Аз вчера там разглеждах, но в крайна сметка се спрях на някои неща на Hipp и Uriage.

Приятни събота и неделя на всички мами  Hug

# 401
Добър ден и от мен,
макар че и аз станах към 6 и 30 чак сега седнах на компютъра!
  bouquetЧестит имен ден на имениците! Да си носят името със здраве и гордост! baloni

# 402
Добро утро и честит Тодоровден на всички, които празнуват! Втора нощ ставам само по 3 пъти и се чувствам като преродена. Днес спах до 9.30, което направо е невероятно. Но ръцете все така ме болят, по- точно пръстите.
Биг мама- не издържах на локумения сладкиш и въпреки ограничението на сладките неща, го опитах. Много е вкусен!
Моето ббенце вече не може много да рита,че няма място, но протяганията и понякога са болезнени за мен!Не ги заменям за нищо на света обаче! Колко ли ще ми липсва това движение вътре, след като се роди...
Пожелавам ви приятен съботен и много слънчев ден Simple Smile

# 403
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
Към 4.30 при завъртане в леглото имах остра болка ниско вляво, направо ми спря дъха. Отшумя бързо, но се почна сутрешната гимнастика, последва посещение на тоалетната и до там беше спането ми - кратко и ясно, 4 часа само   #Crazy проблемът е, че огладнявам и май ще нападам хладилника  Joy/quote]
:Мислех, че само аз съм с такива болки- тази сутрин на 2-3пъти ме проряза, доста се постреснах, дано не се случва пак  Rolling Eyes.

Maminka66 - чудесни новини, браво на мъника за апетита, хайде да идва да се гушкате вече, друго е при мама!  Wink  Hug
Хубав съботен ден момичета - който може да се разходи и за мен - аз ще си гледам хубавото време от прозореца, че да не дам без да искам начален тласък на мъника.  Blush

# 404
  • Plovdiv - Thessaloniki
Първо да благодаря на Шаманката за отговорите на въпросите - мн. полезна информация.
Честит имен ден на всички именници - да са живи и здрави и да си носят хубавото име с гордост!
Twins mommy много прегръдки и от мен  Hug
На всички мами с напиращи да излизат бебоци, пожелавам да почакат още малко в корема на мама!
maria9 - много хубаво креватче!
Maminka66 - много се радвам за вас двамата с Ники!
Като по чудо снощи не съм ставала до тоалетна и спах почти непробудно до появата на деня.
Желая хубав ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт