Каква е вината на Фатмагюл? ( Fatmagül'ün Suçu Ne ? ) -9

• 36 080
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро, Мацунки!!! Hug Hug Hug

# 676

незнам какво пише тук, но снимката е много хубава. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 677
Да сложа и Фатмето, че ние само Керим виждаме и слагаме.  Crazy Heart Eyes Все пак ако тя не беше толкова упорита, Керим нямаше да е толкова последователен в действията си и ние нямаше да припадаме толкова по него!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 678
  • Пловдив
gery_dobreva тази снимка я бях слагала по-рано със същия въпрос.
Binzi преведе - цитирам по памет, че няма да позволи
нито една сълза да пролее повече. Беше за сълзата.
Ако успях да помогна.

# 679

Тва не ми се наложи да го превеждам, веднага схванах какво пише! Grinning Grinning
Не че го е казала, но ми хареса като вариант.

# 680
Фатмето си мечтае за Керим преди да заспи, и се пита колко го обича, колко много  Joy С такъв замечтан поглед да погледне Керим, той ще литне  Joy

# 681

Тва не ми се наложи да го превеждам, веднага схванах какво пише! Grinning Grinning

Не го е казала,но има изражение,че все едно си го е помислила Joy Joy

# 682
Демек тя го обича, но въпроса е колко.  Joy Joy Joy Joy
Абе тя всъщност май наистина е привлечена от него на този етап, харесва и тва внимание, проблема е, че в началото тя реши, че той е боклук /както казва в 9 серия и аз съм женена за боклук , но никой не го е грижа/ и сега изживява вътрешна борба и неможе да приема, че не е бола права. От друга страна мен ме дразни само Керим да обира негативите от случката, при все, че той най-малко е направил, да не кажем нищо./ с тва си изказване зачеквам една друга тема - за солидарността на жените и нейната липса  Crazy/.

# 683

Не го е казала,но има изражение,че все едно си го е помислила Joy Joy
а дано, ама ... по-скоро е - тоя много ме дразни,ама много ми харесва да ми вдиаг акциите. Crazy Crazy Crazy

# 684
Демек тя го обича, но въпроса е колко.  Joy Joy Joy Joy
Абе тя всъщност май наистина е привлечена от него на този етап, харесва и тва внимание, проблема е, че в началото тя реши, че той е боклук /както казва в 9 серия и аз съм женена за боклук , но никой не го е грижа/ и сега изживява вътрешна борба и неможе да приема, че не е бола права. От друга страна мен ме дразни само Керим да обира негативите от случката, при все, че той най-малко е направил, да не кажем нищо./ с тва си изказване зачеквам една друга тема - за солидарността на жените и нейната липса  Crazy/.

За нея това е най-големият проблем - той не направи нищо(само ние си знаем,че и не можеше) Peace Той и го каза и прави всичко по силите си,за да получи прошка - оттук и вътрешната борба на Фатмето - за нея той е един от тези,които почерниха живота и,а от друга страна е човекът,който застана до нея,покри срама и доказва с всеки ден,че не е такъв за какъвто тя го мисли Peace

# 685
Мисля си, че Фатмето понеже харесва Керим и е влюбена в него, точно затова не може да му прости и излива гнева си върху него. Другите ги ненавижда, те с нищо добро не са я впечатлили, затова й е по-лесно да ги игнорира, за нея те са затворена страница, докато Керим освен че е всеки ден покрай нея, тя се вълнува от него. Видя истинското лице и на Мустафа и не иска да го вижда повече. Но Керим, който я вълнува, как да му се довери, като той е много виновен, как да го приеме и уважава. Ако тя се свърже с Керим, това ще е от истинска голяма любов, времето лекува и ние се надяваме да я видим тази любов.

# 686
Не иска да си спомня за онази злощастна нощ, но вижда всеки ден Керим, който е част от спомена, това също е повод да се гневи. Ако иска да забрави, не трябва нищо да й напомня. Освен това, тя се чувства с накърнена гордост, бе унизена, а Керим е бил свидетел на това, може би по тази причина да се чувства слаба и неудобно пред него.

# 687
  • Пловдив
Филма от 86 година за който все вметвам, точно това му е основната идея.
Фатмагюл се влюбва в Керим. Затова се надявам края да е хубав. Ако обаче
трябва това да го чакаме 75 серии /броим два сезона/ - бая чакане е.
Но сценярият е пренесен в наше време. Нови персонажи и т.н.
Динамиката на живота е променена за разликата от около 25 години,
и лично аз се надявам в края на 1 сезон да видим това почти физическо
сближаване.
Те и двамата май не могат вече един без друг. В 1 трейлър Фатмето вика -
Керим направи нещо. А помните ли кога за първи път го нарече по име -
след нахлуването в дома на Ердоан. Колкото и бавно да ни се струва,
напредъка е голям.
Оф, стана поема....

# 688
  • Пловдив
Знаете ли ак си представям края на сезона.
Те са в новият дом. Фатмето си е взела изпитите, Кристин
вече я познаваме и е помогнала малко в стайлинга на Ф.
В новият дом спалните са им на един етаж. Толкова са свикнали с
присъствието си, Керим е все до нея и една нощ сънят се
превръща в действителност. Тя е отворила вратата на спалнята на
Керим и той - Фатмагюл .....скъпа...и край.
Вторият сезон изцяло да е направен за възхода им, а на Решатовата компания за
падението и.

# 689
Добър ден! Hug

Болка и Любов

Тази болка вселила се в мен - ненавиждам…

Вечен грях ли си или тъжна съдба,

и когато затварям очи, все тебе виждам,

как те галя положила тихо глава.

Бях във Рая, но минах през Ада…

Но любовта ми не спря да гори…

И дори да изгарям на вечната клада,

пак теб ще искам, та дори и до смърт да боли!

Общи условия

Активация на акаунт