Каква е вината на Фатмагюл? ( Fatmagül'ün Suçu Ne ? ) -9

• 37 028
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
gery_dobreva , rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 376
Тя просто си плаче някой да и отвърти един.  Joy

# 377
  • Пловдив

Много го харесвам тук.
Тоя някой май ще е Салито.

# 378
  • Пловдив

Е, нямам думи.
Cruela, gery_dobreva, ios, lepricon79, mariana51, moon-ray, nelka123, r0z0wka, rumina, tina54 и 5 Гости преглежда(т) тази тема

# 379
и аз нямам думи, Марианче!!! Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush Blush
Много е хубав този Керим!

# 380
Докато си пия кафето - ново прозрение получих. Сигурно режисьорката иска да ни покаже, че Фатмагюл на фона на новата трагедия - разпада на семейството и, получава подкрепата на новото си семейство - Керим и Мерийем. Толкова истински и честни и загрижени са Мерийем и Керим. Фатмето може би още не го осъзнава - но те ще са нейната опора.
           Славена , аз се вързах и си мислех от къде знаеш какво ще се случи , толкова правдоподобно всичко ми прозвуча... rotfImbo rotfImbo rotfImbo
           Момичета , към всички Ви - толкова ми е хубаво да Ви чета . защото откривам мислите си в постовете Ви !!!  bouquet  bouquet  :bouquet
           "Душите ни свирят на един инструмент, явно !?  bouquet  bouquet  bouquet
             Ще ме извините , че на този етап само Ви чета , просто съм  консуматор признавам , но пак ще повторя , толкова е приятно при Вас !!! Веднъж обясних , че съм спряла едно лекарство , което две години го пих и главата доста ме боли...!!!
             А филма така ме е "зарибил" , че и работата си ще изгубя...В момента трябва да работя , а аз Ви чета , че даже се и "обяснявам" !? newsm78 newsm78 newsm78

mariana51 , много ми хареса прозрението ти на закуска...!!! 

Sara , постовете ти са толкова полезни , защото наистина забравяме колко са различни психологията и традициите на съседите...

Гери , влагаш толкова емоция в постовете си , много е приятно !!!  bouquet  bouquet

Binzi ,  да не си от Стара Загора , преди три дена нямахме пет часа ток , и снощи ме изненадаха , но след полунощ ...!? Hug Hug Hug

И накрая , благодаря  Ви за снимките и клипчетата !!! newsm51 newsm51 newsm51

# 381
  • на брега на Дунав
Едва сега успях да вляза, а вие толкова много сте написали.................

Slawena,gery_dobreva ,  rotfImbo rotfImbo

mariana51, твоето клипче оставям за домашно/че няма звук в службата/

А Керим на последната снимка е суперррррр. newsm10

# 382
  • Пловдив
http://www.youtube.com/user/tiigar4ii
Слагам като гарнитура пак клипчето.
За тези които не са го видяли.

# 383
Привет  bouquet
Къде Ви оставих снощи,къде Ви намирам днес - нямате изчитане ooooh!
За всички Вас  newsm51

# 384
Ей дълъг петък,няма край няколко петъка си работих от дома и сега ми е голям зор Sick Sick Sick

# 385
Все още не съм изгледала серията,че нямах свободно време ooooh!, но след малко я започвам Peace
Ердоан не смята ли,че ако посегне на Мустафа,той ще стане много по-опасен ooooh! И каква е тази история с Гайе Thinking

# 386
  • Пловдив

Ех, не ми стигат въздишките. Велика снимка. Както и да гледам - красавец
Кристин като го види, да му мисли Фатмето.

# 387
  • Хасково
F.S.N? 26.BÖLÜM TÜYOSU:FATMAGÜL: Abime üzülürken senle niye uğraşayım . Niye her şeyi kendi üzerine alıyorsun..
KERİM: eğer o telefona bozulduysan..
...FATMAGÜL: Bana ne senin telefonlarından, deli misin nesin sen be.
FATMAGÜL: Hiç başka işim yok, abimi bırakıp senin telefonlarına dertleneceğim ha..
KERİM: Tamaaam.
...FATMAGÜL: Sen kendini ne zannediyorsun, niye bu kadar önemsiyorsun.

Ако има възможност някой да преведе

# 388
  • Пловдив
Точно го копнах същото. Сега ще ги повикаме.
binzi, sara bri - ПОМОЩ...

# 389
Тоя фас за мен ли е - с мартинито.
Само Сара може да ни просветли.
mariana51   bouquet  bouquet  bouquet
Не е за теб просто призив,всеки решава сам за себе си Wink
А докато творях Embarassed си представях Мукадес насинена като се влачи към къщи #Crazy и Ердоан с усмирителна риза Shocked
Аз си представих Мукадес със синьо око, върви влачи единия крак и куфара с обърната устна и вика - Ади Рахми, Ади!!! ама с по-нежен тон.  Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт